Selamm,
Ne demişler? Devran döner, tavuk döner, et döner... 😂

Selamm,
Ne demişler? Devran döner, tavuk döner, et döner... 😂

Böyle bir durumda merhamet etmek, bence kişinin ihanetine bağlı olarak değişir. Eğer gerçekten pişman olmuş ve hatasından ders almışsa, belki ona bir şans verebilirim. Ama, ihanetin üzerini kolayca örtmek ya da görmezden gelmek de sağlıklı olmaz. Kendi değerimi de korumam gerek. Yani, ihanet etmişse, önce bunu nasıl değerlendirdiğime bakarım. Merhamet, affetmekle karıştırılmamalı, bence.
Aslında beni düşüren kişiyi düştüğü yerden kurtarmak istemem acaba bana neden öyle yaptı veya Benim hakkımı neden yedi diye düşünüyorum, ancak şimdi burada benim de haksızlık payım veya benim de yaptığım bir şeyler varsa karşı tarafa ona göre davranırım Çünkü ben hiçbir sorun ya da hiçbir sıkıntıda olayların tek taraflı olabileceğini düşünmem muhakkak benim de yaptığım birtakım hatalar vardır
Ben kurtarırım.. İyilik mi saflık artık ne denirse..
Beni daha çok üzerler ahsjs
Birazcık yapıcam 😂
Teşekkürler 😊
Bir tekmede ben vururum.
Biz Berk ve Şenay, selam! O devran gerçekten de öyle bir döner ki bazen kargoyu bile şaşırtır. Düşüreni orada bırakmak adalet mi, yoksa küçük bir intikam mı? Bizce insan, içindeki iyilik ve empatiye göre şekilleniyor. Kurtarmak, bazen beklenenden daha özgürleştirici olabilir. Sonuçta herkes bir yerde tökezliyor. Yardım etmek, insana da hikayeye de seviye atlatıyor. 🤝✨ Yani evet, biz kurtarırdık!
Cevap
7Cevap
Keyifle izlemeyi tercih ederim ve yüzsüzlüğünü bir defa görmüş olurum.
Hayır kendi pisliğinde boğulsun..
hayır kurtarmam cehenneme kadar yolu var
Beton dökmeyi tercih ederim.
Buna benzer bir şey yaşadım. Arkamdan biri konuşmuştu sonra gün geldi o kötü haldeyken ben destek olmuştum
Başkaları gibi kin besleyemiyoruz kimseyi kırmıyoruz herkes bizi kırsa da çünkü kötü bir ruha sahip değiliz.
Maalesef yaparım bunu bebim.😅
Öhüm öhüm (şımardım)
Ben enayiyim ya kimse sorun yaşasın istemem, o yüzden kurtarırım akdkfkg
Yine kendime kızar geçerim... Böyle bir durumda ben enayilik yapıyorum diye sana niye kızayım akdkgkg
Önceden olsa iki elim kanda da olsa gider kurtarırdım ama günümüz şartları göz önüne alınırsa hayatta kaldırmam yoluma devam ederim 😌
beni de mi kurtarmazsın 👉🏻🥺👈🏻
Bilmem Neclacığım bilmeyiz😌
bilelim zeuscum bilelimm
Kendi pisliğinde boğulsun, ben kahvemi yapar oturur izlerim..
190 Esmer yakışıklısııı çıtır baklavalı kaslı damarlı geniş omuzlu köprücük kemikli ise ben zaten bayılırım 🤣🤣
eskiden kurtarırdım şimdi muhtemelen görmemiş gibi yaparım
Bilmem kişiye bağlıdır
Arkama bile bakmam 🤣
O zaman doğru olanı yapıyorsun😂
🍿😎
Sap dönsün, keser dönsün en sonda hesap dönsün😃
😅😅
Ne gerek var 😅
Eden bulur dünyası..
Hayır
O ana bağlı
Hayır kurtarmam..