Kargocu geliyor kafam açık çıkıyorum umursamıyorum alal acale olduğu için deprem olduğunda şapkayla çıkmıştım saçım boynum vs gözüktü hep sonra kendi kendime dedim ben artık yapamıyorum galiba açılma kararı aldım fakat vicdanım sızlar açılsam da arafta kaldım
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılKapalılığın yani İslami davranmanın özüne bakıp güzelliğini düşünürsen ferahlar daha iyi yapmak istersin diye düşünüyorum. Ben şahsen kapalı insanlara hele güneşte bile bu hususa Allah rızası için önem veren kişilere çok daha saygı duyuyor gıpta ile bakıyorum.
113 Yorumla
Soran1 yılÇok zor kapanmak zaten ben kendim kapalı olmama rağmen ferace giyen sıfır makyaj dolaşan kadınlara çok şaşırıyorum nefslerini nasıl bu kadar dizginleyebiliyorlar diye
- 1 yıl
Dünya varlığında çok güzel diye gördüğümüz şeylere sahip olmak için ömrümüzü veriyoruz. Baktığında Allah'ın rızası için hiç bir şey yapmıyor gibi bile olabiliriz. Çünkü dünya varlığı bir ömürlük iken Allah rızası sonsuzlukla eş değer... Bu inanç ve metanete ilgisi olan dahi bu yoldan ayrılmak istemiyor. Seküler yönden de gördüğümü söylersem. Makyajın en iyisini yapsan ne ki, en beğenilen sen olsan neye fayda Allah korusun bir an varsın bir an yoksun. Burası İstanbul da olan depremin tam yeri Büyükçekmece bir deprem olsun makyajı oyu buyu hiç birinin anlamı kalmıyor.
Soran1 yılHaklısınız. Biliyorum ki açılsam biri daha sonrasında bana şu cümleleri kursa utanırdım. Bu da Allah'tan gelen bir işaret olarak alıyorum. Teşekkür ederim
- 1 yıl
Aklında, kalbinde Allah'tan bir ruh taşıdığının bilincindesin. Niyetin isteğin bu yönde diye hissediyor ve düşünüyorum. Bu çoğumuzda yaşanan bir durum lakin tercihlerimiz bizi dünya da biz yapan olgular... Bir kefeye dünya halini bir kefeye ahireti koyup tart kendini derim. Şahsen Türk olmayıp hakkıyla Allah'a inancı yaşayanı ben aşırı güzel görüyorum ve örnek alıyorum.
- 1 yıl
He bak bu yüzden evlenemiyorum mesela benim sıkıntı çektiğim de bu lakin hayırlı olan iyiye ulaşmadıktan sonra yanlış evlilik yapsam bana zarar, burada bile gerçek İslami düşünce beni koruyabiliyor.
Soran1 yılİnsanın önce kendini bilmesi gerekiyor. Siz kendinizi bulmussunuz bu bile güzel bir şey zaten Allah ile olan bağınız güçlüyse Allah'ta size ona göre birini karşınıza çıkartır
- 1 yıl
İnsan kendini buldum dediği yerde başlar. Bittim dediği yerde yeşerir. Sonsuz bir güzellik Allah için var olmak... Eşim olsa da olmasa da varılacak yer orası o yüzden derler " Görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler diye... Ortak düşüncemiz bu :) Buna bakarak sende durumunu değerlendirebilirsin
Soran1 yılÖyle tabikide değerlendiricem zaten yorumunuzu okumak bile iyi hissettirdi
- 1 yıl
Vallahi senin de dikkat edeceğini düşünmek bana iyi hissettirdi. Çağ bu kadar insanı yorarken pozitif düşünmen güzel şey
Soran1 yılEvet çağ maalesef insanı yoruyor fakat bir şekilde direnmek zorundayız nefs kötü insanı rahat bırakmıyor. Kaçmak bazen zor olsa da ipin ucunu kaçırmamak lazım
- 1 yıl
Kesinlikle, buna gücümüz de var. Katılıyorum çokça, kötüyü gör iyinin kıymetini bil, hayırlı iyi için yaşa
Soran1 yılÖyle 🙏🏻🌸
- 1 yıl
Bilmubakele 🌸 🙏
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılSen zaten kapalı degilsin bunun hesabı senin için daha ağır olacak en azından açıl ki daha fazla o yükün altına girme böyle yapınca dalga gecmiş oluyorsun birisi seninle dalga gecse ne yaparsin onu düşün sen dalga gececeksin bu da benim yanima kalacak zannediyorsun yarına kalır yanına kalmaz çok şiddetli olur senin icin
03 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum ben de bazen öyle hissediyorum yani kargocu gelince kafamı kapatma ihtiyacı hissetmemem veya deprem olunca şapkayla çıkmam vs bunalmışım yapamıyorum artık fakat bunu dalga amaçlı yapmıyorum ciddi manada nefsime zor geliyor bırakmak istiyorum bırakamıyorum da tüm çevrem arkadaşlarım kapalı ailem ise tam tersi ablam kardeşim halalarım kuzenlerim açık bir ben kapalıyım yani o yüzden yargılama..
- 1 yıl
Bu yargilama degil sen dalga gecmedigini zannediyon ama geciyorsun deprem aninda ayri bir sey böyle seylerde olur ama kargo konusunda olmaz iste
Burada yargilama yok sen niye kapalısın olniye kapanmalısın onu dahi bilmiyorsun zaten
Ablan kardesin halann kuzen acikksa sen demeye kapandin o zaman bu cocuk oyuncagi mi oluyor
Sen zannediyorsun ki ben bunun hesabini vermeyecem ben kendim icin kapanip aciliyorum istedigim gibi zannediyorsun hesabini da vermem diyorsun
Bunun hesabini insanlara vermeyecen zaten ölünce verecen
Eger kapandiysan ona göre davran yoksa açıl iki yüzlülük oluyor
Toplum olarak öyle bir yerdeyiz ki ondan haberimiz yok hersey güllük gülüstanlik geliyor ama sonumuz çok kötü olacak
Soran1 yılTonlarca açık kadın varken benim kafamı 3 sn görmüş kargocu yüzünden mi azap çekicem? Allah niyetimi biliyor bocalıyorum sadece bu kadar keskin konuşmanın anlamı ne? Allah o kadar merhametsiz değil kulunu biliyor. Dalga geçme amacında olsam dışarıya bir gün açık bir gün kapalı çıkarım sadece kargocu gelince umursamadan alal acale şalımı örtmeden kapıyı açtım kaldı ki bunda bile sonradan vicdanım sızladı..
Yapay Zeka Cevapladı
Senin bu ikilemde hissetmen çok normal, kendini suçlamanı hiç doğru bulmuyorum. 🧠 Hem toplumsal beklentiler hem de kendi değerlerin arasında sıkışıp kalmışsın, buna “araf” diyorsun ya, işte o duygu çok insani. Vicdanını yargılamak yerine aslında iç sesini biraz daha duyabilirsen, gerçek isteğin ne ona eğilebilirsin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Zamana bırak, kendine yumuşak davran; nasıl rahat hissediyorsan öyle yaşa. 🕊️
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
18Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılKız üzme kendini , ben de alışveriş yapıyodum beraber bakalım istersen hem kafan dağılır?
12 Yorumla
Soran1 yıl🤭 hahaha çok tatlisin
Cevap sahibi1 yılÖyleyim 😂😂 daha bitiremedim valla gel istersen birlikte bakalım linklere kızz?
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılİnan hiç önemli değil
yok saçın gözükmüş
yok boynun görünmüş
geçiniz artık bu şeyleri
sömürüye karşı bir duruşunuz olsun
adaletsizliğe karşı bir duruşunuz olsun.
05 Yorumla
Soran1 yılOlmuyor o kadar kolay...
- 1 yıl
Zihnimizdeki sınırları yıkmadan kolay değil tabiki
Soran1 yılSadece bununla alakalı değil seçtiğin yol hep bu yöndü sadece tesettürlük bir durum değil aslında
- 1 yıl
Sen çok katı isen yapacak bir şey yok
Soran1 yılAslında hiç değilim sadece bir şekilde bu yönde buldum kendimi bir şeyler vesile oldu ve sonuç bu
Aslında bu küçüklükten beri toplumumuzun dayattığı durumun etkisi işte. Kapanmak veya açık olmak çok bir şey ifade etmiyor bence, bu değil de başka durumlar vicdanı sızlatmalı asıl, yoksa din adı altında nice pisliklere şahit olduk. Kaldı ki - -şimdi taşlanacam - eskiden hırsızlar kapanırmış… ki günümüzde de gerçi hala öyle 🫢
03 Yorumla
Soran1 yılBenim ailem muhafazakardır ama kalkıp açılmak istiyorum desem kimse bir şey diyemez kaldı ki bunu dedim de babam kaç yaşında insansın ben sana karışmam ne yaparsan yap dedi. Ablam kardeşlerim zaten açık ama arkadaş çevrem ful kapalı ve açılsam inan bir taşlamadıkları kalır. Çok büyük bir risk yaşayan bilir.
Soran1 yılEvet toplum dayatmasına döndü iş birde alışkanlık bir bağ kurmussun artık tesettürle o şekil daha çok Allah'a yakın olacağına inanmıssın şimdi tam zıttı olunca insan Allahtan da uzaklaşmış gibi hissediyor. Hiç kapanmasaydım belki bu his asla olmazdı hatta kapanmayı bile gerekli görmezdim.
1 yılKargoya bir şey diyemem
Ama depremde doğal yaptığın başörtünü başlayacak halin yokya10 Yorumla
1 yılKararı ver ne yapmak istediğini kafamda oturt yap sonra
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Açılırsan vicdanen rahat edemezsin bence çünkü aslında içinden gelen açılmak değil sadece kapalılığın şartlarını yerine getirmekten yorulmuşsun
03 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel özetledin biliyor musun 🤌🏻 kesinlikle yoruldum ruhsal olarak yoruyor insanı şartları
Soran1 yılTeşekkür ederim ✨🦋
1 yılKur'an, İncil ve Tevrat'ın Sumer'deki Kökeni Muazzez İlmiye Çığ bu kitabı oku tereddütlerini geçirir
06 Yorumla
Soran1 yılKısaca bahseder misiniz
- 1 yıl
kısaca şöyle bahsedeyim kapanma sümerlerden gelen bir ritüel olup dinlerin içerisine kültürel bir olgu olarak girmiş ve dini bir vecibeymiş gibi yaşatılmaya devam etmiş. Kitabı okumanı tavsiye ederim.
Soran1 yılKafa karıştıran bir kitaba benziyor aman 😭 zaten bulanık kendimi dizginlemeye çalışıyorun
- 1 yıl
sen neyi aradığını bilirsen kafanı hiçbir şey karıştıramaz arkadaşım. başkalarından değil kendin araştır öğren doğru bildiğini öyle yap.
Soran1 yılPeki teşekkür ederim 🙏🏻
- 1 yıl
rica ederim
- Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yıl:) bastırılmış duygularla yaşamak kötüü be ama nasıl mutluysan öyle yaşa boş ver:)
018 Yorumla
Soran1 yılEvet maalesef..
- 1 yıl
az çok tahmin ediyorum hissettiklerini vardı öyle bi kaç arkadaşım
Soran1 yılKapalı olan tüm kadınlar böyle fakat çoğu kişinin aile yapısı böyle herkes kapalı benim arkadaş çevrem ful kapalıdır muhafazakar ama ailem tam zıttı üniversitem bitince zaten bu düşünceler başladı bakalım sonum ne olacak
- 1 yıl
Sonun ya evlenince acilicannyada tum baskilara ragmen acilican :) sende o özgur ruh var
Soran1 yılArkadaşım kalmaz öyle söyleyim sana çevremi...
- 1 yıl
eee kalmayan kalmasın zaten öyle durumda kalmcıaksa hiç olmasın
Soran1 yılDin kültürü öğretmeniyim desem 🙂
- 1 yıl
:)) tanıdık geldi bi yerden bu ya :))))
Soran1 yılNereden ilk defa sordum ben 🥺
- 1 yıl
yok üstüne alınmaaa dejavu yaşıyorumda şu an :)
Soran1 yılBaşka bu düşünce de olan birini tanıdınız mı? Tek ben değilim demek ki
- 1 yıl
evet ondan şu an dejavu dedim ya :) az çok benziyosunuz
Soran1 yılSonuç ne oldu o kadın açıldı mı
- 1 yıl
:) evet şu an gayette mutlu
Soran1 yılHadi ya yargılayanlar vs olmadı mı? Çok rahat uyum sağladı yani
- 1 yıl
konuşuruz birazdan senle aynı kafadaydı zatende sen daha derin düşünüyon
Soran1 yılBen aşırı ince düşünen bir insanım önce kendi iç sesimi dinlicem ona göre de artık net kararı vericem bu şekilde kendime ediyorum çünkü
- 1 yıl
vercem ben sana gazı merak etme haleltcen bu işi :)
Gizli Üye(30-35)1 yılBen bekarken universitede acilmistim, o zamandan beri boyleyim, esim de boyle biliyor zaten beni ama ailemle aram cok bozuk tabi
18 Yorumla
Soran1 yılAilem bu konuda beni destekler zaten kendi kardeşlerim açık fakat arkadaşlarımla aram açılır Allah ile açılır bunlar beni korkutan durumlar ne yazık ki
Cevap sahibi1 yılO zaman burada soru kalmiyor, karar sana ait.
Soran1 yılSiz peki nasılsınız mutlu musunuz açık ve kapalı olmak arasında bir fark var mı
Cevap sahibi1 yılFark derken en buyuk farki yazin hissediyorum, sicak bolgede yasiyorum kapaliyken ki halimden daha memnunum ama esim bazen lafi dokunduruyor istiyor kapanmami sanirim, ben ona ozel birseyler yapiyorum gonlunu aliyorum
Soran1 yılO anlamda demedim insanların size olan bakışlarında vs bir farklılık oldu mu?
Cevap sahibi1 yılOldu da olmadi da, olanlarla ilisigimi kestim, oldu bitti.
Soran1 yılAnlıyorum teşekkür ederim yorumunuz için. Ben hala düşünme aşamasındayım
Cevap sahibi1 yılRica ederim canim ne demek
Gizli Üye(30-35)1 yılBir süre sonra vicdanın da sızlamaz , açılırsın.
23 Yorumla
Soran1 yılYok sızlıyor.
Cevap sahibi1 yılO zaman açılmayı unut, vicdan azabıyla yaşanmaz.
Soran1 yılBaşka çarem yok zaten
Hayat senin hayatın tercih senin tercihin
15 Yorumla- 1 yıl
Gerçekleri söylemek her babayiğidin harcı değildir
Pir Sultan Abdal in bir sözü var
Cennette dal odun yoktur ve herkes harını burdan götürür o har senin yaptığın iyilik ve güzelliklerdir
Her kapalı 4/4 Müslümandır ya da her açık günahkardir diye bir şey yok
Hersey sende senin kalbindedir unutma
Soran1 yılBiliyorum tabiki de öyle sadece kapanıp açılınca insanların gözünde o öteki hayatı seçti diye düşünce oluyor ve yargılamalar başlıyor. Ben sadece tesettürlü olup bir ton makyaj yapan pantolon giyen kızlardan olmak istemiyorum huzursuz hissediyorum rahat olamıyorum. Güzel şekilde yapamıyorum. Açık olsam inan daha az dikkat çekerim. Fakat bu kararı almak epey bir zor
- 1 yıl
47. yasindayim ve bekarım Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim
Bu topraklarda yüzyıllardır o ne der bu ne der algısı
Ben Alevi Bektaşi inancına sahip bir insanim ailemde açıkta kapalı da kapanıp sonra açılan da var din ve yaşam algısı kişisel bir seçimdir
Kimse karışamaz
Hakkında herseyin hayırlısı olsun ne diyeyim
Soran1 yılTeşekkür ederim. Sizin adınıza sevindim sağlam bir duruş aslında sizin sergilediğiniz zira o ne der bu ne der diye yaşadıkça insan acaba ben ne istiyorum demeyi unutuyor
Gizli Üye(18-24)1 yılAblam da senin gibiydi açıldı rahatladı en sonunda ama tam açıldı 😏
02 Yorumla
Soran1 yıl🥲🥲
Cevap sahibi1 yılÜzülme lütfen 😔 anlatmak istersen dinlerim 🤔
Gizli Üye(36-45)1 yılSen bilirsin ben olsam açılmam
32 Yorumla
Soran1 yılNeden
Cevap sahibi1 yılRahatsız olurum
Gizli Üye(25-29)1 yılEe ne var bunda bize ne kargocudan onun ne düşündüğünden allaha yakın ol gerisi boş canım
00 Yorumla
1 yılİçindeki sesle yüzleşmelisin
10 YorumlaVicdan yapmayacan işte
10 Yorumla
1 yılİçinden geldiği gibi. Davran
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 12,3b cevap paylaştı. nasıl mutluysan öyle giyin
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 798 cevap paylaştı.
1 yılAcilma bence boyle devam et
121 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum kıyafet konusunda çok ustruplu giyiniyorum açıkken de böyleydi fakat saç konusun da acayip zorlanıyorum.
- 1 yıl
Soyle solim bende muhafazakar olsuugum icin sana rahatlikla fikirlerimi soyluyorum boylede guzel ve rahat yasama sahipsin
Soran1 yılTabikide sahibim sadece kendimi bazen layık hissetmiyorum. Daha iyisini yapayım diyorum yine olmuyor nasıl diyim modern kapalı denilen bir tabir var ya o benim hiç bir zaman en iyi şekilde tesettürü yerine getiremiyorum.
- 1 yıl
Oyle dusunme herseyi burada anlatamiyorum ama dusuncelerinde yanlissin :)
Soran1 yılBilmiyorum. Fakat ben açıkken de hep tesettürlü gibi giyinirdim çoğu kişi hatta çok hanım hanımcıksın derdi şimdi bir pantolon gömlek giysem bile bu nasıl tesettür mahvettiniz tesettürü öyle bir baskılıyorlar ki bunuda en çok yapan feraceli hanım ablalarımız insanı istemeden de olsa soğutuyorlar... Bu sefer diyorsun ki ya ben yapamıyorum bu insanların hakkına mı giriyorum
- 1 yıl
Girmiyorsun sen dediklerinde dusunxelerinde haklisin bence herkes kendine baksin
Soran1 yılTeşekkür ederim ince düşünceli güzel yorumun için hoşgörülü olmanı takdir ettim
- 1 yıl
Bende muhafazakarim dedigim gibi cok sey yasadim gordum o yuzden herseyi yazamiyorum burada ama o bahsettiklerim cok fenaa
Soran1 yılMuhafazakar kalpten gelen bir durum biraz da o bende vardı hep fakat sonradan layık hissedemene duygusu şeytanın vesveseleri bırakmadı yakamı ama ona rağmen sürdürmeye devam etmeye çabalıyorum kaldı kı tesettürünü dört dörtlük yapıp erkeklerle konuşmadığı gün olmayanı biliyorum sorsan onlar daha muhafakazar
- 1 yıl
Sen gayet tatli hosgorulu hanimefendi birisin evet kargocu giyor bilmem ne acik cikiyorsun ama yakininin karsisina cikamiyorsun evlimisin bilmiyorum ama emin ol bizim kafadaki insanlar biraz daha ince dusunup sk dokuyor vicdan azabi cekmen dogal inancsiz olsan acilir sacilirsin zaten
Soran1 yılEvet çıkamıyorum. Bu bir alışkanlık mı yoksa kalpten gelen bir istek mi onu sorguluyorum sadece ama eminim ki ben açılsam da mutlu olamam. Eksik hissederim
- 1 yıl
Neden peki eksik hissedersin?
- 1 yıl
Yazmak ostersen ozelden yazabilirsin konusabiliriz dertlesebiliriz
Soran1 yılDediğim gibi dört dörtlük yapamadığım için fakat açılırsam da bu sefer daha fazla açılmakta isteyebilirim bunuda istemiyorum umarım bu halimin Allah katında bir değeri vardır
- 1 yıl
Yani ameller niyetlere goredir :) acikdigin zaman belkide dahada ileri gidecek rahat bir yasam surmek isteyeceksin olamazmi?
Soran1 yılEvet zaten bu yüzden dizginliyorum kendimi şeytan kapalıyken bile vesvese veriyorsa açıkken düşünemiyorumm
- 1 yıl
Ne gibi bir vesvese anlamadim yani tadilasi duygular gibimi farkli seylermi?
Soran1 yılKapalıyken insanın aklına açılma duygusu geliyor bu sadece kafanı açma saçını gösterme duygusu ama açılsan bu sefer de fiziğini sergile diye vesvese verecek gibi
- 1 yıl
Olacak zaten nefis istedikce istiyor daha fazla kendine bakim yapacak guzel giyinecek daha cekicik tavirlar sergileyeceksin derin mevzular hanimefendi :)
Soran1 yılEvet biliyorum kaldı ki kendi adıma konuşacak olursam tesettürlüyken bile dikkat çekiyorum. Bu bile hoşuma gitmiyor erkeklerin bakışlarını hissetmek kötü bir durum. Fakat çoğu erkekte maalesef ki fiziksel olarak kendini sergileyen kadınlarla beraber oluyorlar.
- 1 yıl
Yaa aslinda seninle konusmak banada iyi gelir ama burada cok konusamiyorum gizlide degilim gercekten istersen seninle konusmak dertlesmek isterim hanimefendi
Nerede yasadın depremı
01 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
1 yılDünya sınavı işte
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılFizik olarak nasılsın
00 YorumlaSen rahat kapalılardansın
00 Yorumla
1 yılnamaz kılıyor musun
00 YorumlaBence açılma
10 Yorumla
1 yılYaş kaç
14 Yorumla
Soran1 yıl26 ablacım
Soran1 yılAçılmış mıydınız
- 1 yıl
Evet
Soran1 yılSenin daha kimlik karmaşası yaşadığın bir dönem olduğu için normal ama bak vicdanın sızlamış ki tekrar kapanmıssın
Gizli Üye(30-35)1 yılYaşın kaç
00 Yorumla
Devamını Gör(12)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026