Laf atılan sevgilisini koruyamayan erkeğe sümsük mü denir?

Sümsüktür, m@ldır, kendini koruyamayan sünepenin tekidir, erkek bile değildir, bla bla bla...

Laf atanlar zaten tiplerinden belli oluyor. Sen de o sokağa girme, yolun karşısına git, kafede kalabalık grubun yanında oturma. He misal erkek gururu tersini yapmak ister falan (o da boş işler 😅) doğrusunu göstermen gerek. Seviyorsan onu savaştırmamalısın. 🤔

Şu “bir iki tanesinin ağzını burnunu kıracaksın, bak bir daha yapıyorlar mı” kafası var ya... tam anlamıyla boş muhabbet. O tür insanlar bir anda üç, beş kişi oluverirler. Bu sorunlar dayakla falan çözülecek kadar yüzeysel değil ne yazık ki.

Ama işin başka bir tarafı da var: Tamam, ben olayı büyütmeden uzaklaştım diyelim. Ama yanımda bir erkek varsa, herkes ondan o an kahraman olmasını, dalmasını, olayı çözmesini bekliyor. Neden? Gerçekten sevdiğin birinin tehlikeye girmesini ister misin? “Beni korusun” düşüncesi romantik gelebilir ama biraz düşününce ne kadar saçma olduğu ortaya çıkıyor. 😅

Tabii ki biri sana saldırıyorsa o ayrı konu. O zaman kendinizi savunmanız gerekir. Ama durduk yere, laf atan birine sevgilini kurt köpeği gibi salmak? Atıl kurt demek? 🙄

Sonra bir de bakmışsın başlık açılmış: “Bıçaklanınca ayakta bile duramayan erkekten olur mu?” Altına da yorum: “Ayh erkek dediğin sevgilisini bıçak yese de korur yaaaa.” 😃😅

Pısırık olmamalı tabii. Gerektiğinde kavga etmekten de geri durmamalı.

Yolda tek başıma yürürken laf atan tipler oluyor bazen. Ve çoğu zaman hiçbir şey olmamış gibi yürümeye devam ediyorum. Çoğu kadın da böyle yapıyor ki en mantıklısı da bu. Çünkü o anda dönüp laf yetiştirmenin ya da fiziksel tepki vermenin bana bir faydası olmayacak. Diyelim ki adam yalnızdı ve ben döndüm, saydırdım ya da bir şekilde tepki gösterdim. Ee ne olacak? En iyi ihtimalle sinirimi atacağım, yorulacağım. Peki ya o an işler sarpa sararsa? Ya zarar görürsem? Bu yönü de var.

.. yoksa ben de iyi yumruk atarım 😎🤌🏼