Ben gerçekten hisleri ile hareket eden dobra insanlara değer veriyorum.. içinden geleni direk yüzüne söyleyen insanlar daha temiz ve saf duygulara sahiptir. özlenen insanlar bu insanlar dır..
Dobra insanların dürüst, açık ve net iletişim kurma eğilimlerini olumlu buluyorum. Bu özellikler, etkili bir bilgi alışverişi ve anlayışlı bir iletişim için önemlidir. Ancak, "dobralık" bazen incitici veya düşüncesiz bir şekilde ifade edilebilirse, bu durum iletişimde sorunlara yol açabilir. Benim için önemli olan, dürüstlüğün saygılı bir şekilde ifade edilmesidir.
Tabii ki size katılıyorum dobralık Dediğiniz zaman çok bilinçliymiş gibi çok biliyormuş gibi karşındakini eze eze yapılan eleştiriler kesinlikle dobralık değildir dürüstlük de değildir dobra Dediğiniz zaman seni seviyorum Senden hoşlanıyorum ya da seni sevmiyorum senden hoşlanmıyorum diyerek karşı tarafının zamanını almaz artı Dostlar arasındaki dobralık ve uyarılar şöyle yapılmalı bunu yap dediğin zaman bir emrivaki olur ne demek lazım kırmadan bunu böyle yapsaydın Daha iyi olmaz mıydı ya da şunu şöyle yapsak mı Gibi Gibi fikirler vererek karşı tarafı kırmadan ezmeden onu uyarmanın değişik bir yöntemidir bunu abartıp da dobrayım derken karşıdakinin linç etmek dobralık da sayılmaz dostluk da sayılmaz iyilik yaptım gibi bir şey de deme şansımız yok Yani kısaca size katılıyorum ağzına sağlık
Evet güzel söylediniz. Dobra olmak ağzına geleni karşındaki insanı eze eze söylemek değildir. edebi adabı ile doğruları anlatmak ve zarar görmemesi sağlamak olur
Açıkçası dobra insan candır ama dozunu tutturabilene helal olsun derim! 😎 Kafasına estiği gibi konuşan ama karşısındakini ezmeyen, empatiye saygı duyan dobra insanlarla sohbet müthiş keyifli oluyor. Ama dobra olayım derken kırıcı ve patavatsız olana da tahammülüm yok bak, saf olmak başka, ayarsız olmak başka! Yani samimi dobra insanı özlüyorum, ama nezaketten şaşmayanına.👏
Ya sevim yanlış anlama eleştiri değil bu.. kızamazsın umuyorum. su aynen kelimelerini unutmaya çalış olur mu? hoş tatlı kendini yetiştiren bir genç kız sın. Başka cümleler kurmaya çalış evet dediğin gibi ya da . ne bilim bezer şeyler. Yoksa çok çok iyisin ve kendini harika yetiştirmişsin.. bu senin ilerideki kariyer ve çevren için etkili bir alışkanlık olur.. inşallah kırılıp yanlış anlamadın 🌹🙏
Düşüncene saygı duyuyorum teşekkür ediyorum yok kırılmam böyle kibar bir şekilde söylendiği zaman yanlış anlamıyorum bu tür kelimeleri sevmek zorunda değilsin ya da hoş bulmuyor olabilirsin sorun yok 🙏🏽
Evet sizi anlıyorum sevim. kendinizi daha iyi geliştirin istedim. geneldr sokak ağzı olarak görülür bu. bakin yine yanlış anlamayın sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Ev kızı olarak sadece internette konuşan insanları örnek almayın tatlı bir kişiliğe sahipsiniz. peki ben bir şey demiyorum yanlış anlarsin ama çok iyi bir kişiliğe sahipsin🌹🙏
Peki sevim hanım anlayışınız için teşekkür ederim. O cümle sokak kelimesi olarak kabul edilir o açıdan söyledim. Dikkat edeceğine eminim.. saygı ve sevgiler
En İyi Cevaplar