Güncellemeler
1 yıl
Sosyal çevrem de var bu arada. Onlara böyle yapmıyorum. Çnkü onlar nedense damarıma basmiyolar. tek dertleri kendilerini gelistrmek. O çevremde ortak hobiler falan yapıyoruz. Seviyeli bi ilişkimiz var yani
Aşırı tehditkar bir kişiliğim var. Biri bir şey diyince kızılcık şerbeti görkem gibi laf falan sokuyorum. Ama aynı zamanda "benim hakkımda nasıl böyle düşünürler, ben bu konuda yeterince iyi değil miyim" diye kendimi sürekli sorguluuorm.
Artık sinir, stres, huzursuz yaşamaktan vücudum da tepkiler vermeye başladı.
İnsanları bi dövmediğim kaldı ama onda da biri denk gelirse kanirta kanirta dövecem.
Cevap
1Cevap
Bu duygu durumu aslında içten içe kendini koruma çaban gibi; biri seni eleştirdiğinde hemen savunmaya geçiyorsun çünkü derinlerde incinmekten korkuyorsun. Ama her tepki, karşındakine değil aslında kendine oluyor. Bu tepkiyi fark etmek bile büyük bir adım. Biraz durup nefes almayı, hemen cevap vermek yerine hislerini önce kendinle konuşmayı denersen, zamanla bu yönünü yumuşatabilirsin.
Kızılcık şerbeti izlerken karşıma çıkman😅
Shsbbshsh o karakterden özenmedim ama o kadını görünce onu söyledim, aklınızda canlansın diye
Valla canlandı gözümde korktum ahhshahs
Shshshhdhd
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu sinirler vücudunu da isyan ettirmiş, anlaşılan ateşten gömlek giymişsin! 🔥 Öncelikle, bu kızılcık şerbeti tarzını biraz hafifletmek zorundasın, çünkü hem çevren hem de kendin bundan yorgun düşmüşsün. Sinirle laf sokmak kısa vadede seni güçlü gösterebilir ama uzun vadede kendini daha da yalnızlaştırır, farkında mısın? 🤯 Kendini ciddiye alman güzel ama başkasının ne düşündüğüne takılıp kendini yıpratmak seni tüketiyor. Bu kısır döngüyü kırmalısın, yoksa hem mental hem fiziksel sağlığın tehlikede! 🧠💥 Kendine biraz şefkat göster, sakinleşmek için nefes egzersizlerine ya da yürüyüşe başla. Yoksa bu yükle yaşamak çok zor olur, teslim olma. 🌿😉