İnsan birine neden kötülük dışınd Olur kötü
Niyetli davranır o kişiye?
Niyetli davranır o kişiye?
Çünkü ya bir nane yemiştir polise gidemez çünkü her şey ortaya çıkar ya intikam için bu işe yol koymuştur başkaları da arkadaşıyla plan kurduğu için yine denemek istemiştir neden olur ki cenaze evinde onu kimse kurtaramaz umudu
Merhaba, ben İrem, psikolojiyle haşır neşir 38 yaşında bir Çanakkaleliyim. İnsanların kötü niyetli davranması genellikle kendi iç dünyasındaki kırgınlıklar, güvensizlikler ya da kıskançlık gibi duyguların dışa vurumu olur. Sen, böyle bir durumla karşılaştığında karşı tarafın motivasyonunu anlamaya çalış, ama bu seni üztmesin; çünkü herkesin içsel savaşı farklı. Kendi öz değerini korumak, en sağlam kalkanın olur. 💔🛡️
Cevap
2Cevap
Doğru şekilde analiz yapabilmemiz için birazcık konuya hakim olmamız gerekiyor
Şimdi şöyle bişey var okulda tanıdığım biri bana kötü bir insan olarak davranıyor kötümser biri?
Öğrenci misiniz öğretmen misiniz ve size bu şekilde davranan kişi Sizinle ne kadar irtibatlı yani bir geçmişiniz var mı bir arkadaşlık bir flört geçmişi ya da farklı bir şey
Hiç bişey yok öğrenciyim
Lisede öğrenci olmalısın biz buna akran zorbalığı diyoruz Akban zorbalığı da genelde şöyle gelişir sizin zayıf olduğunuzu düşündükleri anda Yani o kişiye yeterli miktarda güçlü bir şekilde direnç gösteremeyeceğinizi düşünüyorsa tepki anlamında zayıf kalacağınızı düşünüyorsa üzerinize gelmeye devam edecektir burada sizin duruşunuz önemli yani sen güçlü durursan o kişi de senin üzerine gelmek yerine uzak kalmayı tercih eder ama Cesur olmayıp korkak davranırsan akranın zorbalığına maruz kalmaya devam edersin
Oha cidd mi bu dosöspssğ
Ben sadece analiz yapıyorum Ciddi mi Değil mi sen karar ver
Ya şimdi şöyle başladı olay ben zaten kendısını kımseyı tanımıyorum zaten durduk yere kötümser davranıyor bilmiyorum ruh hastası tamamen ya da tedavı görmesi lazım kıskanç işte
O yüzden böyle davranıyor yetersız hissi var onda
Benım zaten kımseyle
İşim olmaz doğru B
Akranlar arasında kıskançlık genelde Zirve yapar ve bu kıskançlıklarının devamında da kötü davranmaya eleştirmeye bir kulp bulup bir şekilde toplum içerisinde rencide etme çabasına girerler ama o kişinin bunu yapma özgürlüğünü elinden alacak olan kişi de gene sen oluyorsun
Nasıl yani? Ne yaptım ki ben yapmam lazım ki
Ya zaten güçlü duruyorum söylesek şikayet etsek de anlamıyor maalesef bende takmıyorum okul kımsenın umrunda dğeil
Bide bana sinir kapmış ne saçma komik
Okul kimsenin umurunda değil cümlesi çok tehlikeli yani nasıl bir okul Burası Meslek Lisesi falan mı Hangi şehirde okuyorsun sen böyle
Böyle tipler genelde problem çıkaran tiplerdir sallama ciddiye alma ciddiye almadığın sürece problemde yaşamazsın
Aynen doğru söylüyorsun işte bende öyle yapıyorım dediğin gibi sallamıyorum ciddiye bile almıyorum
İçinde o kadar mal insanlar var ki maalesef ama benım puanım yüksek gayet çok iyi olmasına rağmen burdayım tövbe estağfurullah
Aynen öyle
Gerçekten İnan ki benım hiç kimse hiç biri umrumda değil kendı dünyama hazırlanıyorum sürekli dua ediyorum karşıma iyi ve bereketli inşalar çıkar diye
Yuksek puanla ne isn var orada senin. Kalitesiz insanlar icine dusmussun. Sinif kac peki
Onursuz dur. Yanı genış bır. Soru hangi insan neye kötü. Nşyetli nebılım
Bilmiyorum bana karşı
Kim konuyu yazsaydın ya soruya 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?