Günümüzdeki erkeklerin hepsini Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmindeki Mülayim karakterine benzetiyorum. Sizce de öyle değil mi?

Gerek instagramda gerekse burada sohbet edip konuştuğum herifler oluyor. Ben dümdüz sadece sohbet muhabbet etmek maksatlı konuşuyorum. Yalnızım canım sıkılıyor. Eskiden üniversitede falan kız arkadaşlarım olurdu pek aramazdım yani ama şimdi mezun olalı kaç sene oldu. Herkes evlendi çoluk çocuğa karıştı falan araya mesafe girdi. Hepsi evli çocuklu kadın oldular artık. Eski gibi hiçbir kadın arkadaşımla sohbet etme imkanım arkadaş olma imkanım kalmadı. Bu instagramdan ya da KS'den yazdıştıklarımın bazılarıyla da kendimi çok yalnız hissettiğim için de telefon numaramı verip öylesine sohbet ettiğim oluyor. Ya tip olarak beğeniyorlar ya da diksiyon konuşma olarak beğeniliyorum ya da sohbetim muhabbetim güzel geliyor bilmiyorum artık birkaç konuşmadan sonra veya hiç bunlar olmadan da KS'de dm'den +18 mesajlar atıyorlar. Yok işte gözlerin şöyle güzel de seninle şunu bunu yapması ne hoş olur vs bizzat konuştuklarım da telefonda mesajda bıraksan o dakika oracıkta s2verecek. Ben bunlara e iyi o zaman gel buluşalım resmen tanışalım. İlişkiye başlayacaksak başlarız. Sevgili oluruz. Sonra da gider nikahlanırız ondan sonra ne yapacaksak yaparız. Hesabımızı görürüz ;) diyorum hepsi bir geri adım atıyorlar. Evlenmeden yapamayız bunları çünkü yetişkin kadın ve erkek olarak mahrem bir hayatımızın olabilmesi için ailemizin onaylayacağı bir ilişkimiz olması lazım. Bu da evlilikle mümkün olur diyorum. En nihayetinde ben de topraktan bitmedim 4. w. k Bir ailem var eşim dostum arkadaşım akrabalarım var. Bir itibarım var. Bunlar böyle mesajlarda uçuyorlar. Artık bu tarz yazılanlara karşı o kadar duyarsızlaştım ki şeyini çıkarıp gösteren var. Görünce ne oluyor? Bir şey mi oluyor? Olmuyor yani şöyle demiyorum yani "Ayyy erkeğe bak ne erkekmiş." Ulan ondan herkeste var. Nikahlanacak evlenecek g. t. n var mı? Varsa o mesajlardaki serüvenlere öyle atılalım. Yoksa öyle yazmanın da bir anlamı yok. Ben de yaprak kıpırdamıyor.

Günümüzdeki erkeklerin hepsini Kemal Sunalın Korkusuz Korkak filmindeki Mülayim karakterine benzetiyorum. Sizce de öyle değil mi?

O sebeple ne zaman böyle erkek görsem aklıma Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmindeki Mülayim geliyor. :D :D :D :D Hep bir MESELA YANİ :D :D :D

Günümüzdeki erkeklerin hepsini Kemal Sunalın Korkusuz Korkak filmindeki Mülayim karakterine benzetiyorum. Sizce de öyle değil mi?

Yapmayın evladım azıyorsanız açın bir purna geçin. Ne lüzumu var böyle yazmaya.

Günümüzdeki erkeklerin hepsini Kemal Sunal'ın Korkusuz Korkak filmindeki Mülayim karakterine benzetiyorum. Sizce de öyle değil mi?
Cevapla