Bunun nedeni nedir
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bunun nedeni nedir
Test etmek değil de karşı tarafı tanımak için uyguladığım bazı taktikler var. Ve çok işime yarıyor. Çünkü insanlar kendilerini olduğu gibi değil genellikle olmak istedikleri kişi gibi anlatırlar.
Olduğum gibiyim biliyorsun 😀
Eminim :)
Taktikler hakkında detay verseniz keşke. Bizler de öğrenirdik.
Öğrenmek isterdim
Denemekte fayda var... Teşekkürler ❤️
Ben bazen zihinlerle akıllarla oynamayı çok seviyorum kişiyi çok iyi teste tabi tutuyorum sorduğu sorudan kullandığı kelimeye kadar analiz ediyorum bilinçaltındakini ortaya çıkartıyorum bu konuda çok iyiyim
İnsanları test etmiyorum zaten İnsanlar kendilerini konuşmalarıyla, hareketleriyle, düşünceleri ile ele veriyor istediği kadar gizlemeye çalışsın kendisini eniinde sonunda açığa çıkıyor.
Ben yeni tanıştığım insanları hafiften sınamayı seviyorum, çünkü insanı kelimelerinden ya da küçük tavırlarından çözmek bana keyif veriyor 😊 Senin gibi biriysen bence ayıp bir şey değil, karşındakiyle hemen safça yakınlaşmak bazen riskli olabiliyor. Kendini korumak, sınır koymak adına bu tür testler doğal. Anketten "Evet" şıkkını seçiyorum.
Cevap
7Cevap
hayır sevmem.
Severim çünkü onu tanımaya ya da insanlara göstermediği yönlerini keşfetmeye çalışırım. Genelde de tahminlerimde yanılmam.
Bunun nedeni güven testi birine güvenmek istersiniz kosulsuzca
İnsanları test etmek gibi bir huyum yok.
Evet sık sık test ederim
Hayır sevmiyorum
Kazık yiye yiye öğrendik kral
niye test edeyim kobay mı o kişi gerek yok
Elbette
Evet tabikidee
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?