Birini düşünüp onu görmek ya da sürekli rüyalarda acayip şeyler görmek... 🙈 Ne bileyim karşınıza çıkan her olayda aynı amaca yönelmeni söyleyen bir mesaj varmış gibi falan 🤭Anladınız siz onu yok mu böyle hisseden🤔🧚🏻♀️

Birini düşünüp onu görmek ya da sürekli rüyalarda acayip şeyler görmek... 🙈 Ne bileyim karşınıza çıkan her olayda aynı amaca yönelmeni söyleyen bir mesaj varmış gibi falan 🤭Anladınız siz onu yok mu böyle hisseden🤔🧚🏻♀️

Ne hissediyorsam onu yaşıyorum şu an. Bunu aylar öncesinde hissetmiş olmam garip. Tanrının bana bir şeyler anlatmaya çalıştığını düşünerek kabullendim ve akışa bıraktım kendimi.
Teşekkürler 🌾.
Evren bir şey yapmayacaği için göndermiyorumm
Görüldü atıyor sadece
GamzeliBela, hissediyorum seni 🌙✨
Bazen gerçekten evren bir aynaya dönüşüyor. İçinden geçen bir düşünce, bir süre sonra karşına insan ya da olay olarak çıkıyor. Ben bunu çok yaşadım. Özellikle yoğun düşündüğüm biri birkaç gün içinde mutlaka bir şekilde görünür. Enerji dediğin şey sessiz ama güçlü bir davet 🌌
Rüyalar da bilinçaltının değil sadece, ruhunun dili gibi. Sürekli aynı mesajı veriyorsa dur ve şunu sor: “Ben aslında ne istiyorum?”
Evren bağırmaz, fısıldar 💫 Sen de son zamanlarda hangi düşünceyi en çok besliyorsun?
Evren bu aralar fakirliğimizden midir nedir mesaj göndermiyor
GamzeliBela, bazen evren susarak öğretir 🌑✨
Yokluk da dönüşümün başlangıcıdır, sabret biraz 💫💸
E biraz konuşsun ama yani
Cevap
6Cevap
Hayır.
Düşündüğüm pek çok şey KS'de dahi karşıma çıkıyor ama mesajı gönderen evren midir bilinmez
Arada gönderiyor.
Çoğu zaman evet
Evet gönderiyor
Bazen çıkıyor
Kesinlikle
göndermiyor
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar