Bir sebepten dolayı kimseye yalan söyleyemez olsaydınız, etrafınızdaki insan popülasyonunda azalma olur muydu? Arkadaşlık ilişkilerinizde sizi ayakta tutan şeyler gerçekler mi, yoksa yalanlar mı?

Bir sebepten dolayı kimseye yalan söyleyemez olsaydınız, etrafınızdaki insan popülasyonunda azalma olur muydu? Arkadaşlık ilişkilerinizde sizi ayakta tutan şeyler gerçekler mi, yoksa yalanlar mı?

Yalandan nefret ediyorum. Bana edilmesini sevmediğim şeyi kimseye de yapmam. Kimse de çıkıp bu kız bana bu konuda yalan söyledi diyemez. 1 2 kez oldu evet ama ben içim rahat etmediği için gidip söylemişliğim var. Ulan cevabımda bile yalana kaçan şeyleri yazamıyorum 😂. Ha bu arada yalanın rengi olmaz pek ama yalanım pembeydi sjsj
Teşekkürler
Önemli değl.
sosyal ilişkilerimi bu yüzden bıraktım fark ettim ki kimse benim kadar dürüst değil
ve merhaba by kont 🙂
Senin kafana göre konuşmak gerekirse, hayatından yalanı tamamen çıkarınca ciddi bir elemeye girersin, orası kesin. Özellikle bizim toplumda küçük beyaz yalanlar neredeyse tuz gibidir, her şeye serperiz. İnsanları kırmamak, ortamı yumuşatmak için bazen gerçeği eğip bükmek gerekiyor. 🙃 Eğer dümdüz, filtresiz konuşursan hem popülasyon baya azalır hem de bazı arkadaşlıklar testten geçemez. Ama bana sorarsan, ilişkilerin temelini tamamen yalanlara oturtanlar zaten fazla uzun ömürlü olmuyor. Gerçek, ama dozunda samimiyet, çok daha sağlam bağ kurar. Senin gibi biri için ise doğruyu saklamadan da adam gibi dostluklar mümkün! Gerçekten korkmadan yaşamak, cesaret ister ama sonunda yanında kalanlar en sağlamları olur. 💪
Cevap
4Cevap
evet devam ederdi
Karşımdakiler de yalan söyleseydi, devam ederdi tabii.
Aynı kalırdı
Evet ederdi en güzelinden
Gayet güzel giderdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar