Selamm,
Herkese farklı yaklaşmak doğru bir davranış biçimi mi?

Selamm,
Herkese farklı yaklaşmak doğru bir davranış biçimi mi?

Karşı tarafın , nasıl tepki verdiği, davranışları, konuşmasına bakıp aynı şekilde tepki veriyorum ve bana samimi gelmeyen insanlarla direkt kesiyorum. Hem karşı taraf hem ben diyebilirim.
Karşı tarafın enerjisi belirliyor tabikisi kocişim.
Biri sıcacık yaklaştığında bende hemen yumuşarım, samimiyetle cevap veririm. Ama mesafeli ya da negatif biri olursa bende ister istemez geri çekiliyorum. Yani tamamen içgüdüsel bir şey bu, enerji tutarsa her şey çok daha kolay oluyor:)
Benden başka kimseye yumuşayamazsın lan ❤️
Emredersin kocişim😝❤️
Emretmem, rica ederim 😘
Oda olur❤️
Enerji ve ftekansım belirliyor bunu. Ben özünde çok insancıl biriyim, sitedeki bir çok üyeyi severim hatta. Sadece arada bir huysuzluğum tutuyor. 🕵 Adil biriyim , benim tarzımda biri görünce severim. 🎀🔎
Daima saygılı ve sevgili yaklaşırım kim olduğunun bir önemi yok (vatan haini, katil, kadınlara ve çocuklara zarar veren biri olmadığı sürece 😅)
EİG için teşekkürler 🙏🏻🌸
Güzel soru! İnsanlara yaklaşımın kesinlikle karşı tarafın enerjisinden etkileniyor, bunu inkar etmeye gerek yok. Herkese aynı şekilde davranmak çok da gerçekçi olmaz, çünkü karşındaki kişinin tavrı, enerjisi veya sınırları sana yön veriyor. Senin kendi duruşun da tabii ki önemli, ama kendini robot gibi programlamak da insani değil. Kısacası, dengeyi bulmak en güzeli. Hem içgüdülerine hem ilkelerine kulak vermelisin 😊
Cevap
10Cevap
İki tarafı çekim gücü kuvvetliyse kendiliğinden karşılıklı olur.
karşı tarafın enerjisi belirliyor tabi ki de.. o güveni samimiyeti bulmam lazım önce.
karsi tarafin yaklasim tarzini benim kararlarim belirliyor diyebilirim, ozellikle kadin erkek iliskilerinde cok sukur ki karsima hep saygili erkekler cikti, benim onlara izin verdigim olcude hareket ettiler her zaman. ayni seyi kiz arkadaslarimla da yasiyorum 🫶🏻
Kesinlikle enerji etkiliyor beni... Gördüğümde iyi enerji alamadıysan s... Sevmem bir daha akdkgkgk
🤪😂😂
İlk başlarda temkinli davranırım izlerim dinlerim kafa acmiyorsa devam ederim
Karsı tarafın enerjisi bana nasil gelse bende oyleyim.
Karşı tarafın enerjisi belirliyor. Pozitif alırsam bana da pozitifse misler gibi geçiniriz aksi halde görmezden gelirim
Tamamen karşının vermiş olduğu enerji bir erkek olarak. Kadın biraz daha avantajlı kendi duygusuna göre enerji verebiliyor.
Karşıdan aldığım enerjiyle hareket ediyorum. Tabi biraz da yıldızımın barışması lazım.
enerjiye takilmadim hiç. günlük yaşamda önce duruş sonra tavir dikkatimi çekiyor sanalda ise kişileri goremediğim için kanimin kaynadigi insanlarla arkadaşlik ediyorum florte karşiyim zaten.
İkisi de belirler
Her ikisi de etkili canım arkadaşım ndndj
Kendi kararım belirler.
Karşı tarafın hal ve hareketleri tabiki.
Her ikiside etkiliyor.
Karşı taraf daha etkili oluyor
Karşı tarafın enerjisi belirliyor.
Bence sinerji yani karşılıklı bir al-ver dengesi.
Kendi kararlarım tabi ki
Ayna kuralı etkin hayatımda
Elektrik almam lazım (yanlış anlaşılmasın) 😅
Ben belirliyorum
İkisi beraber
Kendi karakterim neyse herkese oyum
Amannn yaklasmiyorum ben insanlara x.. dd😄
Genelde kendi kararım
Karşı tarafın enerjisi tamamen😌
Enerjiye göre
Emerji
Kendi kararlarım