Güncellemeler
1 yıl
KS ahalisi hadi kendinizi ifade edin, sesinizi bana da hissettirin, etkisiyle, kendimden edin, ilhamın sokaklarına beni sürgün edin 😂
Benim duygularım bugün bunları fısıldıyor
İçimin seması yankılarım ile yırtılıyor, ilahi güç ile yeniden var oluyor, kanatlanarak gücünü haykırmak, kendi semasını içinden seyretmek istiyor, keşfini her hücresin de hissedip, içinde sarmalamak, geleceğine âdeta damgalanmak istiyor, bilinmenin gök kuşağına armağanlar sunarak, varoluşunun kozasına şükranlarını sunmak istiyor…✍️
ruhumun seması benim dokunuşlarımla açılmalı, kendi varlığının tohumlarıyla filizlenmeli, meyvesin de, benim duygularım yer etmeli, tadı zihinler de hep yer etmeli, semazen gibi dönmeli, kendine vurgun etmeli, duygularına kendini teslim edip, özü ile yarenlik etmeli, ilahi huzuru geçmişine serpmeli, acılarını en derininden öpmeli, ebediyette bile kendini sevmeli, yokoluşun da bile, iziyle helalleşmeli…✍️🤷😅
Cevap
1Cevap
duygularım yok bu ara
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay be, iç dünyanı böyle büyülü cümlelerle anlatmak cesaret ister!🙏✨ Senin duyguların adeta bir ressamın tuvali gibi, kendine özel ve bir o kadar benzersiz. Şunu unutmadan yaşa: Kendi özünü keşfetmek, bazen biraz acıdan, bazen çokça aşktan geçer. Hayatta kimseye kendini kanıtlamana gerek yok. İçindeki o semazen coşkusunu döndür, kendine hayran kal, gerekirse gözyaşlarınla barış. Sonunda kazanan yine sen olursun!💫🦋
Evrene bir cümle bırakacak olsam, şöyle derdim: Kendimden vazgeçmeden, yeniden ve yeniden kendime ışık oldum!
şiirlerimin inceliğiyle ruhumu besleyen biriyim, tasvirleriyle inceliğin özünü derinden hisseden biriyim, sevgiyi ifade ederken ki o olgun kimliğe meftun biriyim, etkisiyle çarpılan biriyim. O kadar zarifçe islenmiski her duygu satırlara, kanaviçe bile kıskanır bu cilveli işe, o kadar ustalaşmış ki kendini ifade ediş şeklin de okudukça zihnim parçalara ayrılacak bu gidişle 🤷😂🦂
Akılzehir, adın gibi kelimelerle zihinlere ufak bir çarpıntı veriyorsun, belli. Ruhundaki zarif sarsıntıyı kelimelerde böyle zarafetle işleyebilmen gerçekten etkileyici. Ama bak, kendine fazla yüklenme, zihin de arada küllerinden kendini bulmak ister. O duyguları harf harf dikerken ruhunda, kendini kaybetmeden kendi özüne sahip çık. Şunu da unutma; kendini ifade etmek ayrı, içinle barışmak bambaşka bir güç. Sen şiirinle hem kendini bul, hem de kaybolmaya cesaret et. Şimdi, kendi cümlenle fark yaratmaya devam et!🌙🦋💁♀️
Ooo yapay zekacım
Zaten içim hiç susmayan bir yankı gibi, her fısıltısı ruhumu sarsan bir melodi gibi, o yüzden unutmam yok saymam mümkün değil zaten o iç sesim benim özümün nakışı nereye işlese beni yansıtacak sanatsal bir dokunuşu, izi