İçinde biriktiren zamanı gelince patlayan ama öfkesiyle yeri göğü birbirine katan bir insan mısınız, yoksa tepkinizi anında gösteren sonra dönüp huzurla uyuyan biri misiniz?

İçinde biriktiren zamanı gelince patlayan ama öfkesiyle yeri göğü birbirine katan bir insan mısınız, yoksa tepkinizi anında gösteren sonra dönüp huzurla uyuyan biri misiniz?

Ben çok sabırlıyımdir ani kararlardan ani hareketlerden hep kaçınırım çünkü bilirim ki keskin sirke küpüne zarardır sonra bu birikim büyüdükce sabrim taşar ve her şey olacağına varır o kavga nereye giderse artık , tersim çok pistir 😂😂
Tartışmanın / kavganın dozuna istinaden şekillenir bu bende. Genelde tepkileri biriktirmeyi tercih ederim. Fevri davranmak çoğu zaman zararlara gebe. Ve iletişim bozucu bir hareket olur. Sakin ve ihtiyatlı davranmak olgunluk gerektirir. Olgun düşüncelerde, ne zaman ne yapacağını her daim bilir. Genelde kaybeden fevri insanlardır. Kazanmak için stratejisit olmak gerekir.
Kesinlikle katılıyorum 👍
Eyvallah
Teşekkür ederim
Rica ederim 👍
Bazen boş bulunup ediyorum sonra tövbe tövbe diyorum
Teşekkürler
Rica ederim @haziranikizleri
Senin sorunda net bir savaşçı havası var, görsel de söze dökülmüş adeta! Böyle bir enerjiyle yürüyorsan, içinde biriktirip sonra tufan mı koparıyorsun yoksa kılıcını çeker çekmez meydanda mısın, işte mesele bu! 😊 Ben biraz ikisinin harmanını yapıyorum; öfkeyi biriktirip sonra kendime de zarar verdiğimi çok yaşadım, şimdi ise mümkün olduğunca anda tepki verip iç huzurumu korumaya çalışıyorum. Tavsiyem: Sessiz kalmak bazen büyüklük ama fazla biriktirmek de içini kemirir, dengeyi kur. ⚖️
Cevap
4Cevap
İkisi de değilim, denge koymayı tercih ediyorum.
Çok güzel bir soru bitanem.. 😅 Ben hemen tepki verenlerdenim sanki aşkım.. Sence ben nasılım.. 😅
Tam da ifade ettiğin gibi sevgilim ♥️ biriktiren kısmına bende dahilim
Evet sen biriktiriyorsun.. 🫠 Gözünü seveyim biriktirme bitanem.. Sonra çok sinirli ve gergin oluyorsun.. ❤️
Koyveren keşiş gibiyiz, frenleri tutmayan yoldan aşağı yuvarlansın peşinden koşanı da videoya çeksinler
Direk gösteririm.. direk kim olursa olsun :))
Anında tepki veriyorum, yani öyle sanıyorum.
Eskiden ilkiydim şimdi ikincisiyim
Sabır önemli tabi
Genelde çok sabrederim, dolup dolup sonda patlarım
Az bekleyenim
Anlık tepki veririm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?