Merhabalar 🧁 Son iki yılı şöyle bir gözümün önüne getirince ; ki buna tabiki bu sene de dahil. Birilerinden aşırı derecede soğudum. Tavır ve hareketleri kendi gibi olmayan ya da aslında kendi gibi de bana bunca zaman farklı bir rol bürünmüş insanlardan; bunu zamanla anladım tabi; soğudum. Soğumakla kalmayıp ne hali varsa görsğn dercesine dünyamdan sildim. Öyle dansöz gibi oynayan insanalara kapım açıktır çarparım o kapıyı suratlarına. Ve aşktan soğudum tabi ki. Bende anlamı bambaşka olan o duyguya buz kütlesi gibiyim. Yemek yemektende soğudum aram zaten iyi değildi ama iki sene boyunca açlığı abarttım. Aramı iştahla belki düzeltirim ama bu diğer saydıklarımla hayır ; o buz erimez..
Son iki yılım konuşmaya bile değmez... Yanlış kişiye değer vermişim, gereksiz hüzünler falan filan işte artık nötrüm, zaman herseyi orta net koyuyor. Değmezmiş o kadar ve iyi ki bunu anladım gecvolsa da ve SOBE...🤣🤣
En çok canım ülkemden soğudum. İnsanlarından, yönetiminden, aldığım nefesten soğudum. İnsan içine çıkasım, insanlara karışasım gelmiyor artık. Her yerde cehalet, her yerde işgüzarlık var.
Acgozlu insanlardan, selam deyince senden cikar saglamaya calisan tiplerden, gram beyni olmayip tipsiz olup kendini lord sanan ezik tiplerden, herkesi kotuleyen kendi muhtesemmis gibi davranan tiplerden, adaletsizlikten, toksik insanlardan asla destek olmayip köstek olan seni demoralize etmek icin elinden geleni yapan sahsiyetsizlerden, hayvanlara iskence edilen haberler izlemekten. Biktim surekli negatif ve kotu seyler gormekten
Merhaba.. Bir şeylerden soğumak için öncelikle ısınmak gerekir ki, o ben de yok.. Uzun yıllar önce belki biraz daha sıcak ve samimiydim insanlara karşı ama edindiğim tecrübeler neticesinde ve insanların iki yüzlü davranışlarına yüzlerce kez tanık olduktan sonra zaten hep belli bir mesafedeydim.. Ben soğuyalı çok oldu yani işin özü.. Keyifli geceler..
Kendimden soğudum diyebilirim. Kendime sarıldım dondum en çok. Yapmam gereken şeyler vardı ve belki şu an daha iyi durumda olabilirdim. 2 yıl önce yapmadım erteledim, yeterli dedim gözüm arkada kalır dedim. Bilmiyorum düşünce keşke yapsaydım diyorum ama bu halime de şükürler olsun. Nasip böyleymiş.
Merhaba. İnsanlardan soğudum ama yanlış insanlar zaman kaybı değil doğru olanı bulmak için birer öğretmendir, bu yüzden üzülmüyorum artık dik durarak sabırla yaşamaya devam ediyorum kendinize iyi bakın, sağlıcakla kalın en güzele emanet olun. Şunu da eklemek isterim ;
Önemsediğiniz, kırmaktan korktuğunuz için kelimeleri cımbızla seçtiğiniz konuşmak için yollarını gözlediğiniz insanların siz yokmuşsunuz gibi davranması, umursamazlık. Evet umursamazlık her şeyden daha fazla koyuyor. Çünkü sevgi de nefret de övgü de yergi de hep umursanan insanlara yapılır, bir değeriniz olduğunu hissedersiniz. Ama umursamazlık? o en fecisi.