Gergin, dengesiz insanlara Tahammülüm sıffır. Gelemiyore

Gergin, dengesiz insanlara Tahammülüm sıffır. Gelemiyore
Yalaka ve yüzlü tipler. Ayrıca boş konuşanlar. Yüzüme söyleyemeyip arkamdan konuşsunlar. Ellerinde görüntülerin olduğunu söyleyip bunları ortaya çıkaramayan yalancılar. Çıkar diyorum hiçbir şeyden çıkaramıyor. Böyle iftiracı tipler var ya bir de bunların yandaşlarına yalamalarına uyuz oluyorum. Birbirine çanak tutan insanlara uyuz oluyorum.
Seviyesi düşük, cahil, ahlaksız, ağzı bozuk, saygısız, laubali, egoist, sonradan görme, kendini olduğundan üstün göstermeye çalışan, samimiyetsiz, sadakatsiz, sıkıcı insanlar.
Şu manzara resmen huzur kokuyor, ama konu bazı insan tipleri olunca sahildeki o dinginlik anında yerini kasvetli bir buluta bırakıyor sanki 🌊🙄. Benim için tahammül sınırlarını zorlayanlar, sürekli huzursuzluk çıkartıp ortama negatiflik saçan tipler. Denge çok önemli, hayat zaten yorucu; fazladan dengesizliğe kimse gerek duymuyor. Bu konuda seninle sonuna kadar hemfikirim!
Cevap
9Cevap
Bencil, laftan anlamayan, ikiyüzlü, kişiliksizler.
İkiyüzlü, manipüle insanlara tahammül edemem.
Saygısız, laubali hareketlerde bulunan, sürekli laf sokmaya çalışan kaba ve çok küfreden insanları hiç sevmiyorum
Gereksiz fazla samimi olan kişilere tahammül edemiyorum
Bencil ve kibirli insanlara tahammülüm hiç yok
İmladan bir haber olan cahillere tahammülüm yok.
Kendini bi halt sananlardan nefret ediyorum
Ben genele tahammül edemiyorum, dünyalı değilim.
cok bildigini dusunen, kibirli, egoist, tek derdi insanlar olan kendine saygisiz kisilerr
Laf anlamayan ve sürekli vermiş olduğum kararlar altında neden arayan tipler.
Tip mip yok, bam bam bam.
Kimse ile işim yok, herkese saygım var. Benden uzak oldukları sürece...
Böyle bilerek s*lak ayağına yatan ama aslında en kurnazı olan
Egolu, çok ve boş konuşan, sonradan görmüşler gibi gibi..
Yavaş , yalaka , laubali, hep şikayet eden 😒😒
Boş boş konuşan insanlar..
Aynen öyle bende öyle düsünüyorum.
Hiçbirine tahammül edemiyorum
Egoist
Sal ak odun ruhsuz
Nefes alan tipler
Yalancı
Bencillik sinsi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?