Çok şey yazabilirim de kafam dolu cümlelerimi toplayamadım siz yazın ben okuyayım 🩵🕊🌸

Çok şey yazabilirim de kafam dolu cümlelerimi toplayamadım siz yazın ben okuyayım 🩵🕊🌸

Duygulu olmak; (1lt, 1 kg) gibi belirli bir ölçüde sahip olmak anlamına gelmez... Duygulu olmanın hangi konuda olduğu da önemli, Bazen duyduğun hissettiğin duygu sebebi ile duygusuz gibi olmak ve görünmek de var. Bazen de çok duyguluyum diye kendine ya da başkalarına sömürü durumunda olmak da var. Konusu sebebi belli olmayan her konuda genelleme sonucu olarak net Kötü ya da iyidir
Duygusal olmak kötü ya da zararlı değildir. Aksine, bu senin insan olduğunun bir göstergesidir. Hissetmek, bir şeyi önemsemek, birine değer vermek, bir olaydan etkilenmek. Bunlar seni canlı ve içten biri yapar.
Ama duygusal olmak bazen zorlayıcı olabilir. Çünkü hissettiklerin çok yoğun olduğunda, bu seni yorabilir, kararsız bırakabilir ya da başka insanların seni anlamadığını hissettirebilir. Bu yüzden insanlar bazen duygusallığı bir "zayıflık" gibi algılar, ama bu doğru değil. Asıl güç, duygularını bastırmak değil; onları anlamak ve yönetebilmektir.
Duygular, bastırıldığında değil, anlaşıldığında iyileştirir. Kimi zaman ağlamak, üzülmek, sevinçten titremek, korkmak ya da özlemek... Bunların hepsi insani ve doğal. Seni rahatsız eden, belki duyguların değil; o duyguların içinde yalnız hissetmen olabilir.
O yüzden: Duygusal olmak seni eksik yapmaz. Aksine, seni derinleştirir. Kendi duygularını anlamaya başladığında, başkalarınınkini de daha iyi anlarsın. Ve bu da, hayatı daha anlamlı kılar.
Duygulu olmak zararlı 🙌
Sinirleri ve duyguları aldirabileceğimiz bir bölüm yok mu🤔 estetik doktorlarına bunu da öğretmeleri gerek. Ruhuma estetik yaptırmak istiyorum
Tamam🕊
Hayır kötü değil. Ben duygusal olmaktan, duyguları yaşayabilmekten memnunum. Önemli olan kontrolü sağlamak, abartmamak
Rica ederim 🌸🌸
Bu görsel ve verdiğin küçük detaylar bana hafif bir hüzünle karışık derin düşünceleri anımsattı. Duygusal olmak, bazen savunmasız hissettirse de asıl tehlike hislerini yok saymakta. Çünkü hislerini bastırmak senden bir şeyler koparır, oysa duygular seni sen yapıyor. Kısaca, duygulu olmak bir eksiklik değil, tam tersine güçlü bir yan. Yeter ki; duyguların seni değil, sen duygularını yönlendir. 🌊💙
Cevap
13Cevap
Fazla duygusal olmak gerçekten iyi bir şey değil. En çok canı yanan, en çok kırılan hep duygusal insanlar oluyor.
Kontrol edilemeyen duygusallık evet zararlıdır...
Zararlı evet yıpranıyor insan
Duygulu, duygusal ve insancıl olmak harika bir durum. Ancak, kontrol dışında kalan her şey gibi duyguları kontrolsüz yaşamakta büyük bir hatadır.
Ben cok duygusalım bazen bana zarar veriyor , beklentilerim karşılanmıyorsa üzülüyorum. Egerki sevgilim bana hak ettiğim degeri vermezse öyle bir soğuyorumki.
Aşırısı zararlıdır. Ama kontrollü bir şekilde duygusal olmak ve duygularını doyasıya yaşamak insanın ihtiyacıdır.
İnsanî, vicdani duygular asla zararlı olamaz. Evet kalbi biraz yorar ama vicdanen iç sıkıntı yaşayıp kendi kendini yemezsin hep rahat olur için.
Fazla duygusal ve romantik olmak kızlar için değil ama erkek için kötü. Sıcakkanlı olmak güzel ama soğukkanlı ve metin olmak da önemli.
Kişinin karaktersitik yapısında varsa duygusallık duygulu olmak bu değişmez. Zararı olmaz doğru insana duygulu olursan..
duygusal olmak kadar karşı tarafından duyulu olması gerekir, yani 5 duyu ile dinlemesi konuşması sarılması benzer duyuları ile tepki vermesi
Duygusal olmak zararlı değil, duygularını kontrol edememek zararlı
Çok kötü bir şey zayıflık gibi yönetemediğinizde duygularınız sizi ele geçirir.
Evet rimelim akıyor sürekli ağladığım için ve bu çok masraflı
Duygusal insanı kullanırlar bu zamanda onun için diğeri
İnsanız bunlar her insanda var.
Kontrol edebilmek önemli yoksa ters olumsuz sonuçlar verir
Hayır ben çok duygusal biriyim duygulu olmayı seviyorum
bence zararlı o yüzden duygusuz bir insanım
Her şeyin aşırısı tehlikelidir.
Evet aşırısı insanı yıpratır kararında olmalı..
Yerine göre evet, yerine göre hayır.
Ben hiç duygusal değilim kafam çok rahat.
hayir bence iyi bi ozellik
Duygusal olmak zararlıdır her zaman
Duygusal olmak+ içten içe kendini yemek
Fazlası zarar
Ay duygulu olmak çok zor
Evet çok kolay manipüle edilebiliyorsunux
Kötü
Aşırısı zarar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?