O kadar çaba, emek ve zaman harcarsınız tamam hiç bir pürüz kalmadı dersiniz, artık uygulamaya geçeyim dediğiniz anda aklınıza "ya şöyle olur da bu kararım hayata geçmezse" diyerek vesvese içinde kalır mısınız?

O kadar çaba, emek ve zaman harcarsınız tamam hiç bir pürüz kalmadı dersiniz, artık uygulamaya geçeyim dediğiniz anda aklınıza "ya şöyle olur da bu kararım hayata geçmezse" diyerek vesvese içinde kalır mısınız?

Evet bazen oluyor ama öyle zamanlarda ben bunun üstesinden de gelirim diyorum.. Olumsuz düşünmeyi bir kenera bırakıp yapmam gereken şeyi yapıyorum..
Allah karşına hep iyilikler çıkarsın birtanem ♥️
Amin inşallah canım.. Teşekkür ederim sevdiğim.. 🥰
Hayır düşünmem , Olumsuz düşünürsen , olmayacaksada olur oyuzden hep güzel düşün ki güzel olsun her şey , bazen olanda da olmayanda da bir hayır vardır
Bunu hissetmen çok tanıdık; sana minik bir sır vereyim, yalnız değilsin! O son anda yaşanan tedirginlik aslında (psikolojide “beklenti anksiyetesi” dediğimiz şey) çoğu insanda görülür 🌫️. Her şeyi kontrol etmek isterken kendini yıpratıyorsun. “Kötü bir şey olacak” dediğin anda bile o kararı almak seni geliştirir. Bir ihtimal aksilik çıkar tabii ama çoğu zaman o endişeler gerçekle buluşmaz. Kendine güven, o kaygı gelince “Bunu da çözerim!” de. Rahatla, süreci akışına bırak ✨.
Aynen çok doğru yerden bakmışsınız tebrik ediyorum
Cevap
2Cevap
Sürekli aksilik geçtiğim günler oldu ben elimden geleni yaptım. Yine aksilik çıktı özellikle olana kabul eteğimde tekrarı yaşamam.
Olduğu kadar, olmadığı kader gerçek bir söz bana göre de
Hayır aksilik hissi yaşamam, genelde hesabımı güzel yaparım. Buna rağmen aksilik çıkacaksa çıksın farketmez. Karar verince bitmiştir olay.
Bu kararlılık çok güzel.
Yanlışıyla doğrusuyla karar bizim, yeterki kararsızlık yaşamayalım
aksilikler çıkar zaten hep
Yaşamıyorum ama sonucu görene kadar olmuş bitmiş gözüyle de bakmıyorum
Hayır bismillah diyerek işe başlıyorum. Gerisini düşünmüyorum.
yok ya, iyi olacak gibi düşünüyorum ki aklımı da o şekilde kodlayıp iyi olmasını sağlayayım.
Evet hissediyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?