ՏҽӀɑʍՏ♡
komple son yıllardan tiskindim
paylaşımlarım kimseye ithaf değildir ama ayakkabı sana uyuyorsa, giy onu sindirella. Hayırlı cumalar 🌸

ՏҽӀɑʍՏ♡
komple son yıllardan tiskindim
paylaşımlarım kimseye ithaf değildir ama ayakkabı sana uyuyorsa, giy onu sindirella. Hayırlı cumalar 🌸
Cevap
39Cevap
Boş konuşan ikiyüzlü sahte insanlardan soğudum ve direkt söyleyeceğini söylemekten aciz laf sokma çabasına giren yaratıklardan bıktım.
Gerçek niyetini saklayıp farklı hikayelerle iletişime geçenlerden sıkıldım bıktım ve midem bulanıyor...
+1111
İnsan görünümlü varlıklardan
Çoğu şeyden soğumuşum spesifik bir şey yok
Adam olmayanı adam etmek gibi bir derdim hiiç olmadı allahtan jfkfk
Son yıllarda yaşadığım şeylerin ağırlığından tiksiniyorum bende yeterrrr diye çığlık atasım geliyor
Burası için konuşacak olursam sadece çok yoruldum seni düşünüyoruz ayağına darlanmaktan ve diretilen şeylerden herkesin canı cehenneme jfkfkfk
Hıhı herkes iyiliğimizi düşünüyor aynen
Tokuz Allahtan shdj
Son yıllarda gerçekten insanların samimi görünüpte samimiyetsizliklerini asıkıldım, herkes çıkarır doğrultusunda hareket ediyor aslında herkes herkesi sevdiğini değer verdiğini söylüyor ama kimse kimseyi Aslında değer vermiyor. İnsanların değer verdiği kendi damarlarını basana kadar insan damarına azıcık bir şey bastığın zaman ne dostluk kalıyor ne arkadaşlık
Genel olarak insanlardan soğudum. Piknik alanlarına gelip haftasonu güzel yerlerde kalabalıklık yaratanlar, trafikte gideceği yere 1 dakika erken gitse dünyayı kurtaracakmış gibi makas atanlardan, gereksiz kornaya basanlardan falan aşırı soğudum. Lütfen süper bir kötü adam gelip dünya nüfusunu 1 milyarın altına indirsin ya.
Paketli gıdalardan. Eskiden bir cips yedikten sonra yedikçe yiyesimiz gelirdi şimdi paketin yarısında tuzdan ve yağdan ölmemek için yemeyi kesiyorum.. bisküvilere doyamazdım mesela şimdi hangi bisküviye gitse elim sanki sadece nişastalı kurabiye tadı var hepsinde. Orjinal tatlarını yitirdiler. İnsanlara da her zaman soğuktum o konuya bilerek değinmiyorum
Sahte insanlardan. Samimiyet kalmadı, herkes rol yapıyor. Gerçeklik yerine ambalaj seviliyor artık.
+111111
Yılların berbat geçmesi isabetli bir tesbit
Kendi adıma yozlaşmadan soğudum değil bezdim diyebilirim!
Maalesef..
Hayırlı cumalar...
Dünyaya baktıkça konrona sonrası insanın başka bir aleme bile gidesi geliyor.
Teşekkürler ✌️
Rica ederim efendim.
Bazen öyle bir dönem geliyor ki, en sevdiğim şeyleri yapmaktan bile soguyorum. Ama sonra geçiyor. En fazla, ben insan sevmiyorum 😅. x.. d
O dönemdeyim ben de sanırım djf
Tatile deniz kum güneş, ihtiyaç var, ondan böyle oluyor 😄🌞 vücutlarimiz beni dinlendir diye alarm veriyordur artık 😅
Cebimiz boş sjfj
Bişey olmaz, pikniğe gidilir en azından yahu 😂😎
Yetmez 😅
Merhaba,
Maskeli ve karakteri makyajlı insanlardan! 😅
😅
Heheeh djdjd
Hayırlı Cumalar. Bazı insanlar beni çok yordu zaten bir senedirde görüsmüyorum onlarla.
😌🌸🌸
Bütün insanlardan hatta insanlıktan hepsinden soğudum. İki yüzlülükten nankörlükten bencillikten. Keşke imkan olsa tek başına gidip bir dağ başında insanlardan uzak yaşayabilsem
Karşı cinstten...😀
Onlar senin gibi şıpıdık şıpıdık değiller, olamadılar djdjs
😀😀
İnsanlardan insanimizdan her gün kadına şiddet cinayet haberi görmekten çocuklara yapılan t. ciz haberlerini görmekten nefret besliyor oldum insanlara
+1111
Türk futbolu başta olmak üzere birçok kişinin dünya liglerine olan ilgisi azalıyor. Biz de bundan payımızı aldık emeği geçenler sayesinde.
Yaşadığı topluma saygı göstermeden, bencilce ve sadece kendi menfaati çıkarınca hareket etmelerinden soğudum.
Çoğu şeyden soğudum
Meselaa
İşimden bazı insanlardan yaşadığım şehirden bir çok şeyden
Kendini bir halt sanan insanların boş muhabbetleri diyebilirim gadası
İnsanların popüler olma sevdası yüzünden yaptıklarından.
Gülüyorum göz göze geldiğimde.
Klişe olmasın ama insanlardan da kokuşmuş zihniyetlerinden de bezdim.
2024 yılı zaten benim için hayal kırıklığı idi. Bu yıl ise eh işte idare eder. Fakat, en çok bazı parazit insanlardan soğudum.
1) Aile
2) Vatan-millet
3) yaradan
Hayatın kendisinden soğudum içimde en ufak heves yok artık
Son yıllarda hayatın kendisinden tiksinmiş durumdayım bende
Arkadaşlık adı altında menfaatçi insanlardan … genel olarak insanlardan
Karakter fakiri cahil ve Haset insanlardan soğudum. Hepsini tek tek eliyorum .
Genel olarak insanlardan, aşktan...
İllallah aşktan hsdjs yine sil baştannn
Valla sil baştan başlamaktan sıkıldım bir tane olsun tam olsun😄
Bu da şarkıydı 🥺
Evet ama duygusal şarkı diye seni üzmeyeyim istedim😄
Akrabalarımın her yalanlarında ağlayıp büyük kocaman yeminler etmelerinden dolayı soğudum cevremdeki insanların iki yüzlü olmalarından dolayo onlardan da soğudum ha bide erkekler
Erkek görünümlü kadın gibi davranan erkeklerden
Ayy evet ya
Her şeyden. Hayırlı pazarlar
Hayırlı pazarlar ⚘️
Hayattan genel
Ağla
Komplo son yollordon toksondom
Ağlaaaa
Ağlatırımmmm 😀
Yüzüme gülüpte arkamdan konuşan insanlardan
Karaktersiz onlar be
İki ayaklı şeytancıklardan
Normalde kaç ayaklılar jsfjs
Ahaha sürünerek falan
İnsanların saçma hareketlerinden
vatan hainlerinden
Yüksek ses ve gürültüden
Her şeyden sogudum ve artık yeniledim bir çoğunu
Çok bilge insanlardan sıkıldım
Genel olarak insanlardan
Kendim dahil her şeyden diyebilirim
Herkesten nefret etmeye başladım 😒
Kendimden dkskkskd
Olmaz öyle
Nelerden soğumadık ki
Sen sus skdj
Gel sustur sjsjsj
🤚 geliyor beş kardeş djdjs
Bırakın gelsin gel hele gel gel sjsjsjjs
Piüüüh sana
🤣🤣
Erkekler den
İnsanlardan
Herşeyden
Aşktan insanlardan
Mutluluktan
Her şeyden, herkesten
insanlardan
Kadınlardan😒
Her şeyden soğudum
Çoğu arkadaşımdan
Kendimden hiç zaman ayirmamisim kendime
Hayattan
İnsanlardan kısaca
İnsanlardan
Gittikçe insanlara olan tahammülüm azalıyor
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bak devir o kadar karmaşıklaştı ki soğumak için sebep çok! Sahte dostluklar, sosyal medyadaki abartılı mutluluklar, insanların sürekli birbirine rol kesmesi... İnsanın içi daralıyor doğrusu. Senin gibi, ben de samimiyetsizlikten fazlasıyla bıktım. Bazen kendi yalnızlığına sığınmak bana daha iyi geliyor. Biraz huzuru orada bulmak güzel 😊🌿
Zihnimi mi okudun be
Demek yalnızlık sana da iyi geliyor... İnan, bu devirde gerçekten kendini anlamak en net huzur. Senin gibi açık yürekli insanlara ise az rastlanıyor 😏✨
Evet bence de bir de beni kaybediyorlar düşün