Size iyi davranan insanları kırmak zorunda değilsiniz, bilin istedim. Gerçekten bazı insanlar var ki, kalp kırınca zevkten dört köşe oluyor. Yazık!

Size iyi davranan insanları kırmak zorunda değilsiniz, bilin istedim. Gerçekten bazı insanlar var ki, kalp kırınca zevkten dört köşe oluyor. Yazık!

Burayı ne kadar ciddiye alırsan o kadar üzülürsün. Ne kadar insanlarla etkileşim de olsan üzülürsün.
Eğer bunu kaldıracak bir psikolojin yoksa, bunlar geçerli.
Burayı kişiselleştirmemek gerekli. Hayatı burada yaşamamak gerekli. Gerçek hayatı reelde yaşamalıyız, buraya ne kadar gerçekçi görürsek o kadar üzülürüz.
Burayı yaz, sor, geç gibi kullanmalıyız. Aksini yapmak yanlış.. Hayatında başarılar.
Çünkü bazı insanlar iyi davranılmayı değil; soytarılığı seviyor. Durum böyle olunca da, sen iyi niyetle yaklaşıp ilgi göstersen de, karşı taraf bunu hak etmeyen bir karakterde olunca; umrunda bile olmuyor ve seni kırmaktan haz almaya başlıyor.
İnsanlara (gerçekten hak edenler hariç) sert ve umursamaz davranmayı öğren, her zaman iyi davranırsan ya kırılır ya da ortada bırakılırsın dostum. Unutma bunu :)
Çok haklı yorum 🙏
Yapacağım abi teşekkür ederim. Öncelik kendim olacak her zaman.
🙏🙏 inşallah
Ben kimsenin kalbini kırmayı sevmiyorum. Yalnız benimle uğraşanlar ile de uğraşırım yanlarına hiçbir şey bırakmam. Neyi kaybedeceğim pahasına olursa olsun elimden geleni yaparım. Karşı tarafında canını acıtmadan bırakmam yani. Çok merhametli bir insanım fakat damarıma basıldığı zaman da çok kötü bir insan olabiliyorum.
Merhamet yalan oldu.
@BiliyormBununAdı_AŞK bazen beni de sinirlerimi tepeme çıkarıyorlar işte böyle. Öyle insanlar var ki.
Iyi misin takma kimseyi ya değer mi?
Rica ederim🌸
Senin bu serzenişini fazlasıyla anladım, vallahi duygun geçiyor 😔. Bazı insanlar gerçekten küçücük bir kalp kırıntısıyla mutlu oluyor sanıyorlar. Oysa arka planda kendini yetersiz hisseden, egosunu beslemek isteyen tipler var. Haklısın, kimse öyle zalimce davranmaya mecbur değil. Senin gibi duyarlı biri ise bence başkalarının negatifliğinden kendine pay çıkarma. Unutma, iyiliğin modası asla geçmez! 💔✨
Cevap
16Cevap
Kırmamak için saygıda kusur etmemek için elimden geleni yapıyorum insan gibi yaşamaya , insan kalmaya ve insan gibi davranmaya çabaliyorum
Kırmaktan keyif alıyorsa karaktersiz biridir, karşı tarafın duygularını düşünceleri önemsemiyor demektir rahatlıkta kalbini kırarlar.
ben kimsenin kalbini kırmak istemem sonra vicdan azabı çekiyorum çünkü. bu yüzden de elimden geldiğince kaçınmayı denerim kalp kırmaktan. ama bazıları var ki gerçekten de sonuna kadar hak ediyorlar kalplerinin kırılmasını
Başkalarının duyguları ile oynayan insanlardan nefret ediyorum.
Bazen yanlışlıkla kalp kırabilmek mümkün incitmek mümkün ama bazı insanlar bunu rutine hobiye falan çevirdi bunun sebebi kötülüğü seviyor olmaları kaostan beslenmekten aldıkları haz..
Noldukine, ben insanları kırmaktan zevk almam, korkarım hatta birilerini kırırım diye
Şu iki büyük korkum var: biri bir başkası için değişmek, diğeri de kalp kırmak. Ne kadar damarıma basılsa da kırmamaya çalışırım.
Bu arada bu soruya gelen en az 6 üye bende engelli. Önceden bende bunu çok takardım. Ne yaptım da engellediler der üzülürdüm. Şimdi görmek istemediğini, popüler ya da sıkça katşıma çıkıyor diye engelleyen, samimiyetine güvenmediğini engelleyen benim. Ve hayat böyle daha güzel. Biri bir şey mi dedi rahatsız mı etti derdi yok. Tavsiye ederim. Kendime açtığım ufak bir alan var izin verdiklerim dahil sadece 🌱
İnsanlar öyle ya. Kime iyilik yaptıysam kötülük için yalvardı. Joker'in kötülüğü seçmesine şaşmamalı. Kedi nankördür diye bir deyiş var ya insanlar kendi suçlarını kedilere yıkma çabasına girişmişler. Hayvan diye hakaret ediyoruz ya aslında insan diye hakaret etmemiz lazım. Ayı bile yapılan iyiliğe karşı nankör kalamaz. Hakaret sözlüğünü ciddi anlamda gözden geçirmemiz lazım. Aslında hayvan, köpek, domuz diye hakaret ederken aslında ağzımızdan insan kelimesi çıkıyor.
🌸🌸
Kardeşim, benim kalbim de kırılmaya çoktan alıştı ve bizler de taş olduk artık, anlayana sessizlik bile çok şey anlatır. İllaki birileri bizlerin aksine, insanlarla kaba bir şekilde konuşup kendini savunmaya çalışıyordur ya da aklınca motive ediyordur. İnsanlara, hele ki sanal ortamdaki insanlara kırılıp da basit şeyler için kendini yorma derim.
Türk filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk artık 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣
@r_engarenkyollar Sorma abla 😂 Reeldeki dertler yeter de artar bile 😂
Aynen öyle 👍😂
Meyve veren ağaç taşlanır diyorlar ya hani enerjisi güzel ve kafası çalışan insanı kaldırmıyor burası diye düşünüyorum. Sınırlı zeka seviyesindeki insanları yere göğe çıkartıyorlar. Taşlamaların temelinde kıskançlık yatıyor herkesin anladığı klasik şeyler ve saçma sapan paylaşımlar tutuyor burada. Geri kalanının aurasına katlanamıyorlar sebepsiz yere düşmanlık besliyorlar geri kalan kişilere
Yerden göğe pardon **
Kim kırdıysa intikam almak yerine acı çekmesini izle, hoşuna gidebilir.
Onun dışında açıklamayı okuyup kendi kalbimin kırıldığını hissettim. Bazen sitede kalbimi kıran, inciten insanlar oluyor sinir oluyorum.
Eski profilime "Goril" diyen kişiyi arkadaşlık listemden çıkartmış bulunmaktayım.
Üzülmeye değmez diyorum ve susuyorum. 🤐
kırmamaya çalışırım hassas bir insanım kırarsam kendim daha çok üzülürüm, şöyle bir şeyde var burada insanlar birbirini tanımadan hep yargılama laf yetistirme derdinde bu yüzden saygısızlık yapan çizgiyi aşanı direkt engelleyip geçiyorum sen de takma boş ver üzüldüğüne değmiyor gercekten
Buraya bu kadar ciddiye alma. Burdaki herkes gelip geçici. Ne kadar değer bicersen o kadar düşer değerin. Sanaldaki insanlar için bu kadar kendini yıpratmana gerek yok. Elbette ki değer verebilirsin buna bir şey diyemem ama bu kadar merkeze koyma hele ki sanaldaysa. Yanlış anlama tamamen arkadaşça bı tavsiye bu. Onun yerine ailevi problemlerine ve sağlık sorunlarına odaklan ☺️
Yine gitmiş çocuk ya kim uğraşıyo oğlum seninle.
Bu kadar ciddiye almayın siteyi ajjdj
Öyle insanları hayatına almayacaksın kim olursa olsun.. bi yabancı birisi de seni üzemez zaten. İnsanı değer verdikleri kırar sadece
Çok doğru diyorsun. 🙏
Doğruya doğru diyemeyen bir toplum ,
Sürekli kötüyü örnek gösteren bireylerin olduğu zeminde neyin normal olmasını bekliyoruz ki.
Güzel yapılan , kötü yapılan kadar konuşuluyor olsa zaten her şey olup bitmişti.
Yine kimle dalaştın 😑 şu uygulamaya bu kadar kendini heba etme diyorum sana
Sana da küsüm🤣
He bana mı bu sözler ahdjdjdjd haberim yok be yeni gördüm 😅😅
Hahah yok sana değil sen benim kalbimi kırmadın ki🤣
Kim kırdı
Boş ver gitsin
Ne oldu anlamadım ama hiç hoşuma gitmedi bu durum.. herkes birileri düşse de bir tekme vursak diye bekliyor zaten boş ver sende üzülmeye bile değmez emin ol.. yanlış bir şey yapmadıysan ne yapıyorsan devam et bence 🙂😇
İnsanları fazla kafaya takıyorsun burada kimseyi kafaya takmamak gerekir ki kimsede o kadar da önemli değil bazı sorularda görüyorum çok fazla olay büyüyor arkadaşlar küçük seyler için üzülmekte ne saçma sey
Ben kimsenin kalbini bile isteye kırmam ama maalesef benim kalbimi çok kırıyorlar ama artık umursamıyorum bile sana tavsiyem burada kalbini kıranları hiç ciddiye alma çünkü ciddiye aldınmı daha fazla uğraşırlar kendimden biliyorum mesela
kalp kırmam dikkat ederim bilmeden kırdıysam bana söylendiyse özür dilerim 💁♀️
Yorumun için teşekkürler. Seni ilk gördüğümden beri bir kere kırıcı sözün, tek bir kırıcı kelimen bile olmadı. Özür dilemen en son kişi bile değilsin belki de.
İyi ki varsın. İyi geceler.
🙏🏻🌸
Onlara istediklerini vermemelisin pro canını sıkanı engelle ya da hiç umursama
Kötü kalpli insanlar da bu hayatta mevcut insan karşısındaki kişiyi kendi olarak görmemeli. Onun da kendine ait bir karakteri olduğunu bilerek ilerlemek lazım. Herkesi kendimiz gibi sanmamalıyız
Milleti ne takıyorsun sallamayacaksın insanları, hele klavye delikanlılarını hiç
Yüreği güzel adam buradaki insanları niye ciddiye alıyorsun KızlarSoruyor'a şikayet et şahsına hücum edenleri.
Dikkat etmeye çalışırım. Kalp kırmamaya çalışırım. Bundan keyif almam ya. Keyif alanların insanlığı yoktur.
Ne kadar az muhattap o kadar çok huzur. Böyle şeyler söyleme lütfenn kalbi kıranın da kalbini paramparça ederler
İnsanlara çokta iyi davranmamak gerek, sonra bi çoğu gereksiz derecede fazladan yüz bulup saçmalar genelde
Bu zamana kadar kimsenin kalbini kırdığımı düşünmüyorum ya hem çok günah buradaki birçoğu özgüvensiz insanlarıda takmaya değmez bence
Bana iyi davrananın kalbini kıramam ama kötü davranırsa kırmak zorunda kalabilirim her şey karşılıklı
Noldu sana ya seni kıranın kafasini kırarım ben kim bisey dedi sana ben insam kırmayi sevmem
Kendi egolarını bu şekilde tatmin edebiliyorlar da ondan.
Sınırını aşan kişi incitirim onun dışında kalp kırmam mütevazi bir kadınımdır 😬 jxjdjdjdjdjdjdjdjdj
Ne zaman insanları takmayı bırakırsın o zaman gerçek sen olacaksın
Ben şahsen keyif almıyorum. İnsanların kalbini kırmaktan keyif alan ruh hastası ve psikopattır.
Kalp kırmayı sevmiyorum kırmam
Burnu havada olan kızların kalbini kırarken zevkten 4 köşe oluyorum bu çok güçlü bir duygu. Ama tatlı bir kızla niye ugrasiyim ki
Onlar insan değil şeytanın vücut bulmuş hali
Nereye yaa ne oldu bi dur sakin ol canım
Ben sakin oldukça, kimseye tek kelime etmeyince insanlar üstüme gelmeye devam edecek. Kolay kolay küfüre argo söze sinirlenecek birisi değilim ben.
Ben kendimi biliyorum. Kolayca sinirlenmem, bazen bazı insanların sözleri gururuma dokunuyor. Yediremiyorum bazen. Bak daha dün gece geldi bir üye 2 kere ana bacı sövmüş sorumda. Artık yoruldum
Benimde öyle biliyorsun kaç kere cinnet geçirdim ki geçen biri sırf kabul etmedim konuşmayı diye soru açıp kaşar demiş bütün siteye beni yaydı oluyor burada ablacım napalım 🥲🙏😏
Valla ya çok tuhaflar cidden.
Yapma gitme lütfen sakinleş🙏
Sakinleşsen bile eski Pro olmam zor
Hadi herkesle olma samimi boş ver bizi bilen bilir
Aynen öyle
Ben yorumda samimiyimdir. Takipleştiğim kimseye mesaj atmam ben. Bir kişi çıkıp Pro bana şu şekil mesaj attı desin siteyi siler giderim.
Gitme sakin ol düşman sevindirme 🤨
Tamam abla. 🙏 Teşekkür ederim
Rica ederim 🤗🙏
Olay var dediler geldik
Ulen işte karma diyoz biz buna diycem ve gidicem
Almıyorum. Aksine vicdan azabı çekiyorum
Bana da arada satasiyolar engelliyorum gidiyor. Eskisi kadar umursamiyorum.
Almıyorum sadece nabza göre şerbet
Kim demişse yalan demiş
Kötü ol; insanlar iyilikten anlamaz.
Ben sevinmem üzülürüm 😔
Kırılması gerekeni kırıyoruz
Vicdansız oldukları için
Kimse beni kıramaz mesela o hakkı tanımıyorum.
Bilmem, hiç düşünmedim.
Dikkat ederim kalp kırmamaya
Kimsenin kalbini kırmadım
Valla güzel kardeşim. Başka açıklaması yok 😆😆😆
Öyle ruh hastaları var ne yazık ki
Ben kırmamaya önem gösteriyorum
Ben keyif almıyorum
geçmiş olsun...
insanlar umursamaz cunku
Yanlış anlaşılmıştır belki.
almıyorum ki
Kalp kıranların ömrü kısalsın amin