"İyiliğini istiyorum" adı altında manipule 😄

"İyiliğini istiyorum" adı altında manipule 😄
Cevap
18Cevap
Sürekli eleştiren sevgili beni değil kontrol etmeyi seviyodur tahammül edemem s. gitsin...😀
Sürekli eleştirme varsa orada Sevgi yoktur.. yoluna devam etsin bensiz..
hayır tabi ki de seven sevdiğini sürekli eleştirmez zaten
Hayır etmem eleştiriyi çekemem
Ben böyleyim beni böyle kabul edeceksen et etmeyeceksende yolun açık olsun derim. Ben onunla beni eleştirsin diye sevgili olmadım yoldan çevirdiğim biriside beni çok rahat bir şekilde eleştirebilir. Sıradan bir insandan farkı olmaz o zaman sevgiliminde.
İyiliğini istiyorum lafı bana aşırı saçma geliyor ulan sen beni benden daha mı çok düşüneceksin istemem sürekli elestiri falan yapabilirsin diyen insanları tercih ederim bir şey dersin o iş öyle değil kolay değil yapamazsın falan filan gerek insanın hayatında destek olacak kişiler olmalı
Sürekli eleştiri içeren bir sevgiye tahammül etmem mümkün olmazdı. Sevgi, destekleyici, anlayışlı ve güven verici bir ortam yaratmalıdır. Sürekli eleştiri ise tam tersine, özgüveni zedeleyen, kaygılandıran ve ilişkiyi yıpratan bir durumdur.
Eğer zarar verici şekilde eleştiriyorsa hiç tahammül etmem ama normal şekilde eleştiriyorsa o zaman tahammül ederim tabi sabrım taşmagığı sürece
Sürekli eleştiren biri seni sevmiyor, seni şekillendirmeye çalışıyordur. Tahammül edersen kendini kaybedersin.
Hayır beğenmiyorsa yok olsun hayatımdan başta öyle kabul edip sonrasında böyle şeyler yapmasına katlanamam
Beni eleştirdikçe onu rencide ederim zaten ilişki çıkmaza girer ve malum son ajajsksksskskdkdkdkd
Bir uyarırım, iki uyarım üçüncüde noktalarım. Sana memnuniyetsiz dünyanda ömür boyu mutluluklar dilerim Bay bay
Mümkün değil. Manipuleyi düşündürecek kadar çok eleştiriyorsa manipule demem ben ona, daha derin bir sorun var. Uğraşamam, işte kapı iste sapı
Sürekli beni eleştiriyorsa o ilişki fazla sürmez
Eşim beni sürekli eleştirse asla tahammül edemez tepkimi koyardım.
Hiç hoşuma gitmez kendine bakmadan karşısındakini eleştiren insan modeli
Edemeyiz yo. Bir yerde "sen kendine bak len" diye patlarım 😄
Eleştirdikçe bende ki yeri azalır ki o kadar tahammüle bile gerek yok.
Aman aman aşkından ölsem de tahammülüm olmaz ne o öyle
Durmadan çok zayıfsın diyodu 50 kiloyum begenmiyosan kilolu birini bul diyodum onla mi ugrascam çekilmez erkekler
Bilerek aşağıya çekmek istiyordur.
Öz güveni olan yemez.😉😄
Sürekli eleştiri sıkar hayır istemem
Bir yere kadar tahammül edilir
Sürekli tahammül etme şansım hiç yok
Merhaba,
Canı cehenneme! 😅
Tokatlarım yapmadığım şey değil😂
Ederim iyiliğimi ister
Oduncu küreğiyle girerim
Etmem tabi ki
Bayar adamı yol vericen gidecek
Düşüncesi bile gerdi
Sevgilim olmaz
Yol 👣 veririm. 📌🕵
Hayır etmem
Hayır edemem
Ederim
eleştirilmeyi sevmem
Hayır
Edemem
Etmem
Etmem
Benı eleştirsin diye mi sevdim
Fiziği güzelse ederim
Tahammül edemiyorum
Eden varsa etsin
Asla
Ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Burada aşırı eleştiriyle süslenmiş “sözde sevgi” tamamen bir manipülasyon şekli, üzgünüm ama gerçek bu. Kimse aşkla gözünü karartınca sürekli eleştirilmekten mutlu olmaz, sen de olamazsın. Bir süre dayanırsın ama o sevgide kendinden eser kalmaz, öz güvenin erir gider. Benim sınırım net: Sevgi destek olmalı, köstek değil. Sana önerim biraz kendini dinlemen; aşk, öz saygının önüne geçince bir yerde yanlış vardır. 💔🫤