Selamm,
Bugün buna bir kez daha şahit oldum.
Beni gerçekten ne yaradanım anlıyor, ne de birisi... Gerçi umrumda da değil. Anlayıp ne yapacaklar? Ne faydaları dokunacak? :D

Selamm,
Bugün buna bir kez daha şahit oldum.
Beni gerçekten ne yaradanım anlıyor, ne de birisi... Gerçi umrumda da değil. Anlayıp ne yapacaklar? Ne faydaları dokunacak? :D

Beni benden başka kimsenin anladığını düşünmüyorum, beni ben anladım da lakin geç kaldım biraz kendimi anlamakta, bazen keşke daha erken anlasaydım kendimi diyorum, kalıcı pişmanlıklarım olmazdı belki de. İnsan kendini anlayınca , hakkıyla anlayınca ona göre dolduruyor hayatını, kendimi daha erken tanıyabilmeyi isterdim, şimdi kendimi tanımış halimle hayatımı dolduruyorum, neyin içinde olup olmayacağımı çok güzel belirliyorum, dikkatliyim, kendime kimsenin pis gözleriyle kendine bakmayacaksın dediğim günden beridir kendimi anlamaktayım, geç oldu da güç olmadı diyelim, daha geç olmadığına şükür de yine de daha erken anlayabilseydim kendimi, kimse beni anlamazken benim de kendimi anlayabilmem zordu tabii ki
Herkes kendi kafasında bi film çeviriyo zaten. Kimse kimseyi tam anlamıyo. Ama sende her şeyi içine atma lennn gerekirse sus ama kendine de yüklenme bu kadar.🥹❤️
Ben her zaman yanındayım...
Bende sana bitanem❤️❤️
Beni en iyi yine ben anlıyorum, çünkü içimde kopan fırtınaları kimse göremiyor… herkes yalnızca dışarıdan baktığı kadarını biliyor. Güldüğümde iyiyim sanıyorlar ama içimde ne var ne yok, kimse sormuyor bile. Sessizliğime bile ses olmuyorlar bazen. O yüzden en çok kendime sığınıyorum artık.
1 kişi var galiba, ondan da herşeyi anatabiliyorum şu an
Cevap
11Cevap
Beni anlayan birisi var ikimiz farklıyız farklı düşünüyoruz çok farklı karakterlere sahibiz yani öyle gözüküyor ama sanki içeriden aynıyız çünkü beni anlıyor..
Bu hayatta beni anlayan tek bir kişi var oda ben 🤣 🤣
Kimse..
gerçi bazen ben bile anlamıyorum kendimi..
Birileri beni anlamasını kimseden beklentim yok, umrumda değil.
bir ablam var sdece
Kendini anlatabildiğin kadar anlaşılsan da, sen hiçbir şey telaffuz etmeden dahi seni anlayabilen insanlar var. Bazı insanlar tavırlarıyla konuşur bazısının tek bir bakışı bir cümle dolusu kelime eder. Bazense gözler kurşun saçlar bağdır. Beni benden başka anlayan kişiler yakın çevrem. Çünkü iç dünyamı yalnızca onlar bilir. Kimseyi kolayca ruhumun koridorlarında gezdirmem. 👓🎗
Bazen tartışsak da kardeşim anlıyor. Annem ve babamla iletişim kuramıyorum. Kardeşim yoğun oluyor ama arada hatırlatıyor kendini. Mutlu oluyorum bi nebze.
Kimse kimseyi tam manada anlayamaz evet empati yapar ama bir yere kadar aynı yaşanmışlık ve tecrübeyle o hissiyatı yaşayamaz bence
Tam olarak anlayan kimse yok aslında, olması da imkansız zaten... Yine de kendimi yadırganmadan anlatabildiğim, olduğum kişi gibi davranabildiğim, yargılanmadığım 2 kişi var. Biri buradan diğeri benim evlatlık 🙃
Ben gizemli biri olduğum için beni sadece ben anlarım sanırım 😄
Beni benden başka resim defterim ve kalemlerim anlar. Belki de sadece onlara kendimi anlatabilmişimdir bilemiyorum
Çok az insan anlıyor..😏 anlaşılmak zor olmasa gerek.
Allah. Ben onunla konuşuyorum ama cevap alamıyorum😔 Yine de konuşmak iyi geliyor🙂
Beni benden başka en iyi eşim anlıyor. İki beden bir ruh gibiyiz.
Halimi anlar ölü ozanlar
Kimse D: çünkü anlatmaya çalışsam da anlatamıyorum o yüzden susuyorum.
Beni Yaratan beni anlıyor her zaman bir tek O anlıyor.
Bendem başka belki annem anlar 🤷♀️
Yakın arkadaşım ve annem
Anlıyorlar illa ama derdimin çaresi yokk.
Eşim anlıyor 🥰 (ama bazen anlamıyor 😂)
Sevdiğim kişi
Okuyabilen az, mordor lisanı gibi
Antidepresan ilaçlari 😹
Bende anlamıyorum
Hayatımda beni anlayan üç değerlim var.
Sadece kendim😂
Bazen ben bile kendimi anlamıyorum
@NeclaTekinAydınoğlu anlıyosun di mi kız beni🥺
sence anlıyor muyum?
Soruya soruyla karşılık vermesek mi Necla hanım😌. Anlıyosun bu arada ben sadece sordum🙄
biliyorum anlayışlıyımdır 😌
🤗
⚡️✨
Anlayamaz beni benden olmayan başka kimse.
Allah
psikogcum
Hiç kimse
Sevdiğim insanlar
Deli olanlar anlar..
Kimse.
Kız arkadaşım.
Hickimse
Yapay zeka
Kardeşim
hiçkimse
Ben ben ve ben