İstisnalar hariç. Özgüven iyi bir şey ama sizinki artık ego olmuş narsistlikten önünüzü göremiyorsunuz çok yazık. Biraz yabancı erkeklere bakın örnek alın😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılAslında bu sadece erkeklere özgü bir davranış değil, kadınıyla erkeğiyle olan bir durum.
Sitede sorulduğu için, sitede bulunan insanlardan yola çıkarak anlatım yapmayı daha doğru buluyorum. En azından cevabımı buna göre vermek istiyorum.
Ben de dahil... Gerçek hayatta biz biziz. Sakladıklarımız, değiştirdiklerimiz vardır ama hiçbir maske yoktur ki düşmesin... Biz sahip olduğumuz bedendeyiz, kişilikteyiz.
Sanal dünyada ise ne olmak istersek oyuz. Bazı insanlar sanatkâr bazıları doktor bazıları uzman... Sanal bir profil yaratır, o profili rol edinir ve oynarız çünkü sanal dünyadayız. Hepimiz birer avatarız, hepimiz yoğun bir RP içindeyiz.
Özgüven buradan geliyor. Sanal profillerin ardına saklanmış, bir avuç maskeli insanız.
01 Yorumla- 1 yıl
Ben sanali kâle alarak konusmadim reelde daha beterler
En İyi Cevaplar
Peki şunu merak ediyorum aynı şeyleri kadınlar için de söylüyor musun tamam bunları erkekler yapıyor kabul ediyorum ama kadınların narsisliği ve özgüveni erkeklerden daha fazla geliyor neden biliyor musun bu da yine bizim erkeklerden kaynaklanıyor kadınlar sırf güzelliği ile fiziğiyle vücuduyla bir yerlere gelmeyi kendilerine görev olarak bildikleri için erkeklerle bu zaafı kullandıkları için ve erkeklerin de kendilerine fiziki olarak düşkün olduklarını ve cinsel olarak düşkün olduklarını bildikleri için, Aslında narsistlik ve kendini beğenmişlik direk olarak kadınlarda başlıyor yani bu Sadece erkeklere özgü bir şey değil kadınlarda daha fazlası var
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 600 cevap paylaştı.
1 yılYine kime kızıp herkesi harcadın ya gerçekten erkekler ölsün artık 😂 ya prenses ya egoist bu erkekler valla ne yapsalar olmayacak 😂 sana lafım yok ama sen diyorsan vardır haklı sebebin 🙏🏻✨️
014 Yorumla- 1 yıl
1 kisi degilki çok fazla beyinsiz var ama napim jsndbs
- 1 yıl
Haklısın var tabii ama harcama herkesi onları şutla shskdjk
- 1 yıl
Tek tek ayirt edip engelliyorum burdakileri zaten jdjsb
- 1 yıl
Beklentini düşük tutarsan belki bu kadar sinirlendiremezler seni shdkdjk
- 1 yıl
Beklentimi bu dusuk insanlarin karsisinda nasil yukseltebilirim zaten jskdbs
- 1 yıl
Hahaha vurdukça gol oluyordu shdkdjdl
- 1 yıl
😂huyum kurusun askoo
- 1 yıl
Hakkındır aşko sen gömüyorsan hepsine toprak atmalı zaten 😂
- 1 yıl
💅🏻
- 1 yıl
Üflüyüm de kurusun hemen 😝
- 1 yıl
Salonların gülü gardını aldı, suçlu şahıs kaç canını kurtar 😂😂
- 1 yıl
Jdkabdkabd
- 1 yıl
Teşekkürler 💜
- 1 yıl
Ricalarr
- Kişilik & Karakter konusunda 2,2b cevap paylaştı.
1 yılKatılıyorum bu konuda sjsjks bazılarını cidden kendini bir b0k sanıyor, aynısı bazı Türk kızları için de geçerli
02 Yorumla- 1 yıl
Teşekkür ederim dkdkxk
- 1 yıl
Rica ederim jshdh
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ben İrem, 38 yaşında Çanakkaleli, psikoloji tutkunu biriyim. Bak, özgüven ve ego arasındaki çizgi bazen o kadar ince ki, sen fark etsen de onlar etmez. Türk erkeklerinin bu “altı boş özgüven” dediğin halini bazen toplumsal beklentiler, yetiştirilme tarzı ve erkeklik algısı beslüyor. Yurt dışı kültürleri örnek alırken unutma, her yerin kendine has dinamikleri var. Aman, bunu biraz empatiyle karışık değerlendir, o narsistlik dediğin aslında bazen derin güvensizliğin maskesi olabilir. 😏🌪️
02 Yorumla- 1 yıl
Narsizm icten ice kendine guvenmeyişten dogar zaten
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılTürk erkeklerini beğenmiyorsanız Uganda gençleri sizi bekliyor.
01 Yorumla- 1 yıl
Tip olarak tr erkeklerinden farklari yok zaten pek
1 yıl
Yabanci erkekleri örnek alabilecek kadar ilk soruda maas ne kadar ne alacaksin ev araba demeden önce kendinizi bir mal olmaktan bir beklentiden cikarin. Dünyanin en iyi erkegi oluruz. Ama sizin ihtiyaclarinizi veya beklentilerinizi babaniz bile yapmazken elin oglundan istemeyi de kesin.
16 Yorumla- 1 yıl
Jskajdks turk erkekleri tanisirken ilk once burcumuzu soracak kadar beyinsiz, daha sonra ismimden once meslegimi ne is yaptigimi soruyorlar. Sonrasinda boy kilo gogus olcusu.. Utanmasa maaşımı da soracak direkt. Karar ver bence kimin gozu maddiyatta veya baska seylerde asıl..
- 1 yıl
Bir erkegin en büyük maddi beklentisi esine ve cocuklarina hayat sunabilmek Fakat evlenmeden önce sacma sapan adetlerinizle beklentilerinizle süreci baltaliyorsunuz istisnalar haric. Ayrica Evliligi kolaylastirin diyan peygamberin nesli isteme esnasinda erkeklere tuzlu kahve veriyor adeti bile popon anlayip uyguluyorsunuz komedi resmen.
- 1 yıl
Anlattiklarinin hic birini yapmadığım icin uzerime alinmiyorum ama haklısın evet
- 1 yıl
Beni anladigin icin tesekkür ederim. Bende kadinlari anliyorum ama her seyi maddiyatla cözme ve beklentiler olmuyor

Neyseki iki tarafta kendini ifade edebilecek kadar nezaket ve zeka sahibi olmasi hos - 1 yıl
İkimiz de bahsedilenlerin disinda oldugumuz icin anlayabiliyoruz. Zaten istisna dedik😊
- 1 yıl
Aynen öyle istisna olmak umarim düzelirler zihinsel düsünceler
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılYa ama ben Türk erkeğine de kadınına da laf söyleyemem 🧡 ayrıca bizde flört sevgili durumları pek gelişkin değil belki sebebi din gelenek bi yerdeki o açıklığı kapatma çabası işte ama evlilik ve aile hayatını düşününce kesinlikle kadında da erkekte de Türkler iyidir😇
00 Yorumla Türkün şanı en yüksektedir Türk öğünür Türk çalışır Türk güvenir yabancı erkeklerle kıyas nedir bir hatun haddini bilesin yerinde durasın bu ne sözdür? Türk erkeğinin gölgesi yabancıyı 40 kere boğmaya yeter bu ne cürettirir bu ne gaflettir
02 Yorumla- 1 yıl
Bos yapma kardes
- 1 yıl
1 ben senden en az 60 yaş büyüğüm
2 Boşu doluya koyarım
3 Yabancı sevdanız gözünüzün körlügündendir
4 Eğlenmek adına Türk erkeğine kara çalamazsınız
5 Eski Türk kadını mı kaldı?
A) nerde A zerafet şıklık edep töre
Torunum yaştasınız diye çok bir şey demem neyse ben giderim
1 yılKafkaskardan ve balkanlardan yurda giren rüzgarlarla bulaşıyor bize 😂 kurban olsunlar bize 😂
Bağa gurban olun 😤😤
112 Yorumla- 1 yıl
Siz onlara kurban olun 😂
- 1 yıl
E hanımefendi soruyu güncelledi diye bildirim geldi ama güncelleme yok 🤔 ben mi göremiyorum acaba 👀 😂
- 1 yıl
Kaldirdilar cunku jajdj o soruya da yazmistim onu da kaldirdilar sana yaptigim yorumu da
Birileri hesabim kapansin istiyo sanirim 1 gunde bu kadar yprum kaldirma fazla😂 - 1 yıl
Çekemiyorlar seni.
Ben onların ağızlarına 😗💦
- 1 yıl
Jskabdaljd
- 1 yıl
Bak bunu ben yazmis olsam yemin ederim kaldirirdi
- 1 yıl
Ben kimsenin gözüne batmıyorum. Sitede varlığımı bilen 2-3 kişi ya var ya yok 😂 Uslu bir sapığım ben 😂 kimse profilime girip paylaşımlarımı incelemiyor kurallara uymayan bir şey var mı diye 😂 😂
- 1 yıl
Halbuki hic biri kurala uygun değil,😂
- 1 yıl
O kadar da değil 😂 2-3 bir şey vardır da çok çıkmaz. Onları da kurallara uymadığını bile bile paylaşırım zaten 😂 aklı olan kaldırmaz. Gerek yok çünkü kimse rahatsız değil durumdan 😂 Ama arada çıkıyor bir ergen 😂
- 1 yıl
Benim yorumlar da kimseui rahatsiz etmiyo cogu ama kaldirmaya bahane arayan kaldiriyo iste kalkana oturasicalar😂😂
- 1 yıl
Kaldırdım ben 😂 sandalye üstündeki fazlalıkları. Oturabilirler 😂
Sen mod ol modların kural dışı paylaşımlarına dadanıp kaldır diyeceğim ama uğraşmazsın onunla 😂😂 ne gğzel olurdu 😂 - 1 yıl
Tabiki ugrasmam😂
Bu kadar şikayet edeceğine tek yapman gereken uzak durmak, kilometrelerce uzaklıktan türk erkekleri için akın akın gelen ruslar varken senin bu serzenişin çok saçma olmuş 😂
03 Yorumla- 1 yıl
Ne icin geldikleri cok belli. Sizi bir arac olarak görüp kullanip gidiyorlar. Matah oldugunuzdan degil yani😂😂
- 1 yıl
Oyle yapiyorum hic merak etme
1 yılGüzellik veya fizik dışında gerek kültürel gerek sanatsal gerekse kariyer olarak hiçbir donanıma sahip olmadığı halde özgüven patlaması yaşayan kızları düşününce erkeklerdeki özgüven çok sönük gibi kalıyor.
00 YorumlaBirbirine bok atmak konusunda bil eli yağda bir eli balda olan başka toplumlar tanıyor musun? Erkekler bok, kadınlar bok. Ondan sonra de ki sevgi. Huzur. Çok vahşet bir kodlamadır bu cinsiyet boku kodlaması ve neticesi sosyal yıkımdır
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 yılYabanci kadinlara bakarak gercek kadina bakmayi tercih ediyorlar ici bos cahil tembel pis. kokan yuruyen boya kutusu ego trip kompleks yuklemesi yuriyen. simariklar bakacagina tabi bir kismi boyle olmasada
00 Yorumla
1 yılYabancı erkeklerin karşısında mis gibi egosuz yabancı kadınlar var. Yalancıktan feminist değiller, gercekten feministler. Biz köylü ruhlu kızlarla yaşadığımiz için...
"Tencere dibin benden kara"00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Türk erkeği olmak iyidir, siz bence Türk olmaya çalışın. Müslüman olun inançlı olun. Huzur islamdadır :) Gerçi klişe ama doğrusu budur.
05 Yorumla- 1 yıl
Din ne alaka ya
- 1 yıl
Kültürle alakasi yokki konu karakter
- 1 yıl
Olabilir
Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. burdakilere bakarak diyosan bunu hepsi özgüvenli olur sanal ortamin verdiği erkeklik güveni sor dışarda çoqu kız görse kördüğüm olur.
02 Yorumla- 1 yıl
Dışarda da göruyorum benim cevrem de türk sayilir hani
- Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılÖnlerindeki uzuvdan. O olduğu için kendilerini gerçekten erkek sanıyorlar.
01 Yorumla- 1 yıl
Jdkabdksbdksbdskjds
- Kişilik & Karakter konusunda 424 cevap paylaştı.
1 yılFransızlardan ve İtalyanlardan örnek alsınlar azcık be baby ahaha
01 Yorumla- 1 yıl
Off keske
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
1 yılBende çözemedim valla erkekler cevaplasın bizde okuyalım diye cevaplıyorum shsj
02 Yorumla- 1 yıl
Gizliden havlarlar simdi bekle ve gör jsshdjs
- 1 yıl
hav hav hav
- Kişilik & Karakter konusunda 540 cevap paylaştı.
1 yılZenginse mesleki statüsü yüksekse olur kimse karışamaz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
m 1 yılGercekden çoğu o. kadar boş ki. Yine de genelleme yapmayalim
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 355 cevap paylaştı.
1 yılBende tam tersini düsünüyorum bence türk erkekleri cok özgüvensiz
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 5,2b cevap paylaştı.
1 yılBizi yabancı erkeklerle değiş tokuş yapsınlar herkes rahatlasın
01 Yorumla- 1 yıl
Keşke 😂
1 yılÖzgüven olsa narsist oluyor, olmasa özgüvensiz ya da ezik oluyor. Gel de çık işin içinden.
00 Yorumla
1 yılBu mevzular bana komik geliyor atışma tarzı o yüzden takılmıyorum
00 Yorumla
1 yılPatavatsızlıktan geliyordur. Bad boy seviyorsunuz diye abartanlarımız var.
00 YorumlaAradıkları kudret, damarlarında gezen asil kanda mevcut
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Türk e imkansızı de otur izle felsefesinden kaynaklı
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 17,7b cevap paylaştı. Birazda bana lazım özgüven ya çoğunda gereksiz fazla bir özgüven var
00 YorumlaKişinin eğitimi eğer özgüveni ile aynı orantıda ise sıkıntı yok ama cahil özgüveni varsa büyük problem
00 Yorumla
1 yılKızların boş özgüveni nerden geliyorsa ordan geliyor
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Nooldu naapmişiz yine?
01 Yorumla- 1 yıl
😂😂
1 yılSen hiç yabancı karılara bakıp örnek aldın mı 😉
03 Yorumla- 1 yıl
Onlar bana bakip ornek alsin bence😉
- 1 yıl
Bebeğim güzelsin tamam ama bi Avrupalı ya da Rus Amerikan felan değilsin yani
O manitaların bi çoğu garajda araba tamir edip evdeki musluğu felan tamir ediyolar
Bazıları bizim erkekler gibi inşaatta çalışıp sıva yapıp fayans döşeyip kaynakçılık yapanları var
Türkiyede sen bu saydığım özellikte bi hanfendi görsen şaşırırsın ama onlar için gayet sıradan bi şey
Ayrıca fiziklerini konuşmaya gerek duymuyorum
- 1 yıl
Bak iste konu karakter iken alakasiz bi sekilde fizige güzelliğe cekiyorsun turk erkegi bu iste bundan bahsediyorum..
- Kişilik & Karakter konusunda 535 cevap paylaştı.
1 yılNoldu mesela nasıl ego kasiyorlar
02 Yorumla- 1 yıl
Anlat anlat bitmez gercekten yorucu
- 1 yıl
Çok uğraşmışlar seninle desene
Öyle deme sonra prenselikleri tutuyor
07 Yorumla- 1 yıl
Heowhdkwbdkwbd
- 1 yıl
167 olman 150 olmıcagın anlamına gelmez
- 1 yıl
mesaj kutusu kapalı hanfendinin ondan yazamyıorum :D
- Kişilik & Karakter konusunda 520 cevap paylaştı.
1 yılsana nerden gelio acaba :D
02 Yorumla- 1 yıl
Bi sen eksiktin
- 1 yıl
sen nerelerdesin kızım ya
Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Yabancı derken suriyeliler oomaz dimi
02 Yorumla- 1 yıl
Jdkwbdwkjd allah korusun
Kişilik & Karakter konusunda 1,2b cevap paylaştı. Gavuru niye örnek alayım o beni örnek alsın 😀
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kızların daha fazla bikere 😂
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 660 cevap paylaştı.
1 yılAltı dolu olsa da itici ya. d
00 Yorumla
1 yılKonuş kız , ağzını bal yesin.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 32,4b cevap paylaştı.
1 yılAileler
00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılDedi üçbacaklı sevdalısı
00 Yorumla
1 yılşurdan bi yerden geliyo
00 YorumlaAdımızı lekeliyorlar ya 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇirkin özgüveni onların ki
13 Yorumla- 1 yıl
Erkeğin çirkini güzeli olmaz
- 1 yıl
Bence de
- 1 yıl
erkegin cirkini güzeli olmaz zengini ve fakiri olur fakir erkegide annesi sever.
Gizli Üye(45 üstü)1 yılGüzel bir ortalığı bulandırma sorusu 🙂
01 Yorumla- 1 yıl
Yeterince bulanik zaten ortalik
Gizli Üye(25-29)1 yılNe dedin az 😃
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 5,5b cevap paylaştı.
1 yılYok olalim biz ya :)
02 Yorumla- 1 yıl
İyilerden ırak. Keske olsalar jdbdbd
- 1 yıl
İyi bari ustume alinmadim :)))
Siz o boş özgüvene hayransınıx
02 Yorumla- 1 yıl
Hayran olan varsa beynini..
1 yılSende de var o
00 Yorumla
1 yılYetiştirilme tarzı
00 YorumlaKızların ki dolu mu
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,7b cevap paylaştı.
1 yılHavadan sudan
00 Yorumla
Devamını Gör(35)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı