gelecekteki kendime mektup: senin için umduğum bu
merhaba,
umarım iyisindir. umarım hayatın içini ve dışını çözmeyi başarmışsındır. umarım her sabah yataktan kalkmak için sabırsızlanacağın, sevdiğin bir hayat yaratmışsındır. umarım yolunu takip etmişsindir ve bu seni olman gereken yere götürmüştür. umarım hayallerin seni zorlamıştır ama sen tüm zorluklara rağmen devam etmişsindir. umarım yüzün, yaydığın kahkahalardan dolayı kırışmıştır. umarım ruhunu inciten her şeyi bırakmış ve yoluna devam etmişsindir. ve umarım sonunda kendini tüm olumsuzluklardan kurtarmışsındır.
umarım beni hâlâ hatırlıyorsundur, kendinin genç versiyonunu. umarım geriye dönüp olduğun kişiye bakarsın ve kim olduğuyla gurur duyarsın. umarım geçmişin sana öğrettiği şeyleri yanında taşırsın ama onların seni üzmesine izin vermezsin.
umarım seni inciten tüm insanları affetmişsindir. umarım hayatını, seni sürekli aşağı çekenler yerine seni yükselten insanlarla doldurmuşsundur. ama hepsinden önemlisi umarım kendini affetmişsindir. umarım tüm kırık parçalarını toplamışsındır. umarım kendini kaybolmuş hissetmiyorsundur.
umarım gelecek sana iyi davranıyordur.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güzel yazıymış
Teşekkür ederim Barış:)
Bu yazı, bana Yaradanımdan bir işaret gibiydi. Yaradanım senden razı olsun. Güzel yazıydı. 🙂
İyi gelmesine sevindim. :)
Bir bakmışsın Yusuf kuyuda zordadır, bir bakmışsın Yusuf, Mısır’a sultandır. Yaşadıkça oyuna dahiliz…
Kalemine sağlık 🥰🤗
Teşekkür ederim. 😇
Çok güzel inşallah hepsi gerçekleşir
Hersey gönlünce olur güzel kız. 🫠😊❤️🥰
Seninde💖✨
Bende alışkanlık olsun isterim de zaman yok