Mutluymuş gibi yapmak daha kolaydır, bedava bir maskedir...

Mutluymuş gibi yapıyorum her zaman insanlara karşı ama ne zaman mutlu olduğumu bile hatırlamıyorum varoluşsal acı çekiyorum genelikle çok kötü olaylar yaşadığımdan dolayı bu hayatta çok acı çektiğimde oldu insanlardan dolayı ve insanlardan soğumaya başladım hatta nefret etmeye başladım bu hayatta hiç bir zevk alamıyorum artık hiç bir şey yapasım gelmiyor mental yorgunluk üstümde oluyor sürekli belki de akıl sağlığım maskem düşmüş bile olabilir
Biraz uzun ve felsefe tarzı yazmış olabilirim nitekim
İnsanlar uzaktan mutlu olduğumu görürler ama bir içime görseler fırtına kopuyordur
Serin bir ormanda, bir ağaca sırtımı dayamış, derin düşüncelere dalmış, ağladı ağlayacak fakat bir türlü ağlamayı başaramayan. Bir düşünce fırtınası çıkmış... Her birine cevap arıyor, yine de cevaplar gizli yerlere saklanmış. Bu şarkıyı dinlemiştim ve yine çok derin bir şarkı olarak yerini almıştı kalbimde. Mutluyum şükürler olsun amin. Gel gör ki mutsuzum da. Maskelerim yok. Nasılsam öyle. Fakat kalbimde ve zihnimde tuhaf, acı hisler var. Tarifi mümkün değil. Ormanın sisini, pusunu, nemini yüzümde hissediyor gibiyim. Sanki bir haishaneden firar etmiş te normal hayata alışmaya çalışan bir firari gibiyim...🦄🍀🍏⭐❤️
Mutluyum, mutluymuşum gibi yapmanın manası yok. Neysem o , mutsuz olduğum zaman mutsuzum diyebilirim, yine aynı şekilde mutluysam Mutluyum derim. Sonuçta bu beni etkileyen bir durum kim ne düşünmüş umrumda değil. İsteyen sevinsin kına yaksın, isteyen bana destek olsun ki buna da ihtiyacım yok. Yaşadıklarımın sonuçları beni bağlar sadece...
Cevap
19Cevap
Mutluymuş gibi davranmak bizim işimiz 😂
Hayat bu benden daha değerli hiçbir konu yok. Yaşayacağım ve bitecek özet bu takmamaya çalışıyorum. Bu demek değilki ağlıyorum hiç yanmıyor canım. Hayır hepsi oluyor ama kimse görmüyor sadece
Değilim.
Mutu olmam için sebepler var belki. Fakat onların varlığını hissedemiyorum, bu mutsuzluktan ve huzursuzluktan. İyi misin sorularına da verdiğim her iyiyim veya normalim cevabı yalan aslında.
Zaten hepsi öylesine soruluyormuş gibi hissediyorum. Gerçekten de "iyi misin" diyebileni de hissedememek kötü bir şey.
Öyle ahım şahım vay efendim çok mutluyum diyemem. Ancak halime de şükürler ediyorum. Stres üzüntü çökertir insanı hayat bir şekilde devam ediyor. Oturduğum yerde ağlayacağıma ayağa kalkar yoluma devam ederim.
Mutluyum. Hayatımda var olanlar ve ufacık anlar mutlu olmak için yetiyor bana. Süreklilikte mutsuzluk barındırarak gücümü bu şekilde tüketemem.
Mutlu olmak zorundayım elime bakan 20 kedi 10 köpek var. Hepsi bana muhtaç. Üzgün olunca hasta oluyorum üzülmeye yer yok hayatımda
mutluyum mutluluğu yaymayı seviyorum keşke niye bu kadar mutlusun diye sormasalar keşke sebep düşünmek yoruyo
Mutluluk bana çok uzak galiba. Mış gibi de yapamıyorum
Ne güler ruhum, ne asar suratım
Tebessüm eder her halim
Yalan dünya kime inanayım
Aşk eder beni mutlu!
Leylamı nerede arayayım 🙂
Ben herzaman mutluymuş gibi görünüyorum. Ne anlamı varsa artık
Evet genelde öyle yapıyorum, aklımda sık sık intihar düşünceleri.
Huzurluysam benim için yeterli. Mutluluk için bir sebep illa bulunur zaten🌸
Mutlu olduğum anlarda belli ederim fark edilir, olmadığım zamanlarda da belli olur saklamam
Mutluyum
Mutluymuş gibi yapıyorum. olsada olur olmasada. faydası olmadıktan sonra neye yarar:))
Sence bir tahminde bulun sonra ben söyleyeyim.
Emir çok değişken bir ruh halindesin
Zaman zaman mutlu, zaman zaman mutluymuş gibi yapıyorsun bence 😄
Ahahaha ya bu kız beni çözmüş yaa :D
Mutsuzum , mutluymuş gibi yapamam
İkisi de değil oraya yönüm dönmüyor.
Ne mutlu ne mutsuzum nötr.
Ne olduğumu ben de bilmiyorum.
Mutlu gibi davranıyorum 🙃🙂
Mutluyum, olmayan duyguyu yaşıyor gibi yapmam.
Mutluymuş gibi yapiyorum
Ne olduğumu bende bilmiyorum
Ben daha çok yaşıyormuş gibi yapıyorum 😏
mutluyum
Elimizdekilerle yetinip mutlu olmaya çalışıyoruz
zaman zaman aynı duygular gibi değişebiliyor
Ben araftayım 🥴
Saklayamam ben herhalim belli olur
Mutlu değilim mutluymuşum gibi davranıyorum 😔
Yakında olacağım
Muş gibi yapıyorum
Mutlu değilim