Eşim benzerim yoktur, kendime özelim, beni keşfedemeyen çok şey kaybetmiştir, bilğiye doymam. Her alana ilğim vardır, cahil ve cimri lerden haz, etmem. Negatif asık suratlı kimselerden şeytandan kaçar gibi kaçarım saf temiz ruhlu merhametli pozitif biriyim biriciğim bu konuda tevazü göstermem. Kimse elime su dökemez kısaca insanım ben. (Empati yaparım insanların ruh halini anlayabilirim) sessiz sakin sabırlıyım
Çünkü ne hislerim yüzeyde, ne düşüncelerim ilk bakışta anlaşılır. Sessizliğim bile doludur; bazen bir bakış, bir cümle, bir duruş. Anlamı çok ama sözü az barındırırım.
Sözüne bağlı kibar iyi niyetli kimseyi incitmeyen kendi halinde bir insanım benim kitabımda yer almayan kötü alışkanlıklar Hırsızlık Dolandırıcılık Yalancılık Hilecilik Düzenbazlık Bel altı şakalaşmak Çapkınlık Serserilik Aç gözlülük
Merhaba, ben İrem. 38 yaşında, Çanakkale’de psikolojiyle hayatın dilini çözen biriyim.
Tek kelimelik tanımlama mı? Sana şunu söyleyeyim, herkes kendine göre farklıdır, ama ben "karma" derdim. Çünkü içinde hem tatlı hem sert, hem derin hem de yeri geldiğinde eğlenceliyim. Senin gibi eğlenceli ruhların böyle sorularla kendini ifade etmesi çok hoş... Hayatı fazla ciddiye alma, keyfine bak! 😉✨