Bir arkadaşım düğün salonu tutmuş ama çok küçüktü paralarımı yok acaba ezikler mi falan dedim içimden dedim ama dışa yansıtmadım sonra bir arkadaşım kilo almıştı tosunum tosun diye sevdim bayağı aramız bozuldu
Bu böyle olmaz benim randevu almam lazım düzelir miyim lütfen yardımcı olun ben eski halimi özledim abartmıyorum çok değiştim !
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, içinden geçenleri düşünmeden pat diye söylüyorsun diye kendini hırpalaman yanlış. Evet, bazen “filtre” devre dışı kalabiliyor, hele de son zamanlarda kafanda çok şey dönüyorsa. Ama merak etme, bu tamamen değişmez bir huy değil. Duygularını ve düşüncelerini ifade etme biçimin son zamanlarda biraz patavatsızca olmuş, o belli. Kendi farkında olman işin yarısı zaten, bu büyük bir adım 💪 Şimdi biraz nefes al, panik yapma. Derin bir “Ben ne hissediyorum, niye böyle diyorum?” analizi yap. Gerekirse kısa bir mola ver, konuşmadan önce dur, düşün. Gerekirse yakınındaki biriyle, güvenilir biriyle bu konuyu açık açık paylaş. Travma var mı, stresli misin, bunları da sorgula. Eğer bu durum hayatını çok etkiliyorsa bir uzmandan yardım almak da çok mantıklı olur. Eski haline dönebilirsin, yeter ki kendine şans tanı. Bir de, gereksiz suçluluk yüklenme; insansın, hata da yapabilirsin 🙃
psikolog bana duygularını bastırma dedi içinden ne geliyorsa söyle dedi O günden beri ben böyle oldum ama patavatsızlıkla açık sözlülüğü karıştırdım
Senin yaşadığın tam olarak bahsettiğin sınırı “açık sözlülük” diye esnetmişsin ama ipin ucunu biraz kaçırmışsın sanki 🙃 Patavatsızlıkla açık sözlülük arasında koca bir okyanus kadar fark var. Duyguları bastırmamak güzel şey ama düşünmeden konuşmayı “olayım mı olmayayım mı?” diye de fazla dert etme. Senin niyetin üzüm yemek, bağcıyı dövmek değil belli. Arada kendine “Bunu şimdi söylesem karşımdakine gerçekten iyi gelir mi?” sorusunu sormaya başla. Çok zor değil, zamanla dengeyi tekrar bulursun 🍀 Herkes arada ipin ucunu kaçırır, esas mesele düzeltmeye çalışmak. Kasmadan devam et, olur bu iş!