Yks ye hazırlanıyorum. Bu yil 3. Mezunlugum. Önceki yillar çeşitli nedenlerden olmadi. Bu yil baya ilerledim ama son ayin vermis olduğu psikolojiden mi bilmiyorum ama yine olmayacakmıs gibi. Saglik alani istiyordum. Mezuma kalma ihtimali beni mahvediyor dunyanin sonu gibi geliyo resmen motivasyonum cok düşük:(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ðüşürme Motivasyonunu , Kütüphaneye git. Bir destek al Ailene sevdigin birine anlat O sana Moral verir o Moral her şeyden iyi gelir
Ailem sorun etmiyor hedefin icin kac yil oldugunun cok onemi yok onemli olan cabalaman diyor. Bugun dershanede de benzer knusma oldu. Hicbir seu icin gec degl diye ama ben bir yil daha kalirsam 22 yasina girince uniye yerlesmis olacağım. Bu yil olmasini cok istiyorum ama su kalan surede oladabilir olmayadabilir.
Ben 23 yasindayim hala okuyorum bana sorarsan şu an Istedigim okulda olmayi isterdim en cok Istedigim yerde o zaman guzel olurdu
Hayat zod evet ama senin daha belli olmamis bir sey icin uzuluyorsun
Elinden gelenin fazlasini yap sonra Durumlara bakarsin dusunme bunlari...
Heh evet iste bu konusuldu. Geomteri hocamizda ayni seyi soyledi. Oda iki yil mezuna kalmis. Suanki aklim olsa 4 yil bile kalirdim dedi. Bakınca herkes oyle diyor gerçekten istedigim bolumde olsaydim diye
Ben istedigim bolumdeyim ama istemedigim bir uni iyim okula basladim ve Moralmen cok coktum psikolojikmen kendimi kotu hisetim keske yerlerimizi degistirebilsek:)
18 19 yasinda oluo hazirlanmak isterdimmm
Ama cok geç artık 3 sinif bitti son senem kaldi ve 25 yasinda işe basliyacagim sektore...
Her sey zamaninda Üniveristeye 25 yasinda okuyani da var ama bunu takinti haline getirirse Çok kötü etkilenir cunku sinif arkadaslari 3-4 yas kucuk olcak belki de 5-6
Inan ki Insan kafaya takmam diyor ama Takiyor kendini kotu hisediyor...
Iste bende o yuzden takiyorum. 20 yasindayim. Bir yil daha kalirsam 21. Offfd bilmyrm kafam çok karışık her sey olacagna variyor. Iyi gecmezse yapacak hicbir sey yok ama bu ihtimali artk dusunmek bile istemyrm
Buyuk ihtimale uni gecince bu sıkıntıların gidicek ve Sonra dersleri geceyim diye endiseleniceksin yani Şu hayatta her zaman o endise var Uni gecince de bitmiyor gercekten bitmiyor...
Farkli sorunlar cikiyor bir de baska sehirde okurssn daha farkli zorluklari var...
Ben 21 basladim...
Bir yil kalirsami dusunme su an senin yerinde olsam sadece calisirdim ki istedigim yere gidebilmek icin
En azindan artik yks derdi biter. Şu an hayatimin ne olacagi belli bile degil. O zaman da zorluk olur tabi ama tek bir seye odaklanmis olacağım
Oncelikle bu psikolojide olman cok normal bu kafadan çıkmazsan dusundugun neyse gerceklesen de o olur hayatın sonu değil bu dusuncelerinden kurtul canını sıkma:)
Ya ben bir yil daha kalirsam 22 yasima girince uniye gitmis olcam tabi oda seneye de nasip olursa. Toplum baskisi berbat bir sey
Rehavete girme yine son ayı da sıkı tut ama hiçbir şey bilmediğini düşünüyorsan o iş olmuştur.
Baya ilerledim bilgilerimin arttigini fark ediyorum ama istedigim bölüm icin cok sinirda. Ufak bir farkla kaybetme ihtimalim var
Bunu dusunmeden edemiyorum. Hala cok sıkı calisiyorum zaten ama icimdeki kotu hisle birlikte
5 ay önce ben de aynı sıkıntıları yaşadım. . Vicdanın da rahatsa üzme kendini. Olacak inşallah.
Sende mi yks ye hazırlanıyorsun?
Vicdanim rahat elimden geleni gercekten yaptim ama yalnis çalıştım bir seyler dogru gitmedgi icin guzel bir yıl olmadi Şu an daha bilincli hale geldim ama bunun senenin başında olmasi gerekirdi
Yok başka bir sınava hazırlandım ben. YKS'ye 2019'da girdim aslında. İyi biliyorum bu süreçleri. Bu düşünceler normal herkeste oluyor. Yapabileceğin şey kalan süreci de iyi değerlendirmek. Elinde olmayan şeyler için üzme kendini
Hmm istedigin seyi Allah senin icinde hayırlısıyla nasip eder inşallah. Teşekkür ederim bakalm insallah
Teşekkür ederim benimki oldu. Seninki de olacak inşallah.
Insallah:(
bu sene mezuna kalma ihtimalini kafandan at ve sonucunu cok dusunme ders calis
Oyle yapıyorum asla kalmk istemiyorum ama sonucu da dusunmeden edemiyorum
kalmicaksin merak etme bende 2. mezunum bu sene o sene