Merhaba arkadaşlar bu günlerde tuhaf şeyler yaşıyorum herkesin bir dönem yasadigi şeyler olabilir veya olmayadabilir yaşadığın şeylerden duyduğun pişmanlık yaptigin kötülüklerin farkına varmak gibi kendimi iyi bir insan sanarken çok da öyle olmadığımı fark ettim vicdan azabı cehennem korkusu vb..
Ancak her insanın güzel niyetlerinin olduğu zamanlar olmuştur veya böyle düşünen insanlar hatta gerçekleştiren insanlar olmuştur ne mutlu onlara !
Lisedeyken veya daha küçük hatırlamıyorum büyüyünce yaşlı bakım m. Huzurevlerini ve çocuk esirgemeleri ziyaret etmek hediyeler götürmek hikayeler okumak onlarla zaman geçirmek gibi hayallerim vardı ancak bunu hiç bir zaman gerçekleştiremedim daha çok hayatımı aşk meşk saçma sapan işlerde harcadım ancak bugünler de karşıma özel bakıma ihtiyacı olan bireylerin olduğu bir yerde çalışma olanağı geçti..
Sizce bu bir tesadüf mü yoksa vicdan azabından kurtulmak ve hatalarımı telafi etmek için bir fırsat mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kader tarafından bir fırsat sunulmuş size hatalarınızı telafi etmeniz için, boşa harcamayın.
Umarım öyledir bu bir fırsattır yeni bir başlangıçtır..
Bazen çok mu felsefik düşünüyorum diyorum ama yaşadığım içinden gectigim dönem çok farklı bir dönem o yüzden
Felsefe hayatımızın içinde olan bir şey zaten. Yaptığın her ufak tefek sorguların hepsi felsefi bir düşünce. Bu sana sunulmuş bir fırsat, iyi değerlendir.
Teşekkür ederim
Tesadüf diye bir şey yok
Tevafuk mu var diyorsunuz
Aynen öyle her şey bir nedene bağlı
Peki sizce bunun nedeni nedir
Bilemiyorum yaşayıp göreceksiniz nedenini
Fırsat
Teşekkür ederim 🌸