Sizce kavgada kalıplı ama tekniksiz biri mi alır yoksa cılız ama teknikli biri mi?
cılız ama teknik bilen
kalıplı ama tekniksiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Teknikte güç kadar önemlidir, güç te teknik kadar önemlidir, asıl önemli olan cesarettir :)
@almilla123456 dimi kankiğ :D
O zaman ben hulk gibi bişeyim :D
Öylesin kardeşim :D cesaretin varsa ateş edersin ve devirirsin al sana kavgayı kazandın :D
Ahahaha şu an senden aldığım gazla gidip duvara yumruk atıcam :D
Esnemeyen hiç bir yere vurulmaz :) bize Robert hoca hep böyle söylerdi :D
Hahah sen boksa mı gidiyosun
Kickboks a gidiyorum tekmeli boks yani kanka :)
Knk bende başlamayı düsünürum bir faydasını gördün mü kavgada
6 ayda 40 kilo verdim ve acaip fit oldum Adriana Lima bile kick boks yapıyor sen bilirsin yine de :D Kickboks kadar faydalı spor yok hem dayanıklılık hem güç hem hız hem zeka her şey katıyor insana :)
Abi benim vücut uygun mu kick boks a boyum 1.90 kilom 68 ayak boyu 1 metre bide 6 ayda ne yapicak aşamaya gelebilirim
Tabi uygun olmama durumu yok bacak boyu önemli kickboksta iyi iyi kilo almalısın biraz güç için 6 ayda sarı kuşak olursun kültür fizik hareketlerini falan öğrenirsin antrenman maçı yapabilirsin olur :)
Son olarak İstanbul'da anadolu yakasında önerebilceğin bir salon var mı bide abi eldiven önerirmisin bir bulamadım ya
Ben avrupa yakasındayım ama sorarım senin için hocaya Everlast havalı, kaliteli ve iyi bir marka, boks eldivenleri güzel :)
Abi kartal oturuşunu kaç günde yaparım :D
aynn kanka :DDD
Sıkı çalışırsan 6 ayda yaparsın :) ben 7 ayda yaptım hiç ısınmadan kartal oturuşu yapabiliyorum :)
Hahahaaa ben 1-2 haftada yaparım saniyodum :D
Onu 1 2 haftada yapabilseydi insanlar 7 kuşak olmazdı kanka :D
:D anlamadım ama komikdir heralde knk :D
Kartal oturuşunu insanla 1 2 haftada yapabilseydi 7 adet renge sahip kuşak yani bir dövüş sporundaki seviye belirten kuşaklardan 7 tane değilde de daha az olurdu diyorum kanka :D
He tamam knk anladım :D
Kanka ben sevgilimle bile bu kadar konuşmadım biraz yüzsüzlük olcak ama eig yapar mısın? :D
Bilgilerviçin saol kardeşim hak ettin zaten eig yi :D
Eyvallah kardeşim istediğin zaman istediğini sorabilirsin mesajdan ;)
Saolasın :D
Önemli değil :)
Valla kardeşim yalan olmasın, Kick Box ile bir yere kadar dövüşebilirsin. Örneğin Sopa, Muşta, Bıçak veya Zincir gibi aletlere müdahale edemessin.
Ben 2 Yıldır Wing Tsun, 5 aydır Krav Maga yapıyorum ve ayriyeten 1 senedir Vücüt çalışıyorum. Alınma ama bana tek çizik bile atamassın.
güçle biyere kadar gidersiniz ama teknikle istediğiniz yere kadar..
Teknik bilen :)
Ve gücü kontrol eden derim , kontrolsüz güç , güç değildir ;)
Cevap
5Cevap
pek ayrım yapılamaz aslında teknik muhakkak önemlidir ama ayı gibi bir herife karşıda teknik meknik işlmemez :)
Ya arkadaslar güçlu bir adam teknik bilen birini yere atıp yumrukladıktan sonra teknik ne ise yarar
Zaten teknik bu yüzdendir. Belli bir felsefesi vardır. Örneğin mesela atıyorum Wing Tsun der ki:
Kalıplı birisi ile güreşe girmeyiniz.
Bunu tamamen atıyorum, ama böyledir.
teknik bilen kesinlikleeeee...
Peki teknik nasıl kazanılıyor yani nasil oluyor
cılız derken uyanık olacak... teknikin bir parçasıdır...
Kalipli ve teknikli xD
orantısız güç güç deildir
cılız ama teknik bilen
Teknik
cılız ama teknik bilen
teknik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar