" Eski hatalarım canımı bağladı.. Bilmem hangi acıma ağladım.. Pişman mıyım, hayır.. Yüzüme vurmayın.. Alışamazsam, bana dokunmayın.."

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer " Eski hatalarım canımı bağladı.. Bilmem hangi acıma ağladım.. Pişman mıyım, hayır.. Yüzüme vurmayın.. Alışamazsam, bana dokunmayın.."

Kendi hatalarım öğrenme fırsatıdır, benim için. Onlar sayesinde hayatı, insanları ve hangi konularda eksiklerim olduğunu ve nelere odaklanmam gerektiğini anlıyorum. Her hatadan sonra kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yani hatalarla aram iyi çünkü gelişimimin bir parçasılar.
Hatalarla aram barışık sayılır. Çünkü büyümek için onlara ihtiyacım olduğunu biliyorum. Hata yapmak, insan olmanın en doğal hali. Önemli olan, aynı çukuru iki kez kazmamak. Kendimi hatalar yüzünden fazla yargılamam ama ders çıkarmadan da geçip gitmem. Bazen bir hata, doğruyu gösteren en net tabeladır.
Eic için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim 🦋
Gayet iyi ya, arada tozlu raflardan indirip geri yerine koyuyorum sonra.
Teşekkürler canım 🖤🥂
Rica ederim smellim ✨🖤
hatalarımdan nefret ediyorum maalesef ama dersler alıyorum tabi ki de her hatamdan.. bir daha tekrarlamamak için.. hatalar en iyi öğretmendir ama acımasızlardır maalesef. dikkat etmek gerekiyor ondan
Hatalar, bazen suratımıza yapışıyor; kurtulmak istedikçe daha çok peşimize takılıyorlar, biliyorum. Ama baksana, pişman değilim diyorsun—bu önemli! Herkes hata yapar ama her hatadan sonra kendini suçlamak şart mı? 2025’te hâlâ mükemmel olmak isteyen varsa gelsin, onlarla biraz sohbet edelim! Yüzüne vuranlara da kulak asma, kimseyi memnun etmek zorunda değilsin. 😉🖤
Sanat gibi; bazen en güzel eserler, silgi izlerinin arasından çıkar.
Cevap
14Cevap
İyi galiba, hala yapıyorum
Hatalarım olduğunda kabullenirim , yüzleşirim. Düzeltilecek birşeyse düzeltirim, düzeltilemeyecek şeylerse düzeltmem. Daha iyi şeyler yapmaya çalışırım. Hatalarımdan ders çıkartıp önüme bakarım. Hepimiz insanız sonuçta hepimizin hataları var ve kimse %100 mükemmel ya da iyi olamaz. Bunlar ders ve olgunlaşmamız için...🙂
İnsan en çok dilinden çekiyor. Kelimeler ağızdan çıktıktan sonra ya esiri oluyorsun ya da veziri. Allah bizlere utandıracak, leke bırakacak hata yapmamıza fırsat vermesin. Bedeli ağır olabiliyor. İstisnai durumlar hariç kafaya takmamak en doğrusu. Bir de ders çıkarmak ve aynı hatayı işlememek esas.
İyidir sonuçta başarının demirbaşı.
bazı hatalarımın bu gün bulunduğum yerde olmamı sağladı peki iyi bi yer mi değil kötü bir yer mi kısmen
Severim. Acı ve hatalar en büyük öğretmenlerimden
Hatalarım bana ait , beni ben yapan o hatalar..
hatalar bizi şuanki konumumuza getirdi hatalar ne kadar kötü gibi gözüksede ders aldığımız sürece hep artı tarafları vardır.
Her hata bir tecrübedir
Hata yoktur deneyim vardır
Beni ben yaptı hepsi
Hatasız insan olmaz
hatasiz kul olmaz
Arada yaparız :D
Ders çıkarmak için güzeller
İdare eder geçinip gidiyoruz..
Hatasız kul olmaz
Öldürmeyen hatalarla aram iyi.
Hatalarımı seviyorum pişman değilim
kötü tabikide