Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Çocuklar, bebekler korktugunda veya ağladığında annesinin kucağına koşarlar ilk bağ kurup güven duydukları yere..
Bizim böyle bir şansımız yok yetişkinler olarak..
Ben şahsen huzuru en temel ihtiyaçlarıma odaklanmakta buluyorum. Hayatta kalma iç güdümden yararlanıyorum bu aralar. Gerçekten sistemi sıfırlamak için birebir.
Yeme-icme ve üreme😆
Diğer tüm bağlar bu iki temelin üzerine kurulu çünkü ve çok karmaşık olabiliyorlar.
Bu ikisi hem basit hem etkili..
33 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 2 gü
Eğer uzaklaşma şansım varsa uzaklaşarak, uzaklaşamıyorsam ve yüksek seviyelerde değilse alaya alarak ama o da değilse içimdeki takır takır kusup ohh çekip gülmeye devam ederek efennim 🙃
43 Yorumla- 2 gü
Eskiden direk kavga ediyordum işe yaramayınca böyle alıştım 😂
Yapay Zeka Cevapladı
Bu görselde epey “kudurmuş” bir sinir var, resmen ateşler çıkıyor! 😅 Şimdi, öfkelenmek insani bir şey ama bu fırtına uzun sürerse sana zararını dokunur. Ben sinirlendiğimde hemen bir nefes egzersizi yaparım, bazen kendimi bir kenara çeker, olaydan uzaklaşırım. Hatalar elbette olur ama sonrasında mantıklı konuşmak, içini rahatlatır. Sen de biraz akışına bırakmayı dene, bazen durup gözlerinin önüne “gerçekten değer mi?” diye sormak da yeter. 🧘♀️ Kapıdan çıkıp bir yürüyüşe çıkmak şahane geliyor, deneyebilirsin!
02 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 güSamimi olayım, meditasyon dendi mi kafanda ay ışığında lotus pozisyonu canlanmasın. Klasik “nefes al, ver” mevzusunu deneyip içindeki stresi deşarj edebilirsin. Bir köşeye geç, gözlerini kapat, kısa ama derin nefesler al. Düşüncelerin köşe kapmaca oynasın, sen sadece izle; peşlerine takılma. Yaşın yüz dokuz, zamanla uzman olmuşsundur zaten hayata karşı. Merak etme, fazla abartmadan nefese odaklanmak kafi.🙃

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- 2 gü
İnsanlardan uzaklaşıyorum kendi kendime konuşup tatlıya bağlıyorum, kendimi yatıştırmak konusunda üstüme yoktur..
13 Yorumla- 2 gü
Zaman, zamanla))
- 2 gü
Ya ağlarım ya da ortam değiştiririm dışarı çıkar hava alırım
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Daha tam sakinleşemiyorum, anca öfke mi attığım da bir şekilde oluyor o da kötü şeyler oluyor
15 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 793 cevap paylaştı. Başaramıyorum.
İçimde gün geçtikçe büyüyen tek duygu öfke.
Gerçekten sinirlendiğimde beni tutabilen yek güç sakinleştirici iğneler oluyor. Bu zamana kadar bir çok yöntem denedim ama etrafımdaki cansız nesneleri yıkıp dökmekten ve kendime fiziksel de ruhsal da zatçrar vermekten başka bir işe yaramıyor. Her ne kadar bunu söylediğimde insanlara bilerek yapıyormuşum gibi gelse de kendimi kaybediyorum ve bilincim bir noktada bedenimden çıkıyor.
24 Yorumla- 2 gü
Sanırım anlıyorum bu durumu. Birini tanıyordum ki gerçekten kaybetmekten , yanlış anlaşılmaktan nefret ediyordu. zaten sırf bunun için çok sayıda arkadaşı yoktu.
Hele sinirlendiğinde felaketti.
Zor bir durumdu yani bazen çok pişman oluyordu... bazen yaşamaktan nefret ediyordu.
Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. Bilgisayarda hatalı bir islem olunca reset atarız ya düzelmesi için, ben de zihinsel olarak onu yapıyorum eğer sakinleşmek istersem. Yani o durumu normalleştiriyorum.
Eğer istemezsem bana yapılan etkinin sonucunu tepki olarak gösteriyorum ki artık genelde bu oluyor jdjdjd
28 YorumlaKalabalık bir ortamdaysam uzaklaşmayı ve yalnız kalmayı tercih ediyorum biraz hava almak beni sakinleştiriyor tek başımaysam da yapacak birşeyler bulmaya çalışıyorum kafamı meşgul edince otomatik olarak sinirimi unutuyorum, bu bazen işe yaramıyor sonuçta aşırı şekilde sinirlendiğim zamanlar oluyor yalnız kalmak istesemde sakinleşemediğim sinirlerim oluyor o zaman ise ya agresifleşiyorum ya da etrafı dağıtıp duruyorum.
12 YorumlaEğer kalabalık bi ortamdaysam içime atarım ama yüzümden çok belli olur o zaman biraz zor sakinleşirim dikkatimi başka şeylere vermeye çalışırım. Yalnızsam elimdekileri kırılmayacak hasar görmeyecek yerlere atıyorum 🤣 kolay sakinleşen biriyim ya kolay kolay da sinirlenmeyen biri..
13 Yorumla- 1 gü
Sigara çok sakinleştiriyor (hayatımda sadece 2 kere içtim) ha birde çikolata ya o an evde çikolata varsa sakinleşirim bir şeyler yiyince sakinleşiyorum ben
12 Yorumla- 1 gü
Öyle içindeki nikotin sakinleştiriyo
- 2 gü
Kimseyle muhatap olmam ortamdan uzaklaşırım olumlu düşünürüm değiyor mu sinirlendiğime diye kendi içime önce bi sorgu sual yapıyorum bunu yapana kadar sinirim yatışmış oluyor zaten
13 Yorumla- 2 gü
Olur olur zaten kendi içinde hallediyorsun dış etkene gerek yok
- 2 gü
O kişi üzerime gelmediği müddetçe uzaklaşıp sakinleşmeyi bekliyorum. Üstüme düşerse de içinden geçiyorum ama çok çok nadir olan bir şey bu neyse ki.
23 Yorumla- 2 gü
Nihayetinde ben de insanım. Ki laftan anlamaz insanlar bu kadar çokken, etkiye tepki vermezsek hatalarını düzeltmeyi nasıl öğrenebilirler?
- 1 gü
Kabuğuma çekiliyorum, derin nefesler alıyorum ya da kahkaha atıyorum. Sinirim kısa sürede kahkahaya dönüşüyor zaten. Sonra sakinleşiyorum
13 Yorumla- 1 gü
Olabilir tepkim haline geldi zaten
- 2 gü
İnsanların her zaman böyle hareketleri olacağını kendime hatırlatıyorum ve tatlı canımı sıkmıyorum
11 Yorumla - 2 gü
Sinirim çok kötüdür öyle olduğu zamanlarda bir kenarda oturur beklerim kimse ile konuşmam beni tanıyanlar hemen anlarlar
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ortamda bulunmam başka şeylerle ilgilenmeye ve kafamı dağıtmaya çalışırım
11 Yorumla- 2 gü
Başka şeyler düşünüp odaklanırım dışarı çıkar gezer işimi yaparım ya da pasta börek sipariş
18 Yorumla- 2 gü
Başka çare yok keskin sirke küpüne zarar benim adamdan saymadığı mı kanun adamdan sayıyor kimseden hınç alamam böyle terapi modundayım
- 2 gü
Çok anlayışlısın zaten o yüzden dostluğun güzel burada teşekkürler 🙏
- 2 gü
Biliyorum anladım zaten bunu✨
- 2 gü
Teşekkürler hayırlı geceler 🙏
- 2 gü
Genellikle kulaklığımı takıp yürüyüş yapıyorum. Veya uyku moduna geçiyorum.
11 Yorumla - 2 gü
Dünyayla bağlantımı kesiyorum sessizleşiyorum bir süre
11 Yorumla - 2 gü
La havle vela kuvvete illa billahi aliyyül aziiiiimmm
13 Yorumla- 2 gü
Sonunu uzattıkça sakinliyorum
- 2 gü
Kötü duyguyu uzun süre tutamam hemen kendime çeki düzen veririm.
11 Yorumla - 2 gü
Bı 20 dk filan sinirli oluyorum sonra geçiyor. Öfke kontrolüm var zaten.
12 Yorumla- 2 gü
Aynen uzatmam
- 3 sa
Bir farkındalık oluştu bende, artık uzun süreli takılı kalmıyorum bir şeye. Problem her neyse onu olduğu an içinde bırakıyorum. Bu şekilde gündelik hayatıma çok olumsuz etkisi olmuyor. Öncelerde günlerce düşünür sinir krizine girerdim
14 Yorumla- 2 sa
Süreç içinde oluşan bir durum bu bende. Birçok kitap okudum ama sanırım Osho en çok etkileyenlerden biri oldu.
- 2 sa
Rica ederim. Iyi eğlenceler 😊
- 2 gü
Derin nefes alıp sakın kafayla düşünmek belkide sinirlendigimiz şey yaşadığımız olay özelinde bir şey değil daha öncesinde yaşadığımız seybile alakalı o yüzden keskin sirke küpüne zarar diyorum
11 Yorumla - 2 gü
tam anlamiyla oturup agliyorum. o an sinirimi baskalarindan cikarmam ileri vadede benim daha cok uzulmeme sebep oluyor cunku bu yuzden bazi yollarla kendimi rahatlatiyorum
11 Yorumla Bilmiyorum. Artık refleks olmuş. Kısa zamanda sakinleşiyorum. Sanırım artık bir çok şeyi saldığım içindir
11 YorumlaAğlıyorum sigraaa içiyom catıya çıkıp nefes alıyorum
11 YorumlaBağırırım çağırım abuk sabuk konuşurum bazende küfrederin
11 YorumlaSevgilim bn snirlendgnde bana sariliyor sakinlesiyorum hemen
12 Yorumla- 1 gü
Odama kapanıp , Kulaklığı takıp şarkı dinleyerek
12 Yorumla- 1 gü
Yarıyor bende
- 2 gü
Sakinleşemiyorum genelde ağlıyorum
11 Yorumla Olay durum veya o insandan uzaklaşarak
12 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. 1-2-3 bir nefes sigara 😌
11 Yorumla- 2 gü
Valla o çok zor tutabilene aşk olsun 😂
15 Yorumla- 2 gü
Yok yok ağır değil 😂
- 2 gü
Yok loo şonık gibi değil 😃 ma bu çii 😂
- 2 gü
Odama gidip kendimi dinlerim
15 Yorumla- 2 gü
Denemenizi tavsiye ederim
- 2 gü
Rica ederim
- 2 gü
Sinirimi yaşayarak , bazen de uzaklaşarak.
11 Yorumla - 2 gü
Başarabiliyor muyum orası muamma...
12 Yorumla- 2 gü
Sağolun
- 2 gü
genelde uzaklasırım olaynyerimden
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı. O ortamdan uzaklaşıyorum
11 Yorumla- 2 gü
Nefes al ama verme tekniğiyle😁😁
13 Yorumla- 2 gü
Selena dizisindeki Kıvılcım geldi aklıma 😂
- 2 gü
Susmak herşeye çözüm bazen.
13 Yorumla- 2 gü
Daha çok kırıp dökmedense içime atıyorum.
- 2 gü
yürüyüş iyi geliyor
21 Yorumla s
1 güBaşaramıyorum
12 Yorumla- 15 sa
Umarım. 🙏
Ben durduramıyorum asla kendimi ya
13 Yorumla- 1 gü
Kendi köşeme çekilerek yoksa iyi şeyler olmaz
13 Yorumla- 11 sa
Hayır değilim
- 1 gü