Herkese iyi akşamlar aşağıdaki yazmış olduğum yazı siz okuyanlara ve kalemin sahibi olan bana gelsin ne dersiniz?

gelecekteki kendime mektup: senin için umduğum bu

merhaba,

umarım iyisindir. umarım hayatın içini ve dışını çözmeyi başarmışsındır. umarım her sabah yataktan kalkmak için sabırsızlanacağın, sevdiğin bir hayat yaratmışsındır. umarım yolunu takip etmişsindir ve bu seni olman gereken yere götürmüştür. umarım hayallerin seni zorlamıştır ama sen tüm zorluklara rağmen devam etmişsindir. umarım yüzün, yaydığın kahkahalardan dolayı kırışmıştır. umarım ruhunu inciten her şeyi bırakmış ve yoluna devam etmişsindir. ve umarım sonunda kendini tüm olumsuzluklardan kurtarmışsındır.

umarım beni hâlâ hatırlıyorsundur, kendinin genç versiyonunu. umarım geriye dönüp olduğun kişiye bakarsın ve kim olduğuyla gurur duyarsın. umarım geçmişin sana öğrettiği şeyleri yanında taşırsın ama onların seni üzmesine izin vermezsin.

umarım seni inciten tüm insanları affetmişsindir. umarım hayatını, seni sürekli aşağı çekenler yerine seni yükselten insanlarla doldurmuşsundur. ama hepsinden önemlisi umarım kendini affetmişsindir. umarım tüm kırık parçalarını toplamışsındır. umarım kendini kaybolmuş hissetmiyorsundur.

umarım gelecek sana iyi davranıyordur.

Herkese iyi akşamlar aşağıdaki yazmış olduğum yazı siz okuyanlara ve kalemin sahibi olan bana gelsin ne dersiniz?
Güncellemeler
1 yıl
Güncel