Ben çok üzgünüm ben ce de çok erken ve acısız gitti... Keşke işkenceyle falan ölseydi. Kardeşim neyin kafasını yaşıyorsunuz siz ya. Bebek katiline terörist başına ''babamm'' diyen bir sempatizanı, pkk karşıtı annelere o zaman çocuklarınızı askere gönderin biz de evinize rütbelileri göndeririz (yani çocuklarınızı ölüm haberini) diyen bir anasını avradını sek sek oynarken gondikjleriğim tipsizin neyine üzülelim. Siz asıl nasışl saygıyla rahmetle anıyorsunuz bu da garip...
Aynen bak şöyle yapalım. Bana bir milyon dolar ver yoksa babanı öldürürüm. Heee ama ben ölüm olsun istemiyorum o yüzden 1 milyon dolar ver... Bunların mantığı bu. Siz bize istediklerimizi verin bak ben arabuluculuk yapıyorum babalar ölmesin diye haa iyi insanım... Ya sempatizansın ya da kapasitörün yetmiyor kanks. Neyin mucadelesini vermiş mesela ben cahilim anlamıyorum sen anlatsana. Yukarıda yazdıklarımı söylemediğini iddia ediyor musun mesela?
@DedektifMinnie Kanka, fener futbolun akp si mi yazdım diye sorum kaldırılıyor. Bu terörist savunucusu hakkımızda cahil ahmak vs saydırıyor sorusunda Tüm Türkiye askerlerini tehdit eden bir sempatizanı paylaşıyor. Sorusu kalkmıyor. Bu KS vallahi sapırmaya başladı. Soruda sana denk geldim diye etiketledim rahatsızlık verdiysem kusura bakma...
Anlamazsın kapasiten yetmez. Siz bkluk içinde yüzen siyaset meydanını size dayatılan gerçekler diye kabul eden, kendi fikri olmayan, israil ve amerikanın parçala böl yönet rüyalarına çilek olmuş, binlerce yıldır olmayan kurdistaneyi kurma hayaliyle yaşayıp buna inanan Almanya, isveç gibi ülkelerin fonladığı kılıfına uydurulmuş teröörizmi göremeyecek kadar sıradan insanlarsınız. Ne anlatsam boş KAPASİTÖR ün yetmez...
Aynen sende bunu anlayabilecek kapasitedeysen buralarda ziyan olma kandile git... Oradan daha iyi desteklersin. Farkında mısın? Hiç bir soruma cevap vermedin. Hiç bir iddianı kanıtlayamadın. Kanıtlamamı istediğin herhangi bir iddiam olmadı... Sağımda ki duvar gibisin...
Haya ahlak bunlar zaten sizde olmayan şeyler kanks. Öyle 2 tane güzel kelime cümle yazınca ikna edebileceğin kişilerden değilim. İddialarım, gerçeklerim ve gerçeklerin çok net. Ne mutlu Türküm diiyene yaşasın Türkiye cumhuriyeti ve kahrolsun pkk diyebildiğin zaman yine gel yine konusuruz.
Eyw öyleyimdir. İyi de bir hatibimdir. Siz bu ülkede bu kadar etnik köken varken neden sadece pkklıların (Kürtler kazan kaldırmıyor çünkü) kazan kaldırdığını bir düşünün derim... Sana mutlu günler belli ki ne savunabileceğin bir şey, ne de yanıtlar verebileceğin bilgin var...
Bazen gerçekten öyle hissediyoruz, değil mi? İyiler sanki dünyada fazla kalamıyor gibi bir duyguya kapılıyoruz. 😔 Hayatın bu acı yanını kabullenmek zor ama unutma, iyilikleriyle iz bırakanlar aslında hiç kaybolmaz. Onları sevgiyle, güzel anılarla yaşatmaya devam ettikçe aramızdalar. Zaman, bu tür kayıplara alışmamıza yardımcı olur ama anılar asla silinmez. Yüreğine sağlık, ne dediğini çok iyi anladım. 💫
Olm siz nasıl türksünüz mk bu adamı nasıl sevebiliyorsunuz lan adam teröstin baş yardımcısı hiç mi gururunuz yok hiçmi düsünmüyorsunuz şehit ailelerini yazık valla ya
Birincisi hitabını düzelt İkincisi Türk değilim Üçüncüsü Türk büyük yazılır Dördüncüsü bu adam gönüllü barış elçisi Beşincisi bizdeki gururu tartmaya kalkma altta kalırsın Altıncısı şehit ailelerini düşündüğümüz için barıştan yanayız Yedincisi bir asker abisiyim