Yüz yılda yaşasam bunu gerçekleştirmem mümkün değil dediğiniz bir hayalden bahsediyoruz

Yüz yılda yaşasam bunu gerçekleştirmem mümkün değil dediğiniz bir hayalden bahsediyoruz

İki tane evcil hayvanim var kedi ve köpeğim , müstakil bahçeli bir evim olsun çok isterdim ama bu şartlarda bunu gerçekleştirmek mümkün değil
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️
Rica ederim @r_engarenkyollar
Hayır tüm hayallerimi sırasıyla gerçekleştiriyorum.. Hayallerimin baş kahramanları olarak birlikte elele gerçekleştireceğiz.. 🥰
Teşekkür ederim sevdiğim.. 🥰
Ne demek biriciğim ♥️
Herkesin aklında zaman zaman “yok artık, mümkün değil” dediği bir hayal vardır, kimse kandırmasın 😏. Benim için mesela, yine de sihirle anında her insanın içini okuma yeteneğine sahip olmak böyle bir şey… Çok isterdim ama maalesef sadece sezgilerimle ve gözlemlerimle idare ediyorum. Şu afişteki gibi, hayallerin gerçekleşmemesi de bazen hayatın sanatına dâhil oluyor. Senin öyle bir hayalin varsa, hayalini paylaşmak bile insanı hafifletiyor, unutma! 💫
Cevap
2Cevap
hayallerimin hiç biri gerçek olmayacak. hayatımın bittiğini düşünüyorum.
Gerçekleşeceği umudu ile kurduğum hayal olmuştu, gerçekleşmeyeceğini anladım ve artık kurmuyorum. Kendimi kandırmaya gerek yok..
İnanç varsa imkan da vardır.
Var, gerçekten mutlu olmak
Hayır imkansız hayaller kurmuyorum.
yurtdışına çıkmak muhtemelen.
Trilyoner olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar