Selaaaaaaaammmm 🌸🌸🌸
Şimdi şöyle kiiii, ben tamamen anlaşılmaktan hiç ama hiç haz etmem mesela... Her hareketime anlam yüklenilmesinden hiç ama hiç hoşlanmam... "Anlattığımı anlasınlar kafi..." düşüncesindeyim...
Sizde durumlar nasıl?

Selaaaaaaaammmm 🌸🌸🌸
Şimdi şöyle kiiii, ben tamamen anlaşılmaktan hiç ama hiç haz etmem mesela... Her hareketime anlam yüklenilmesinden hiç ama hiç hoşlanmam... "Anlattığımı anlasınlar kafi..." düşüncesindeyim...
Sizde durumlar nasıl?

Yani kim istemez ki anlaşılmak , hele ki değer verdiğimiz insanların bizi anlamasını çok isteriz , bunu kendimizi anlatmadan bizi anlayabilmeleri daha güzeldir.. senin ses tonundan yazış şeklinden moralinin bozuk olduğunu algılanmasını istemeyen yoktur
Ben anlaşılmak istediğim kadar anlaşılmayı tercih ederim yine de... Tüm halet-i ruhiyyemin çırılçıplak kalması hoş değil 😂
"Her hareketime anlam yüklenilmesinden hiç ama hiç hoşlanmam" bu zaten tamamen anlaşılmak değildir 😀
Bak anlam yüklenilmiş. Yani aslında var olan fark edilemiyor, ayrıca bir yükleme var orada. Bunun seni rahatsız etmesi normal.
Gerçekten tamamen doğru olarak anlasılmak güzeldir. Ben buna bilinmek derim. Bilinmeyede bayılırım 😂
Bilinmek güzeldir efenim, doğru pişirilirse afiyetle yiyiniz jdjdjd
Hayır aslında o ibarede anlatmak istediğim o değil... Bazen eylem sahibi olarak yaptığım eylemin sadece sana yansıttığım kadarını anlamanı isteyebilirim. Çünkü bazen öyle anlar vardır ki gerçekten anlaşılmak istemez, eylemin sebebi ya da özgeçmişi sana özel kalsın istersin... Böyle durumlarda anlaşılmak, ansızın çıplak kalmış gibi hissettirir. Bu yüzden ben anlaşılmanın da sınırlı olması gerektiğini düşünüyorum ki zaten gerçekten anlayan da nadirdir... Bu yüzden en azından anlayan kişinin gerçek bir anlayışlı gibi davranıp o anlarda safa yatması tercihim olur ajdjfjf
Aslında bu hep rahatsız olduğum ama tarifi hakkında hiç düşünmediğim bir mevzu olduğu için çok da anlatamadım ama sen anlamışsındır diye düşünüyorum 🤪😂
Ahahaha yooo gayet anlatmışsın 😂
Yalnız bir tüyo vereyim ona dikkat edin ki bu pek çok kadında olan bir durum yani sadece bu kadar anlaşılmak istenmek.
Eğer çok ciddi bir konu değilse, safa yatmamak da kişiyi olumsuz etkilemeyecekse, safa yatmamak nası güselll jfjdjdjdk 🤣
Çünkü zihinsel olarak olay yerinden bir kaçışınız var, görmen lazım bu taraftan ahahahaha 😂
Evet, gerçekten anlaşılmak önemli bir şey. İnsanların birbirlerini tam olarak anlayabilmesi, sağlıklı iletişimin temelini oluşturur. Bu, sadece kelimelerle değil, duyguların, düşüncelerin ve niyetlerin doğru bir şekilde paylaşılmasıyla mümkün olur. Anlaşılmak, kendini ifade etmenin, duygusal bağ kurmanın ve ilişkiyi derinleştirmenin bir yolu.
Evet anlaşılmak kendini anlatmak istediğin noktada iletişimin kilit noktası ama eğer gereğinden fazla anlam yüklemek de özel alana saygısızlık bana göre 🙃
Selamm bebek😍
Tamamen anlaşılmak mümkün değil bence. Çünkü değişiyoruz, aynı kalmıyoruz..
Bana sorarsan ben anlatmadan anlaşılmak istiyorum 😀
Düşünsene sen kendini anlatmaya uğraşmıyorsun her şey tıkır tıkır yolunda gelişip, ilerliyor 🤩
Güzel ütopya..
Selam çiçeğim 😍 geçen sefer geldiğimde yoktun, gittin sandım üzüldüm ama neyse ki buradasın 😍🥰
Kesinlikle anlaşılmak harika olurdu ama sebepler ile anlamak yerine anlayış göstermek ve üzerine iletişim kurmak şeklinde ilerlemesi daha hoş olmaz mıydı? Benim tavrımın, tarzımın sebepleri yerine durup dururken onları yapmayacağımı düşünerek (olumsuzluklarda) sebebini bana sorması ya da (sıradan konularda) bunun bahsini açarak benim ona izin verdiğim kadar benim zihnime hakim olsa daha hoş olur gibi... Diğer türlüsü çıplak hissettiriyor...
O kadar tanıdık ki bu his! Kimi insanlar “derin” anlaşılmayı ister, kimi ise anlaşıldığını düşündükçe diken diken olur. Bende de öyle bir net olmasa da, içimi döküp sonra “yanlış mı anlaşıldım?” gerginliği olur bazen. İnsanların her ayrıntımı analiz etmesini beklemem, samimi bir anlayış çoğu zaman yetiyor bana. Senin gibi, bazen de "kimse detaylarda kaybolmasın" diyorum. 🌿✨
Sen de yalnız değilsin yani!
Cevap
30Cevap

Ooo hemde çok ama o kapasite de biri ya doğmadı ya da ayarları bozuldu valla
Neden birilerinin seni tam olarak anlamasını istiyorsun peki?
Bu gifti nasıl atıyorsun?
Nerden kopyalanıyor
Böyle oluyor
Beni anlayan anlıyor zaten çok da anlaşılmak gibi bir isteğim yok çabam da
Haha tam soruyu okurken benim anlattıklarımı anlasınlar yeter diye geçti içimden
Fazlası özel alan işgali değil mi sence de? 😂
istemiyorum hiç bir şey
Evet. İnsanların taktikle, kendince yöntemlerle onlarla bunlarla beni tanıma sistemine ben karşıyım. Böyle bir şey görünce inadına aksini yapıyorum çünkü kişinin kafasında beni tanımadan bir ben oluşmuş ve öyle miyim değil miyim diye abuk subuk şeyler yapıyor. Öyle olmaz o işler bizde
Evet, bazen sadece anlaşılmanın yeterli olduğu zamanlar vardır. Daha fazlasını da istemiyoruz, daha azını da istemiyoruz.
Bazen sağlıklı iletişim kalbi ve ruhu rahatlatır, saygı ise karşılıklı anlaşılmış ve akıllıca bakış açılarının paylaşılması eylemidir.
Aman dert ettiğin şeye bak tamam tamam İşimize gelirse anlarız gelmezse anlamayız
Hahahshh tam olarak bu işte hocam... İşime gelirse ben zaten kendimi açarım... Ne gerek var lüzumsuz sarraflığa 😂
Artık umrumda değil zamanında anlaşılmak istediğimde hep anlaşılmazlık içinde buldum kendimi. Anlattığım kişi anlattığımı anlasın kafi he anlamıyorsada oda onun sorunu
Merhaba hoş geldinnnnnn
İnsanların ,,,, konuştuklarımı anlaması kafiydi.
Yanlış anlamamaları yeterliydi.
Çocukluğundan gününüze , davranış ve konuşmalarına anlam yüklenilerek yaşamış bir insanın. Yeter artık deyişi.
Ben sevdiğim insanlar tarafından tamamen anlaşılmak isterim.
Her hangi bir Çaba Sarf etmem Boş vermişliğim konuşur onlar susar
yeterince net oldugum kanaatindeyim özel olarak empati yapilmasina ihtiyac duymuyorum.
Bana karşı, işinizi yapıp rolünüzü düzgün oynayın yeter, gerek yok yakın mesafeye
Karmaşık ve anlaşılamaz olmak daha çok hoşuma gidiyor
Her erkek anlaşılmak ister ve kendini anlamayan birine de içini, derinliğini istese de açamaz
Herşeyimi anlamasınlar. Ben çözülmez olmayı seviyorum
Kadınların saçma sapan fikir ve cumlelerı bir kere cınsellık yaşansın hersey bitiyor yalan hikaye oluyor basitlesıyor :Ddd
Hayır, herkes anlamasın beni zaten. Anlaşsın
Yanlış anlayacağına hiç anlamasın daha iyi olur
Beni ben bile anlamiyorum bazen kimse de anlamak için boşuna uğraşmasın 🐅
Aslında kimsenin kimseyi tam olarak anlayabileceğine inanmıyorum…
ben kendimi anlamıyorum anlayabilen varsa gelsin bakalım
Anlattığını anladım şimdi devamında bir şey yazamam anlam katmış olurum
Hayır istemiyorum açıkçası.
Anlaşmak değilde anlaşılmak zor.
Yok yahu kasmıyorum artık.
Bakışlarimla anlatırim 😄
Artık istemiyorum. Beni salsınlar kafi
Evet gerçekten anlaşılmak istiyorum
Bu aralar aradığım en son şey.
Anlatmak anlaşılmak için uğraşma bence sen kendini anla yeter.
Hayır 😂
Hahshshshd o kadar eminim ki bundan... Hatta anlaşılmamak ama kendinden emin olmaktan çok ama çok mutlusun 😂😂😂
Kesinlikle doğru sayın düşmanım😂🤣🤣
Demek beni böyle yorumluyorsun kendinden emin😂
Evet kendimden eminim ve mutluyum Allah Allah😂
Adımlarını atarken o konu üzerine şüphe duyuyor olsan da kendinle alakalı olmuyor şüphelerin bence... Sen kendine güveni yüksek olan bir adamsın düşman 😂
Teşekkür ederim düşman😂😂
Tabiki isterim
Evet istiyorum
İstemiyorum artık
Kısmen.
Anlaşması da anlaşılması da zor biriyim
Hemde nasıl
Istiyorum
Farketmez
Elbette
Evet, köle olma duygusunu paylaşmak istiyorum 😢
İsterim tabii ki