Sözünü tutmayanlar var mı sizinde hayatınızda
Valla ben burdayım sözünü tutmayanlar kendi kişiliğini belli ettiler. boşsunuz?
Valla ben burdayım sözünü tutmayanlar kendi kişiliğini belli ettiler. boşsunuz?
Bilmiyorum bana bunu en son söyleyen erkek çalışıyor diye biliyorum gerçi öyle tahmin ediyorum bunun bir önemi de yok söylediğinde inanmadım bana şey demişti her aradığında yanında olucam bide gözümün içine bakıyordu buna düşüceğimi falan sandı beni hiç tanıyamamış sence ben inanıp mutlu olur muyum?
Hayatta tüm yolculuklar anlamakla başlar sevgiyle devam eder
47 yasindayim
Ve Hayat felsefem Dunyaya bir kere geldim bir daha rüşvet versem gelemem ya adam gibi yaşarım ya da hemen geberirim Dünya da en kötü şey saklanan düşüncedir para bile saklaninca kokar Bir insan düşüncesini ensesinin arkasına değil masanın ortasına koymalı Açık net şeffaf hesap veren hesap vermeyi onurlu bir yaşam tarzı haline getiren bir insanim
O nedenle net olmak iyidir
Her insan bir yaşamdır bir hayat bir masal bir hikayedir
Ve her insan saygıyı hak eder
Neden uzeyim
O da bir insan
Cehennemin dibindeler 😂
Bencede
Başkalarına aynı yalanı söylemekle meşgul 😄
Okadar doğru ki
En doğru yorum hahahahaha
Açık konuşayım, bu tip sözler genelde havada kalıyor ya da laftan öteye gidemiyor. İnsanlar ne yazık ki kolayca “Seni bırakmam asla” diyebiliyor ama iş pratiğe gelince ortada yok oluyorlar. Sen boş değilsin, söylediklerinde ve hissettiklerinde ciddi olmalılar. Sözüne güvenmediğin biriyle zaman kaybetmektense, kendi değerini bilip yoluna devam etmek en iyisi. O sözler ciddiyse, sahiden de yanında olacaklar, gerisi laf-ü güzaf. 🙄❤️🔥
Cevap
20Cevap
seni bırakmam diyen bile olmadı ama önemli değil. şu an sevdiğim kişiler yanımda olsun yeterli
Olmazmi beni hic birakma olur mu deyip bir hafta sonra tellere bakmayanlar ben seni omurluk. sevdim diyenler ee tabi simdi yemiyoz bunlari
Oo kaç erkek bana bunu dedi ama hepsi fos çıktı neden çünkü erkeklerin geneli iki yüzlü şeytandır
Onlar 2 hafta yüzünü görmeyip sesini duyamayınca hemen alternatif yollardan yerine bir başkasını koyar
Yanlış adamların balkonunda orgazm sigarası içiyorlar
Büyük sözleri kolay söylememek lazım
Öyle kolay söylüyorlarki sanarsın ne bildiğim şeyi kendilerince inandırmaya çalışıyorlar
Karnimiz tok bu laflara
Bizimde tok
Bilmiyorum valla nerdeler
Buradalar gizli gizli bakıyorlar cesaretleri yok
Yanlız değilmişim çok şükür
*İnstagram kullanıcısı
Ebelerinin atlarıma binip gittiler
O çok uzaklarda artık
Başkalarının koynunda
Sessizce bırakıp gittiler
Aynen sessizce gittiler
Gittiler