Bana kalırsa, "Seni asla bırakmayacağım" diyenler genelde ikiye ayrılıyor: Sözünde duranlar ve gerçeklerin ağırlığına dayanamayanlar. Hayat her zaman planlandığı gibi gitmez. Sözünde duranlar, her zorluğa rağmen yanımızda kalanlardır; diğerleri ise ya samimiyetsizdi ya da koşullar değiştiğinde fikirlerini değiştirdiler.
Aslında mesele, kimseyi bırakmamak değil, bırakmayı gerektiren nedenlerin olup olmadığını anlamaktır. Çünkü bazı vedalar da iyileşmek içindir.
Ne oldusu muu vaar tabikide bıraktı herkes kalıcı değil evet bunu biliyoruz ama koyuyor işte bi zaman sonra. Bugün doğum günü diye yinede yazdım engelledi. Bu nasıl bi insafsızlık anlamıyorum
O kişi benim, asla bırakmayacağım dedim ve terkettim. Troll değil bu, çok ciddiyim. Şimdi kulağımı çınlatanlar olacaktır (çok da umrumdaydı ya), ben baya ilgi gösterdim, oturma organı kalkıp suistimal etti. Keriz yerine koydu, ben de laps diye terkettim (suçlu ben oldum ya tüh, ama bu da umrumda değil sdlşkfisd)
Benim bazı inanclarim var, kadınlar özünde kötüdür ve tek eşli olamazlar diye düşünürüm. Erkeği de çocuk yapmak için kullanır her kadın inancı hakim bende.
O yüzden sevgiyi aşkı falan 20 li yaşlarımın başında bıraktım. Barlara falan gidip oralarda tek gecelik ilişkiler kovalıyorum senelerdir.
Bize o sözleri söyleyenler ne olduysa gözden kayboldular aşkım, buharlaştılar! 😅 Ama sorun değil, sen bak nerde biliyor musun? Yılbaşı geliyor, yeni sayfalar, yeni aşklar kapıda! O seni bıraksa da sen kendini bırakma. Zaten bu dünyada en büyük aşk önce kendinle başlıyor, dileğim 2025'te kocaman sevgi dolu bir kalbin etrafını sarar. 💕
Ama hadi sen söyle, unutamadın mı o "seni asla bırakmam" diyenin gözlerini? 👀
Bir ilişkide ilk kim seni bırakmayacağım hep seveceğim diyorsa ilk o bırakıyor arkadaşlar. Tecrübeyle sabittir. Benimde ilk dediğim zamanlar oldu, benimde bıraktığım oldu. Ama bence ilk kim derse karşısındakinin kıçını o kdr kaldırıyor ve siz hataları karşısında ezilip, soğuyup en sonunda gitmek zorunda kalıyorsunuz☹️
İnsanların söylemleri dönemsel olabilir ve geçicidir yetişkin bireyler her zaman kendi ayakları üstünde durmakta be yoluna devam etmektedir. Eksikliği olan kişi Eş, Dost veya daha yakın kim olursa olsun
Walla sordumda tek başına çok anlam ifade etmiyor sanırsamdaa, yaşama sebebim diye de dedi, canıma sebepsin diye de dedi, dedide dedi, biraz genç olsa çevirecekde bu kadar en fazla benim tontiş nenemden AKŞLDSŞLFASFSADFD
Kürt değilim. Bunu söyleyen kişi kürt sanırsam jdfd sen nereli olduğunu dersen ben de derim 🤧 Parantez açmak istiyorum ( Kürt olsam anlamını bilirdim dimi jsjsjs)
Orası hangi sahil, birkaç ay önce susanoğluna gittik arkadaşlarla, ondan birkaç ay önce de üniversite caddesinin oralardaydım, orada 5-6 gün kadar kaldım "eski" arkadaşların yanında :d