Ah, tatlım
Tatlım tatlım
Bak ne yaptın
Yırtıp attın
Sayfa sayfa dağıttın
Yetmedi yaktın
Haybeden bi' gerçek üstü aşktın

Ah, tatlım
Tatlım tatlım
Bak ne yaptın
Yırtıp attın
Sayfa sayfa dağıttın
Yetmedi yaktın
Haybeden bi' gerçek üstü aşktın

Genelde bu konuda max kötü ünvanı erkekler kadınlara hitap ederken açık ara kazanır.. ki ben de sevmem hemcinslerimin vaktinden çok önce ve yazılı olmasa da bir izne ihtiyacı olan bu adımı şuursuzca atmasından ama ben en çok bi adamın etrafındaki herkese (erkekler dahil) sevgilim diye hitap etmesinden dehşet rhtsz olmustum.. hele bunu marjinal ve kendinden emin bi kisvenin arkasına çalısmasındaki acizlik... herkesin midesi bulanırdı bu artiz arkadasa ama etrafında onu uyarcak kimse yoksa demek..
Canım kelimesini ben çok samimiyetsiz buluyorum. Gerçekten canım diyen insanlar o kadar nadir ki. İnsan işini halledene kadar canım diyor. Ondan sonra isminle hitap ediyor.
Anladım canım kzkanskwnssnjs
@Mordecaiiii peki canım 🤣
Ndnndndndndsd
Birçok hitap var ama ne olduğundan ziyade kimin dediği etkiliyor o sahteliği. Mesela bir arkadaşım vardı bir kez olsun kanka demedim o kadar samimi de olmadım ama dilinden düşürmedi. Şimdi konuşmuyoruz geçen işi düştü yine aynı üslup: kanka. İtici mesela. Yapay da
Ne kadar içten olursa olsun insanlara istediklerini yapmayınca gerçek bilinç altı ortaya çıkıyor, o yüzden hitap samimi samiyetsiz insanları ciddiye almıyorum artık 💐😂
O kadar şiirsel bir giriş yapmışsın ki, kendimi bir anda 2000’ler Türk filmi repliği okuyormuş gibi hissettim! 😂 Şaka bir yana, “tatlım” bence en samimiyetsiz hitap. Hele birinin ağzından o mekanik “tatlım”ı duyunca insanın içi buz kesiyor, resmen ilişkiyi kontak manyetiğiyle kapatıyor! Sana biri “tatlım” diyorsa, muhtemelen az sonra arkasından hafif bir laf sokma da geliyor, o yüzden dikkatli ol tatlım! 🙃
Cevap
58Cevap
Kanka bakar mısın aynen öyle tatlım. Cümlesindeki tüm kelimeler
Aşko kuşko hitaplar. bilader, aşkım denmesi. aklıma bunlar geldi
Aşko, aşkım, kuzum şekerim bunlara kusarım.
"Canım" kelimesi aşırı samimiyetsiz. Herkesin ağzında bir canım ifadesi. Artık kalıplaşmış. Canım diyenlere bunu demek istiyorum. Canımsansa :D
Şimdi ben @Askozade hanıma "tatlım" diye hitap ettiğim zaman samimiyetsiz mi oluyorum?
Şimdi yeni bir hitap şekli uydurmak için tatlı olduğunu düşünüyorum madem samimi bulunmuyor ben ulu orta da bunu sana söylüyorum... 😂😂
Bu tur insanlara samimiyetiszlik yapmak hosuma gidiyor.
☺️🙏
Aşkım canım olabilir kızın agzina yakisiyorda erkeklerinde birbirine böyle hitap ettiğini görünce hoslandigim bir kızın bu iltifatlari boşa gitmisti
Kafamda bu şarkı dolanıyodu sdmdmdm samimiyetsiz bulduğum hitap şekli yok sanırım kim neyi seviyorsa onu kullanır.
Aşkım sevgilim kelimesini sevmiyorum. 😀özellikle yavrum kelimesini sevmiyorum hahahabans
Samimi olmayan birisinin sanki çok samimiymiş gibi yaklaşım göstermesidir.. samimi olmadığım birisi bana tatlım derse içimden yedi sülalesine kayarım
Yeni nişanlı sözlü evlilerin canım kelimesini her cümlenin sonuna ekleme yapması canımsız tek cümleleri yok
Kuzum... Allah sana da nasip ederinsallah canım ya her şey aniden oldu işte 😅 genel kullanımı bu
"Canım, aşkım, prenses, kuzum, kanka" Bu kelimelerden nefret ediyorum ama maalesef duymak zorunda kalıyorum.
En samimiyetsiz kuzum , Canim bir çok insan Tatlimi da ekleyebilir ama ben onu kullaniyorum severim
Bu hitap davranışlar ve hissiyat yolu ile söyleniyorsa samimi olur.
Aşkooommm söylemleri hiç samimi değil.
Minnoş, ponçik 🙄
Bana dendi bunlar 🤣
Çok itici ama kimin söylediği de çok önemli sjfjs
Kız kankam sesiydi🤣
Kimmmm 😅lan ben mi yoksa djdja
Hahaha yok yok buradan değil🤣
😕 kalp var bende djdj
Niyekii
Kullandıysam o hitap şeklini kendimden soğuyacaktım 😅
Hahaha yok yok sen demedin çiçeğim
Ama tatlım demek çok güzel ben samimi buluyorum seviyorum da hem demeyi hem denilmesini🥰
Kişiye göre ya. Bazılarından naber la hirrim duysan bile samimi gelir
🤣🤣🤣 o ne demek peki
bu arada sana katılıyorum haklısın
@tavandakiavize Vardır kişiler arasında böyle absürt şeyler. Diyorum ya sevdiğin insan ortama gelir böyle bakarsın ne bakiyon yapraaam der gülersin. Sevmediğin biri gelir merhaba nasılsın der sana ne awk diyesin gelir.
Hiç hitap eden olmadığı için en samimiyetsiz hangisi bilmiyorum. Aglicam sanirim 😭
Herkese edilen hitap sana da ediliyorsa samimiyetsiz olandır
Aşkım 🤦♀️ Ölse ölümüne kutlama yapacağı kişilere aşkım diyenler yok mu imdat ya imdat
"Dostum" denmesi bana göre samimiyetsiz bir hitap şekli
kızların böyle bebeğim diye başlayıp samimiyetsiz övgüleri yok mu sinir bozucu
Canimmmmm tatlimmmm bunları birde uzatmalı söylüyorlar ya sinir oluyorum.😬
Kardeş.
Kardeşim şeklinde olsa anlarım da sadece kardeş, bilemedim
Baksana bi diye üstten üstten cevap veren bunlar dışında ama gıcık oluyorum
Bu gacı önceden burada tanıdığım sedef'e benziyor kapaceneniplizz
İlk aklıma kanka geldi hep samimiyetsiz bulmuşumdur… canım benim gibi şeyler…
Kanki, kanka benim için en samimiyetsiz olanları bunlar
Kuzum, tatlım, aşkom 😂 kusucam yani.. O kadar hoşuma gitmiyor 😂
Kociş, aşko, bebitom, aşkitom, aşkitoşkom vb. Bu tarz hitaplardan nefret ediyorum. Çok soğutucu
Zaten genelde para yemeyi seven karaktersiz kızlar kullanıyor
Kanka kardo ve tatlım sahte samimiyet yaratan sözler
"Ah canım" şeklindeki hitap aşırı samimiyetsiz.
Söyleyen kişi sahtekarsa ne dese samimiyetsiz olur
Olabilir bu😂
Yavrum, gülüm ıyyyy😂😂
Halbuki mis gibi ciğerim varken 🤣
Hee yaaa 😂😂
Canım mesela bana hiç samimi gelmiyooore.
Bana bi hoşçakal demeyi bile çok gören kadın
Bil ki sana sonsuza dek kırgın kalacağım
Tatlım kelimesine uyuz oluyorum sjsns
Tam da onu yazmışım🤣
Tatlım, şekerim gibisi çok itici
Şekerim benim şarkısı vardı bi tane dur 🤣
m.youtube.com/watch
Ay dur İsmail YK diyince akan sular durur hajsja
Sevdin artık dimiii
Hayır hayır 😂
İsmail küstü gidiyo🤣
Gitmeğğ jsjsj
Herkese Aşko diyen var onu biraz itici buluyorum ajshjs
Ben herkese arkadaşım derim. Hoşuma gidenlere de canım ve bebişim diye hitap ederim
Kızlar birbirine kuzum diyor ya o bile benim sinirimi zıplatır
Aynur yengemin bana hitap etme şekli; hınzır, guzumm
Hınzır anlamını biliyormsun?
Yavrum hitabı sevmiyorum
Guzelyaa
Ya canım takma kafaya 🤣
Canım
Aşkım
Tatlım gerçekten çok sevimsiz
Aşko, tatlım. Hiç sevmem
Aşko, kuşko 😂
Canım çok samimiyetsiz geliyor bana