Me: Neyse ki hiç bir şey yolunda gitmiyor da bir aksilik olacak diye endişelenmiyorum...
Me: Neyse ki hiç bir şey yolunda gitmiyor da bir aksilik olacak diye endişelenmiyorum...
Cevap
11Cevap
Var gibi çok fazla ayağıma basan oluyor birde pazar da ellerini sallayarak yürüyen bel altı sportwomenliğe yakışmayan olaylar.
Selam Kral hoş geldin
Selam reis
Eğer bir lanetim olsaydı, sanırım zamanın hızla geçmesi gibi bir lanetim olurdu. Yani, her anın ne kadar hızlı geçtiğini ve bazen geriye dönüp baktığında ne kadar çabuk geçip gittiğini fark ettiğinde insan bir şekilde zamanın kaçıp gittiğini hissediyor. Bu, bazen ne kadar bir şeyler yapmak, deneyimlemek istesem de, sanki hiçbir şey yetişemiyormuş gibi hissettiren bir "lanet" gibi olabilir
Sevgililerimin benden sonra nasibi açılıyor sayılır mı 😂
Tabi ki
Ben lanetin ta kendisiyim be :D Sen döndün mü siteye kanks?
Yok, ara sıra göz gezdiriyorum öyle
Gel dön artık :D
Böyle iyiyim ya ")
Nadir insanın başına gelen şeyler geliyor beni buluyor ya bela paratoneri gibiyim lanet demeyelim de bu kelimeyi kullanmak dinen falan da uygun değil. Beddualı mıyım diye düşünmüyorum değil 🤔
Inanmam öyle şeylere. Risk analizimi iyi yaparım her konuda. O yüzden sürpriz az olur.
Şans bolluk ahaa genelde ayağım elim uğurlu olduğu yönde genelde.. bu sebepten az insan ve kaçıyorum 🤣🤣🤭
Araba park etme lanetim var. Eğer arabayı ben kullanıyorsam geçmiş olsun, ulaşmak istediğim yerin 1.5 km çapındaki hiçbir yerde park yeri yoktur
Özel bir şey yok hayatı olduğu gibi kabul ediyorum istediği gibi gelebilir belkide en dipten başlamanın avantajını yaşıyorum.
Ben kendim lanetim ama evet var bu kız o kız diye düşündüğüm herkes sorunlu çıkıyor
Benim canım dikkatini çekmek gibi bir lanetim var
Benim için mi dedin?
@Zeynepüyeoldu hayır, canım dikkatini çekmek gibi bir lanetim var yazmıştım t9 değiştirmiş 😂
S alak dikkatini çekmek demek istedin anladım
@Zeynepüyeoldu Yok, öyle olsa daha anlaşılır şekilde öyle yazarım. Patron araca aniden bindi, ben o sırada yorum yapıyordum, aceleyle yazıp yollayınca kontrol edemeden mesajı yolladım.
Olduğunu düşünmeye başladım yinede olumsuz konuşmayacağım
Her zaman her şey gelebilir insanın başına
İmtihan dünyası diye boşuna dememişler dimi
Emin ol herkesin hayatında kendine ağır gelen imtihanı problemi var
Amann ne olacaksa olsun diyorum hemen oluyor , az dur yaa belkide blöf yapıyoruz
Mıknatıs gibiyim… Bütün bela lanet ne var ne yok çekiyorum…
Nerde bela var Musibet var Mıknatıs gibi üstüme çekiyorum
Bir şeyler aniden elimde bozulur. Birkaç kez ampul açınca patladığı olmuştu. Bazen birilerini rüyamda değişik bir halde görürüm sonra ya başlarına kötü bir şey gelir ya da ölürler. Sanırım var bir şey
İstisnasız her Sezen Aksunun zalim şarkısını dinlediğimde gün içinde başıma kötü bişey geliyo
var bu zamanda doğmak keşke 1920 lerde bu dünyada olsaydım
Ben gidince bir yere mutlaka bir şey kırılır dökülür
Birden fazla var ama sırrrr 😂😂
görsel tramva sebebi harika ndjsjwj
Bir şeyi çok istersem heves edersem olmaz
Ben zaten lanetlenmiş bir çiçeğim
Hayır lanetim yok, hepsini kaldırdım.
Çok güzel olmam hehehe🤪
Şu an olmadı diye seviniyorum..
Cinlerin bana takık olması.
Hayır yok şükür
Vardır illa
Şanssızlık
Var lanetliyimm
Yapay Zeka Cevapladı
Hayatının huyu suyu belli olmuş gibi, “Bari üstümde nazar büyüsü var” diyeceğin günlerdesin! 😂 Ama bak, bazen böyle gel-gitli dönemler kendi mizah anlayışımızı güçlendirir. Şahsına münhasır lanetin, aksiliklerle barışabilmen olmuş diyebilirim. Bunu da kafaya takıp, hayatı daha hafif yaşamak mümkün. Zaten gördüğüm kadarıyla işin şakasındasın, devam! 🐪✨