Nasil gamsiz duygusuz olabilirim?

Nasil gamsiz duygusuz olabilirim?
Evet kötü bir şey gerçekten. yani bence kimseyi umursama duygusal olma kendini düşün sadece. çünkü insanlar o kadar kötüler ki sizi düşünmezler bu yüzden de siz de onları düşünmeyin bence
Haklisin herkes kendi derdinde bende artik öyle olcam
Mutlu olursunuz umarım
Umarim
Ay gerçekten kötü ya. Dünyanın derdini kendine kambur ediyorsun çünkü. Gamsız olmak da iyi bir şey değil. Önemli olan psikolojik olarak seni yıpratmamasını sağlamak yani ortasını bulmak
Haklisin bendede ortasi yok ya hic bisey umrumda olmuyor ya da gereksiz üzülüyorum herseye
Cevap
16Cevap
Sürekli darbe yiyeceksin, hasar göreceksin sonra duyguların katılaşır. Yine olmazsa üzüldüğünle kalırsın. Daha da yapacak bir şey yok.
Haklisin
Anlamsız şeyler. Bunu çok uzun süredir atlatmış durumdayım. Dünya yıkılsın kıpırdayanı s... yim
Evet anlamsiz hemde cok artik bende herseyi s. Etcem
Sen onu yapamazsın işte :D
Niye öyle diyosun ya 😂
şu an ortalığın mına bile koyarsın ama sabaha yine aynı sen olursun :D
Olmicam karar verdim 😂
tmmm :)
Kendini içten içten yiyorsun işte kendine zarar. Psikolojik kitaplar oku ya da Beyhan Budak izle iyi geliyor
Herseyi yaptim pskiyatristede gittim ilacta aldim hic bisey ise yaramiyor maalesef
Anlıyorum, psikoloğa ben de gittim ama sihirli değnek değil ne yazık ki insan öyle hemen düzelmiyor. Ama hayata atılsan mesela yaz tatilinde bi işte çalışsan bu ladar duygusallığı yenersin sanırım öyle diyorlar çünkü hayatı öğrenince
Hep evdeyim kendi kabuguma cekildkm hic bisey yapmiyorum en cokta bu halime üzülüyorum
İşte evde durdukça insan daha çok takılıyor her şeye. Ben de pandemide öyle olmuştum sosyal ortamlardan çok korkuyordum hep ağlıyordum falan ama geçti sonra belki sosyal hayatın içine karışan geçer.
Yasadigim yerdende nefret ediyorum benim yakinlarim bana cok uzak maalesef ben yurtdisinda yapayalniz kaldim
neye göre hangi bakış açısıyla baktığına göre değişir. insan ağlayabilir normal. ama ilgi ve dikkat çekmek için ağlayanlara tahammül edemem.
Kimseye belli etmem agladigimi icime atarim herseyi
maalesef öyle nefret ediyorum bu huyumdan
O işler öyle olmuyor fakat çevrende seni iyi hissettirecek insanlar bulundurursan duygusal olmanın faydasına varabilirsin.
Kötü şeyler yaşayıp olgunlaştığında geçiyor bunlar sen daha yolun başındasın
Psikolojik olarak iyi deglim yasadim kötü biseyler bazen hic bisey umrumda olmuyor ama bazrnde kendi halime üzülüyorum
Genelde herkes öyle zaten
Herkes beni ilgilendirmiyor 😂
Bana ne ilgilendirmiyorsa
Bonono
Zırlama
Sanane
Bana ne zaten mk
Ne bu sinir manyakmisin nesin
Sinir minir yok sana ne mk
😂😂
Iyimisin sen 😂
Çok iyiyim
Gerek var mı bu kadar hassas ve duyarlı olmaya? Akışına bırak, gözyaşlarına yazık bence. 😉
Evet haklisin duygusuz gamsiz olmak istiyorum artik
Nasil peki bende öyle olmak istiyorum
Evet fazlasıyla kötü bir şey bu yüzden duygu kullanmıyorum
Bende kullanmamaya caliscam
Bol şans 👍
İncinmişsin
Kötü bir şey değil ama bu dünya için fazla. Çok üzerler seni çok
Öyle yapiyolar uzaklastim herkesten
İnsanı en iyi kitaplar anlar.. kendine okuyacak birşeyler bul.. sktr et çıkarcı insanları.. genelleme yapamasak ta çoğu aynı
Herseyi denedim ama maalesef ise yaramiyor
Her şeyin fazlası zarar evet
Hayır her şeyin güzelliği var
Kötü bir şey maalesef
Ben çok hassas ve duygusalım
Evet kötü bir şey
Derdin ne anlat
İyi bişi
Alahala öylemiymis 😂
Heee kdkc
Ikna olamadim dkdks
Kötü elbette