Değer verdiğiniz bir insan yalan söyledi sizi kandırdı baya, yine de affedilir mi?
Ben affedemiyorum yalan söyleyen birini ona güvenim sarsılıyor bi kere.
Ben affedemiyorum yalan söyleyen birini ona güvenim sarsılıyor bi kere.
Bazı insanlar, ilişkilerini kurtarmak için yalan söylemenin kabul edilebilir olduğunu düşünürken, diğerleri bunun asla doğru olmadığını düşünür. İlişkiyi kurtarmak için yalan söylemenin kabul edilebilir olup olmadığına karar verirken, dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır. Bunlardan biri, yalanın türü ve büyüklüğüdür. Küçük bir yalan, büyük bir yalandan daha kabul edilebilir olabilir. Örneğin, partnerinize akşam yemeğine geç kalacağınızı söylemek küçük bir yalan olabilirken, partnerinize bir başkasıyla aldattığınız yalan büyük bir yalan olabilir.
İlişkiyi kurtarmak için yalan söylemenin kabul edilebilir olup olmadığına karar verirken dikkate alınması gereken bir diğer faktör ise yalanın söylenme amacıdır. Yalan, partnerinizi korumak veya onu incitmemek için söyleniyorsa, daha kabul edilebilir olabilir. Ancak yalan, partnerinizi kontrol etmek veya onu aldatmak için söyleniyorsa, daha kabul edilemez olabilir.
Cevap
4Cevap
2. Şans herkes için geçerlidir sonuçta insan diye klasik cümle deyim
affedilir ama olcak is degil
Söylediği yalana bağlı.
yalana bağlı
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?