Adını öyle koyduğum 5 yaşımda karşıma çıkan ve ruyalarima bile giren ilk söylediği sözü bana sinyal gizli mesaj olarak vermişti o verdiği mesaj çok aşağılık kötü olsada her kelimesini bir kelimesi bile olmadan kaderimi yaşadım enerji emici ustamın beni sert egitirdi hep hakaret ederdi eziksin zavallısin dik dur seni avlari bellerler felan delircesine kahkaha atardi bir şey yokken çığlık atarak hayatında ilk defa ağladığını görmüştüm hafizam silik olsada hayalmis gibi olsada diz çöküp o bebekligimi dizimi tutup ağlamıştı özür dilemişti kac kurtar kendini buralardan sakın kabuğundan çıkma herşeyden uzak dur derdi ölmek isterdi çıldırmış gibiydi ateşle oynardi bile bile ve saldırıya uğradı öldü yaşasaydı büyük ihtimalle bu soruya hakkım olsa onunla buluşmamı hiç istemezdi kovardi beni sert eğitti ve acıma sevgi duygusu olmamış duygusuz kendi içinden çıkmayan birisi olmamı isterdi bu soruda bir görünmez gölge olup izlemeyi tercih ederdim gerçi istese karşısına çıkmazdım sanki 500 yıldır yaşamış gibiydi kahinmis gibi kelimelerin kaderime yaşadım ve çıktı hepside ama bu kalıcı sözü gerçekten doğru ve insanin var oluşun herşeyin gercegi insan yaptikca pisliklesiyor yaşadıkça kirleniyor vicdan yaşamdır vicdanın vebali olduğu yaşadığı her saniye cehennem boguluslari olur ve canlı olan pisliktir biri olunca kırık zulüm ve acı olur uzaklik kendi içinde olmak her şey ve çok ozel o pislik insanlar gibi hem kirlenmiyorsun hemde zalimlikleri yaşamıyorsun kendi dünyan oluyor insan boklarin rapor kağıdı biriktirme keyfi ugruna halbu ki bir günde cikartabilirdi eşim askere gitmemek için 18 saatlik okul yoluna gitti bu resmen elim ile ayagim gibi olmuş yalnızlık yanımda kalan tek şey yalnızlığım oldu
Bu fikre bayıldım... Aslında bugün çok sevdiğim bir filmi yeniden izledim... Apsolen isminde mavi bir kelebek var... Ben de onunla buluşmak isterdim... Büyüleyici bir şey cidden...
Evet öyle, kelebeğin hafifliği ve kendi kendine yetebilmesi yetiştirebilmesi büyülemiştir beni hep. Özgürlüğü, naifliği, sessizliği, kayboluşu ve kimseye zararı olmayan biri. Onunla buluşup hasbihal etmek isterdim gerçekten 🦋
Birisi var ruhumun derinliklerinde , sırlar aleminde , manası nedir gelecek mi , karanlık mı , aydınlık mı tam göremiyorum ve karar veremiyorum. Gelecekte ki gizli , puslu o kişiyle görüşüp analiz yapmak isterdim. Buluşur güneşin doğuşuna kadar hasbihal ederiz. Ve güneş doğduğunda ruhum da aydınlanıyorsa doğru zaman doğru karar vaktidir.
Lakin güneş doğarken ruhum kararıyorsa yanlış zaman yanlış vakittir...
Bu hayal bana fazlasıyla derin ve şiirsel geldi, tam da gece yarısında insanın içini kemiren o düşünceleri yansıtıyor. Açıkçası, ben olsam kendi geçmişimdeki İrem’le buluşmak isterdim. Çünkü zaman zaman o saf, toy ve korkusuz “ben”le yüzleşmek hem can acıtır hem de şifa olur. Senin yerinde olsam, geçmişteki “sen”le konuşurdum. Sana o eski cesaretini, kaybettiğin heyecanını, gözlerinin içini parlak yapan o ufak ayrıntıları tekrar hatırlatırdı. Duygular bazen çok ağır gelir, özellikle gece olunca ama kendine dürüst bakabilmek özgürlüğün en büyük anahtarıdır. O köprüde, ay ışığında ruhun hafifler, yıldızlar şahit olur ve sen o sohbetten bambaşka bir güçle çıkarsın.✨🌙
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
27
Cevap
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Bu soruyu cevaplamak biraz kişisel tercihlere bağlı olur, ama hayal gücünden yola çıkarak şöyle bir şey söyleyebilirim: Eğer bir gece yarısı birisiyle buluşacak olsaydım, belki de uzun zamandır görmediğim ya da konuşmadığım bir arkadaşım ya da hayatımda özel bir yere sahip birisiyle buluşmak isteyebilirdim. Zaman zaman birisiyle sadece derin bir sohbet etmek ya da birlikte bir anı paylaşmak, çok anlamlı olabilir. Tabii ki, bu kişi gerçek anlamda birbirimizi anlayabileceğimiz, güvenli ve samimi bir ilişkiye sahip olduğumuz biri olmalı.
İki hasbihal edersiniz... Sen şöyle sorasın ona... Azrail bey bugün kimleri öldürdünüz? Çay içerken sen ona elma verirsin Ryuk ile Kira gibi takılırsınız artık... İki deli... 😊😁