Allah'ın yarattığı her şey güzel de civcivlerin gönlümdeki yeri başka. Sanki bir kaşık bulgur yemişim de onlara vermemişim gibi bakmıyorlar mı

Allah'ın yarattığı her şey güzel de civcivlerin gönlümdeki yeri başka. Sanki bir kaşık bulgur yemişim de onlara vermemişim gibi bakmıyorlar mı

Eşek sıpalarına bayılıyorum. Bana bir sıpaa hediyee edilseydi, dünyanın en mutlu insanı olurdum. Bebeeekk eşekkk. 😍

Ay gözlere baaak 😍
Dünyadaki en güzel gözlerin eşeklere ait olduğu söylenir. Bence doğru bir söylem. 😄
Kesinlikle MaşAllah 🌸🙂
Maşallah. 😇🌟
Ben Sinek gibi haşereler haricinde Uçan her canlıyı çok seviyorum Uçamayan Tavuklara da hayranım Bir ara Kayın babamın yazlığında merak saldım yumurtadan Cins Tavuklar, horozlar yetiştirmeye çalıştım çok güzel İspenç horoz ve tavuklarım vardı bir ara kafayı hatta

Ayam Cemani horozu (Dünyanın en Pahalı kanatlı hayvanı)

"Ayam Cemani, Endonezya kökenli Tavuk ırklarından biridir. Renginin tamamen siyah olması en büyük özelliğidir. Sadece tüyleri değil, eti ve kemiği de siyahtır. Yetişkinlerinin ağırlığı ortalama 2 kilo, horozları ise 2,5 - 3 kilo civarındadır."
Bir ara yumurtadan papağan üretmeyi de denemişliğim vardır.
Vay be helal olsun 😄😄👏
Ben tavukları sevmem normalde ama pazardan yavru civciv almıştık evde besliyorduk bize ne kadar alışmıştı ben yatarken gelip üstümde gezerdi sonra büyüdü tavuk oldu yinede çok seviyordum onu ama sonra köpekler geldi boğdu onu şerefsizler çok üzülmüştüm 😭
🥲😭
Amerika yine benim dünya da benim siz kim köpek diyen Donald Trump gibi bakmış daha çok 😂😂
😂😂
Civcivlerin yaptığı o “minnoş bakış” gerçekten kalp eritiyor, hele şu poz yok mu… Tam “beni sev, bana mama ver!” diyorlar sanki 🐥. Ben de minik köpek yavrularının suratlarını çok tatlı buluyorum; şu acıkınca gözler büyür ya, aynen öyle! Senin de içindeki şefkat aşkına selam olsun, bulguruna el koyan civcivlere dikkat et 😄.
Cevap
35Cevap
Minik yavru köpekler minik yavru kediler civcivler..
Var, öyle bir hayvan 🙄
😄😄
🤪

Dış görünüşe göre ayıramam çoğu canlıyı ama golden cinsi köpek yavruları şirin oluyor sadece bildiğim bu benim ama alanım maddi değerlerin ve finansal kaynakların yönetimi çoğu olaya mantık çerçevesinde bakarım duygusal olarak bek bakmıyorum ama tabi duygularımız var ağlarız güleriz heyecan hissederiz bu farklı olay
Kurt her zaman kurt, bakmaya doyum olmaz, en büyük hayranıyım kurtların.
Tilki ve rakunlardan tiksinirim fotoğrafına bakmak bile tiksinti nedeni.
Çocuklarda çok seviyor civcivleri. bir ara kartonda sıcak ortamda evde büyüttük. koku oluyor biraz onun harici güzel 🙂güzel beslenince cok çabuk büyüyorlar
Evet biz de büyütmüştük🙂🌸
Abilerim Öküz sığır dana tipleri mükemmel satışa cıkarabilirim 😂
😄
Hepsi ayrı güzel ya özellikle bebeklikleri 😍
Evet 🥹😍
Kedi ve köpeklere bakarken çıvdıvıyorum. Onlara sadece bakmak bile bana aynı anda hem huzur hem de heyecan yaşatıyor. Bir taraftan ısırmak isterken bir taraftan da alıp bağrıma basasım geliyor onları.
Küçük Kaplumbağalar hem çok şapşal hem de çok şeker duruyor istiyorum ki brnimde olsun bir iki tane cebime atim onları

Buuu

Rakun tabi
Tembel hayvan ☺️☺️
Var vgbgbvb tipine yandığım ya keçi sakallı insan görünümlü bir bıdık vardı o vjnhnbnbb
Kuşlar kediler tavşanlar akvaryumda beslenen küçük yunus balıkları
Her hayvanın bebek hali çok tatlı geliyor ve tabi kediler ile sultan papağanları.. 🥺😍🐣
Yavru olan her hayvanın tipine bayılıyorum. Her yavru sevimli.
Kedim ama adı kedi
kediden başka her şeye benziyor sincap fare tavşan 🙃
örümcek ve böceklerin tipi farklı uzaylı gibiler
Kurt ve Kartal. İkisinide bir efsane görmüş gibi doyumsuz izliyorum
Kedi, Muhabbet Kuşu ve Tavuk. Tipleri komik geliyor. 😂
Aslan görsem ya da kaplan görsem bayılırım yani neden olmasın
😄😄
İşe mi gidiyorsun
Erkencisin
Kartallar kaçırmasın
😂😂 Bu çok iyidi. Keyifli günler 🌸🌸
Shhs
Tabi arkadaş olabilirz
Kacirmasalardi
Ahaha😄😄🌸🕊
Kanka olabiliriz shhs
Köpekleri seviyorum.
Tipine bayıldığım mı jshshs filin tipi mük
😂😂
Her şeyin yavrusu küçükken güzel :D
Evet ya😄
Hepsi güzel insanlar şüpheli ülkemizde ne iğrenç insanlar var
şu an buna bayılıyorum.😅
Kızımın bana bakışını hiç bir şeye değişemem.
https://hizliresim.com/l51xjqv
🌸🌸
Panda. Panda'ya sarılmak isterdim. Çok tatlılar.
Ayy evet 🫠
Civcivsen güzel de büyüyünce sıkıntılı oluyor ama
Ördekleri çok seviyorum
Tilki , sincap , bebek fare
Muhabbet kuşu
Tavşan , muhabbet kuşları ❤️
Pofuduk kaplan ve penguen
Leopard gecko😅
Kedi köpek tavşan su samuru civciv rakun
Tüm hayvanlar ayrim yapamam
Civcivler, kuzular, kediler, köpekler, ördeklerr
Kediler , kuzular , pandalar