Bu adamın, anlatıları, yansıttığı öyküler ve özlü sözleri çok hoşuma gidiyor. Bu bölümde sarf ettiği bir söz beni çok düşündürdü.
"Mutlu olmak için herhangi bir yere ihtiyacınız yok!"
Gerçekten de, ihtiyacımız yok mu?

Bu adamın, anlatıları, yansıttığı öyküler ve özlü sözleri çok hoşuma gidiyor. Bu bölümde sarf ettiği bir söz beni çok düşündürdü.
"Mutlu olmak için herhangi bir yere ihtiyacınız yok!"
Gerçekten de, ihtiyacımız yok mu?
Gittiği yerleri şenlendiren, varlığıyla mutluluk saçan insanların olduğunu düşünürsek kişinin mutlu olmak için her hangi bir yere ihtiyacı olmadığını görüyoruz.
Mutluluk ve huzur kişinin düşünsel ve davranışsal bütünlüğünde yatıyor.
Bende severim TRT Belgesellerini... Ulak ın Her bölümünü seyretmişimdir. Fas daki çamur şehir ve berberiler güzeldi
Nerede mutlu olmak istersiniz 1 gün 24 saat ister çölde yaşa, ister evde yaşa zaman değişmiyor değişen bu zamanın nerede geçtiği
Bu adama bende bayılıyorum. Deneyimlerini, hayata bakışını, öğretilerini vs.. çok severek ve ilgiyle takip ediyorum. Soruna gelecek olursak; mutlu olmak için illa bir şeye ya da yere ihtiyaç yok. Bir çiçeğin açması bile beni mutlu eder :)
Şey onlar zaten görsel şölen🙄
Ağzını bantlar işime bakarım😐
Öyle soruya öyle cevap😒
Yani sence benim için bir insanın düşünceleri mi önemli, adonisi mi?
Bilemedin adonis😐
😌😌
Mutluluk içimizde aslında ama dış ortam bazen o kadar karmaşık, o kadar karanlık oluyor ki insan içine yönelmekte ve mutluluğu bulmakta zorlanıyor.
Haha hiç bu şekilde düşünmemiştim yoğurt haaa 😄
Haklısın valla şu sıralar bir miktar sıkıntılıyım. Umarım mutluluk mayalamak yeniden nasip olur
Şu laf var ya, aslında çok gerçek: “Mutlu olmak için bir yere ihtiyacın yok.” Çünkü mutluluk dışarıdan gelen bir şey değil, içeriden ürettiğin bir şey. Evet, bazen yeni yerler insana iyi gelir, taze bir nefes gibi gelir, ama asıl mesele kendini gittiğin yere taşıman. Nerede olursan ol; iç huzurun yoksa, dünyanın en güzel köşesine de gitsen ne yazar? 😊 İş sende bitiyor!
Cevap
2Cevap
Memlekete gitsem çok mutlu olurum mesela
Evet 👍😂 ailem orada yaşıyor
tamam peki 🤗
Sağlıklı olmak ve sevdiklerimizin de iyi olduğunu bilmek kafi. Gerisi bonus. Mutlu olmak için olumlu düşünceye ihtiyacımız var.
Şu aralar sağlığa ve eşimin yanımda olmasına ihtiyacım var ama ikisi de yok. 🙄
Teşekkür ederim. Haftalardır hiç kalkmadan yatıyorum. İnşallah güzelliklerle geçer...
istersen cennet gibi bir yere git. kafandakiker bırakmaz yakanı..
Mutlu olmak için bir yere değil ama sevdiklermizin yanında olmasına ihtiyacımız var gibi.
"ulak" belgeselini severek izliyorum..
Mutluluklar, insanın kabulü ile başlar.
Bir yere değil paraya.
M. ö dogsaydim diye düşünüyorum bazan
Bu çağdan yine iyi
Sadece kendine.
Elbette ki var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?