1 yılKendimde değiştirmem gereken huylarımdan biri detaycılığım. Her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünmek, bazen beni yıpratıyor. Ufak bir söz, küçük bir mimik, anlamsız bir sessizlik… Hepsini büyütüp kurcalıyorum kafamda. "Acaba ne demek istedi?" ya da "Ben mi yanlış anladım?" gibi sorularla kendimi yoran yine ben oluyorum. Bu kadar ince eleyip sık dokumak, bazen güzel şeylerin keyfini kaçırıyor. O yüzden artık her ayrıntıda boğulmak yerine, biraz akışa bırakmayı öğrenmem gerekiyor.
13 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel yazmışsın 👏🏼👏🏼🥰
- 1 yıl
🫠🤍🌸
- 1 yıl
🥰🌹
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılEşime bagliligimi değiştirmem gerekiyordu ve ikinci olarak ev hanimligi adı altinda evde oturup çocuk yapmayı değiştirmem gerekiyordu. İkisinide değiştirdim. Şimdi çok mutluyum. Öncelikle kimse yanlış anlamasın öncelikler bir kadın için bu ikisi olunca kadınlar mutlu olmuyor bunu yaşadım. Bağlı olmaktan kastım şu her şeyde onunla gitmek onunla yan yana dip dipe sanki ikizi gibi olmak onun ruhu ile bütün olmanin seni karakteeinden kişiliğinden kimliğinden ediyor ve sen diye bir şey kalmıyor bu sebeple ben özüme döndüm bu bağlılığı çok zor bitirdim Allah bir daha böyle bağlılığa düşürmesin. İkimci çocuk olayı ise evet yaptım ama birdaha yapmadim cunki çocuk yapmak çok fazla vericilik getiriyor yine aynı şekilde sen diye bir şey kalmıyor biraz kendine kalmalı insan ki. Ayakta kalabilmesi. Ve hayatımdaki en önemli yere koyduğum şey çalışmak oldu. Çalışınca herkes saygı duydu ve sevdi. En basiti ben ben oldum yaşlanınca kimse beni kurtarmaycak ne çocuğum ne kocam oyuzden bu iki şeyi hayatımda değiştirmek en başa işimi koydum.
46 Yorumla- 1 yıl
güzel düşünceniz olmuş tebrik edeirm
Cevap sahibi1 yıl@00_blacksea_00 teşekkürler.
Cevap sahibi1 yıl♥️
- 1 yıl
rica ederim ama destekçi olursa yanınızda daha güçlü hissedersiniz kendinizi
Cevap sahibi1 yıl@00_blacksea_00 beklentim yok inanın kendimle ilgileniyorum. bir şey beklemoyorum ondan cunki bağlı değilim.
1 yılKeşke yardım etme içgüdüm olmasa. Yani birine yapılan haksızlığa karşı çıkacağım diye, birine yardım edeceğim diye, birinin arkasında duracağım diye hep bi fedakarlık hep bi alttan alma gibi ya da ne bileyim böyle hep bi kendimi eksi tarafa karşıyı artı tarafa geçirmeye çalışıyorum. Bana zarar verse bile kendimden kısıp karşı tarafa aktarıyorum. Bunun sonucunda ne oluyor kötü taraf ben oluyorum. Şu dilime mani olsam, her şeyi fazla uzatmadan bazen de oluruna bıraksam benim için çok iyi olacak her şey ama olmuyor işte.
13 Yorumla- 1 yıl
Keşke öyle yapsam. Çok kez ortamda veya başkasına karşı savunduğum kendimden fedakarlık ettiğim insanla bozuştuğum oldu. Hep biz kendimizi biliyoruz bizim karakterimiz iyi en azından diyip bir şeyler kaybeden de biz oluyoruz.
Aslında kendimde değiştirmem gereken o kadar güzel huylar var ki yani beni kötü etkileyen özellikle kıskançlık özellikle, yaşadığım bir sorun olduğunda aşırı derecede kafaya takmak ve Bu doğrultuda fazlasıyla üzülmek beni çok kötü etkiliyor
15 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sen de farkındasın, insanın kendini eleştirmesi kolay iş değil ama cesurca bir soru olmuş. Bende fazla sabırsızlık olabiliyor; bazen karşımdakinin lafı dolandırmasına hiç tahammülüm yok, hemen sonuca gelmesini istiyorum. Geliştirmeye çalışıyorum desem yalan olmaz. Kendini gözden geçirmek böyle yaşta başlamışken, ilerde çok yol alırsın, helal! 🧠✨
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
u 1 yılFevriliğim ve ardından gelen gurur inat karışımı modum 😌
27 Yorumla- 1 yıl
Burcun ne
- 1 yıl
Ooo bizden daha inatçı djjd
- 1 yıl
😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı.
1 yılHemen geriliyor oluşum sanırım..
11 Yorumla -İnsanlar kırılır üzülür diye yaptıklarıma ve söylediklerime dikkat etmek.
-Beğensem de sapık damgası yememek için sosyal medyadan dm’den kimseye yürümemek.😂
-Düşünceli davranıp insanlara yardımcı olmak.
Bunların hepsini tersine çevirmek isterdim.😂11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 512 cevap paylaştı.
1 yılTakıntılıyım. insanlara özellikle benden biri uzaklaştımı o kişi takıntı haline geliyor. aslında sevmedigim birisidir ama bana tavır aldımı takıntı hali alıyor. bu beni hayatta cok yoruyor. Başımı yastıga huzurla koyamıyorum
11 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 714 cevap paylaştı.
1 yılTüm duyguları en üstte yaşıyorum. Mutluysam çok mutlu, duygusalken çok duygusal, nefret ediyorsam yine aynı şekilde en yükseklerde oluyor. İnsanlar bunu anlamıyorlar tabii ben bunu içim de yaşıyorum ama yine de değişsin isterdim. Bazen yoğun duygular kötü oluyor. 😄
10 Yorumla Hiçbir zaman karşı tarafa ilk adımı ben atmıyorum. Böyle bir huyum var. Neden böyle bir huyum var hala çözemedim. Uzun süredir bir ilişkim yok. Kariyerime odaklandığım için çevremde kız tutmuyorum çünkü dönemdeki kızların psikolojisi çok bozuk ve kendi sorunlarını bana yansıtıyorlar. Fakat buda anksiyete sorunu yaratmaya başladı bende kızlara karşı.
19 Yorumla
1 yılAşırı merhametli biriyim ve bazen su-i istimal ediliyor. O yüzden bunu dengelemek isterdim.
41 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. İnsanlar kibrini değiştir diyorlar ama benim kibrimin varlığı, onların dürüst varlığından daha dürüst.
19 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 571 cevap paylaştı.
1 yılErken sinirleniyorum çok safım çok duyusalım ve cinsellik seven bir adamım biraz fazla merak ediyorum
13 Yorumla- 1 yıl
En azından kendimi biliyorum ama bu da önemli
- Kişilik & Karakter konusunda 10,7b cevap paylaştı.
1 yılİnanır mısınız bilemem ama.
Yalan söyleyebilmek istiyorum fakat bunun anlaşılmamasını istiyorum.
Bana bunu neden yüklememişler acaba.15 Yorumla- 1 yıl
Denedim.
Suratım kıpkırmızı oluyor.
Domates bile isyan ediyor benden daha fazlası olmaz diye. - 1 yıl
Bendeki kırmızılığı tarif edemiyorum.
Kırmızı 💄 bile benle yarışamaz
Kişilik & Karakter konusunda 4b cevap paylaştı. bir hanımefendi her şeyimi değiştirdi 🥰🥰
@pembikellerr
28 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
@sevimm_20 evet burada tanıştık. İyiki karşılaştık ❤️
- 1 yıl
💋💋💋
- 1 yıl
Amin 🙏
Çabuk inanır ve çabuk affederim ayrıca çok taviz veririm bunların üstesinden gelmem lazım.
23 Yorumlamaalesef ki insanlara kıyamıyorum. Bu yüzden beni dövene karışmıyorum
23 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılÇok takıntılı olduğum için önce onlardan kurtulmam lazım
11 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Asabi ve kinci oluşumu değiştirmem gerekiyor
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı.
1 yılBiraz tutumlu olabilmeyi , ota poka çok para harcamayı bırakmak isterdim 😂
110 Yorumla- 1 yıl
Bu foton güzelmiş kız beğendim 😘
- 1 yıl
Senin şu hitaplara bi çalışma yapmamız lazım ama 😂
- 1 yıl
Yavrucum söyle söyle de gülüm ne aslan parçası ne biraz benimde hoşuma gidecek bir şey bul bari 😂
- 1 yıl
Ben sana derim canım gülüm diye sen niye diyorsun 😂
- 1 yıl
Yazsana bana 😂
Çabuk sinirleniyorum ve haksızlık karşısında susmayı başaramıyorum.
13 Yorumlavar var bazen kondisyon antrenmanlarında kaynatıyorum
111 YorumlaEvet daha relax her şeye tabi evet demeyi bırakıp hayır demesini öğrenen biri olmak
116 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 799 cevap paylaştı.
1 yılOldukça fazla zamanla yaş aldıkça değiştirmeye gayret ediyorum kdkdkd
11 Yorumla
1 yılYok insan kendinden verdikçe, kendini tanıyamıyor.
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bazen çok ani sinirlenmelerim oluyor bunu değiştirmek isterdim
11 YorumlaAptal egolu narsist egolu insana katlanamam
11 Yorumlaİnsanlara yardım etmeyi yardımcı olmayı istemiyorum..
16 Yorumla
1 yılDeğişmiceğini düşündüğüm insanlara sarfettiğim çabam
17 Yorumla- 1 yıl
Bu illetten kurtulmak gerekli ama.. kendımıze zarar vermekten öteye değil bazı şeyler. Sen olgunluk beklersın onun tek verdiği yorgunluk.. e karakterde sipariş üstüne değişmediği için elde avucta boşa sarfettiği cabasıyla ortalarda kalakalmıslık sadece bizlere vurur.
- 1 yıl
Hayat devam edıyor sonuç olarak kimse senin yaralarnı önemsemiyor. Şanışerın güzel bir sözü vardır anımsadığım. “ yerlere hep başkaları için düştüm ama hep kendim için kalktım”
- 1 yıl
Öyledir dinlediğin için tesekkur ederım
Var tabi ki olmaz olur mu hiç ama söylememeyi tercih ederim
13 Yorumla
1 yılO kadar çok ki hepsini değiştirsem ben bende kalmam 😀
11 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Acayip derecede Polemiğe geliyorum.
Hani derler yaa haksızlığa dayanamıyorum diye, ortada sakıncalı bir durum olunca ben de duramıyorum. Elimde değil.10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 322 cevap paylaştı.
1 yılAzimsiz oluşum diyebilirim. Birseylerin sonunu getiremediğim için zaten bugün bu haldeyim. Yarısına kadar gelipte devamını getiremediğim isler var. Onlar işte çok koydu
10 Yorumla Keşke daha gençken aktif olup evlenseydim diyorum bazen. Zira artık zamanın geçtiğini fark ediyorum 🙂
10 Yorumla
1 yılHeralde şeytanla olan dostluğu sevmem düşünmedim de sende ilginç enerji var soruların cazip geliyor ilginç neyse senin değiştirmen ama değiştirmediğin?
13 Yorumla- 1 yıl
Burcun koçmuş muhtemel Yükselen falan akreptir çünkü sende akrep cazibesi var takıntı ahah başa beladır bilirim
1 yılİnsanlara " hayır " diyemiyorum.
İnsanların herhangi bir teklifini reddetsem bile bunun sebeplerini uzun uzun cümlelerle anlatıyorum. Direkt keskin bir şekilde reddedemiyorum.12 Yorumla- 1 yıl
Gerçekten bu durum bi süreden sonra hayat kalitemi düşürmeye başladı.
Fakat yine de bu huyumdan vazgeçemiyorum.
Gizli Üye(18-24)1 yılBen çok sabırlıyım. bunu değiştirmek isterdim
11 Yorumla
1 yılBazen cok fevri düşünüp hareket ediyorum sonrasi iy olmuyor :(
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 729 cevap paylaştı. Var kadin seviyom hep kadin heep cook kadin
10 Yorumla
1 yılBazı konularda umutsuzluk. Hayattan bıkmışlık olabilir
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 573 cevap paylaştı. bu aralar tembelliğimi değiştirmem gerek. biraz sürecin etkisiyle fazla tembelim. çok fazla şeyi erteliyorum.
10 Yorumla
1 yılEskiden vardı çok verici biriydim hayır diyemiyordum ama neyse ki zamanla körelttim.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 750 cevap paylaştı.
1 yıluykuya cok duskunum uyuyunca asla uyunasım gelmiyor bu da huy bence keske gitse
10 Yorumla
1 yılkendimi, yüzümü, tipimi, vücudumu, sesimi kısacası hiçbir şeyimi beğenmiyorum. sanırım değiştirmek istediğim bu olurdu
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHemde çok fazla var.
Erken kalkamiyorum. Hep 12 de uyanıyorum. Gece 2 de uyuyorum. uyumayi gercekten cok seviyorum. Bebegim olduğu halde uyku delisiyim. Bunu değiştirmek istiyorum. Bunun icin de yarım saat yarım saat geri adim atıyorum. şu an 11.30 uyanıyorum.
10 Yorumla
1 yılevet üzülünce hemen ağlamaya hazır olup konuşamamak
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılHiç yalan söylemiyorum bunun değişmesini çok isterdim
10 Yorumla
1 yılÇok kötü düşünüyorum olası durunlara karşı ve para harcama konusuda var değişse iyi olur
10 Yorumla
1 yılHerşeyi halletmeye çalışma huyum. Bazen Üstüme vazife olmayan şeyleri bile 😏
21 YorumlaKinci, merhametli, takıntılı ve duygusal biri olmam
11 Yorumla
1 yılBazı şeyler görüp susmam ve olay uzerimden oynanması ve uzerimde patlaması
11 YorumlaAcele bir şekilde tepki vermem. Olumlu ya da olumsuz her konuda.
16 Yorumla
1 yılsinir galiba ya, mantıksız bir şey duyduğumda kan hemen tepeme çıkıyor.
11 YorumlaVar evet Çok seks bagimlisiyim ve buda biraz başıma bela oluyor
114 Yorumla
1 yılBiri beni kırınca kırk misliyle onu kırıyorum suçsuzken suçlu oluyorum 🤷
11 Yorumla
1 yılBazen motivasyonum düşük oluyor devam etmem gerekiyor ama zor oluyor bunu kolaylaştırmak
11 YorumlaÇok duygusal bağlı biriyimn kendimi çok kaptıyır çok merak ediyorum sonra bişeyleri çok kuruyorum
Kendime zarar değişsem iyi olur00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayatıma kimseyi almıyorum ama senin gibi tatlı bir kızı hayatıma alabilirim☺️ yalnızlık alışkanlığımı değiştirebilirim yani☺️
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılÜzdün
Cevap sahibi1 yılReddettin ya üzüldüm
Cevap sahibi1 yılEyvallah
Gizli Üye(18-24)1 yılVar cok güler yüzlüyüm kime nasil davranmam gerektigini bilmiyorum bunun icin onereceginiz kitap felan var mı
11 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 453 cevap paylaştı.
1 yılAşırı alınganlık yengeçus olmamdan
21 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılMükemmelliyetçiliğimi biraz azaltmak isterdim
23 Yorumla- 1 yıl
O zorluyor insanı işte
Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Keşke doğrucu davut olmayı bırakıp biraz kaypak olabilsem...
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı. Biraz tahammül seviyemi artırabilirdim ama işime gelmiyor yoruluyorum.
00 Yorumlaİnatciyim bir okadar da sağım kim ne dese inanıyorum hemen 😅😅
00 Yorumla- Devamını Gör (129)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne