Beta erkek kadına karşı: Benimle birlikte olmak için ne istiyorsun ev, araba?
Alfa erkek kadına karşı: Seninle hangi yolda yürüyeceğime ben karar veririm. Uyum sağlayabilirsen gelirsin. Değilsen, yolumu şaşırmam.
Beta erkek kadına karşı: Benimle birlikte olmak için ne istiyorsun ev, araba?
Alfa erkek kadına karşı: Seninle hangi yolda yürüyeceğime ben karar veririm. Uyum sağlayabilirsen gelirsin. Değilsen, yolumu şaşırmam.
Bı kalıba girmeye ihtiyaç duymuyorum knk bir insanım yaşadıklarım veya hearn başıma gelecek şeylerden ötürü fikrim değişir sabit bir fikirde değilim karşımdaki insana ve o ana göre kafamda bir şey şekillendirip devam ederim muhtemelen
Aşağıda ki ben kalıba girmem diyen beyefendinin yorumunu çok beğendim. Ayrıca bir kadın olarak bu iki kalıpta inanilmaz saçma Beta kendisine mal alıyor gibi bir tutum sergiliyor Alfa dediğiniz de zaten direk uzak dur bundan bir yol olmaz algısı yaratıyor
Kalıplar evrenseldir sen istediğin kadar kendini bir kalıba sokma dünya düzeni seni zorla bir kalıba sokacaktır. Zaten böyle bir şey olmasaydı dünyada herkes ayni olurdu, nasıl ki sen koca seçerken erkeği belli bir kalıba sokuyor örnek işte şu kadar maaşı olsun bana şöyle davransın diyorsan bu da böyledir.
Peki evsiz sokakta kalan bir adamla kadınlar neden evlenmiyor hem iyilik yapmış olursunuz?
Yok ama çok iyi kalpli biri!
Kendinde olan ozellik nedir mesela 100 kız arasına girsen ilk 10'a gieebilecek bir güzelliğin var mı?
Merhaba, ben İrem. Bu alfa-beta mevzusu biraz saçmalık gibi geliyor bana. Erkeksen ya karşındakine saygı gösterirsin ya da göstermezsin, alfa falan değil. Kadına "benimle yürüyeceğin yolu ben belirlerim" demek çağ dışı, özgürlük ve saygı olmadan ilişki olmaz. Kendini üstün sanıyorsan, bence sadece ego peşindesin. Erkeklik bu değil. 😊⚡
Cevap
4Cevap
Hep alfa erkeklerle tanışmışım alfa pişmanlıktır
Belki de sen alfa zannediyorsundur onları
Davranışları hep bu yöndeydi
Davranış önemli değildir ziraa sahte olarakta yapabilir bunları önemli olan kadına verdiği yöndür.
Şu moronca muhabbet de bir ölmedi gitti.
Ben muslümanım kardeşim
Ben yalnız yürüyom şimdi ben ne oldum
Farketmez
Sisma seviyorum
Daha adını soyleyemiyorsun ne oldugunu bildiginden emin misin?
Hahaha klavye düzeltmiş sigma evet biliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?