Ben ilk kullandığımda bu 30 yaşındakiler burada ne yapıyor ne işleri var falan diyordum. Herhangi bir iş yaptığımız yokmuş. Boş boş takılıyormuşuz 😂 Bir de zamanında fenomen olana kadar savaştık 😂
Siteyi ilk gördüğünüz düşünceniz ile şimdi kullanımınız arasında ne düşünce fark var?
İlk zamanlar eğlenmek zaman geçirmek için takılıyor ve iyi insanlar tanımayı seviyordum. Fakat anladım ki nerede sapkın nerde dedikoducu klavye delikanlısı var burada...
İçlerinde iyi üyeler yok mu? Tabii ki var ama çoğunluk aklının içinden geçenleri reelde söyleyip yapamadığı için kötü kirli düşüncelerini buraya kusuyor. Sonra ben iyiyim kafasında takılıyor.
Kendi her haltı yiyip ona buna yargı dağıtanlar var en çok onlara gülüyorum. Sana ne yaa sen kendine bak ucube diyorum içimden.
Eskisi kadar aktif değilim fakat siteye girdiğimde sıkılıyorum artık. Hep aynı sorular ve o sorular dışındaki sorulara cevap gelmiyor. Bu sıkıcı bir hal aldı.
Hesabımı ara ara kapatayım mi diye düşünüyorum, sonra böyle kalsın ara ara bakarım diyorum.
Kısaca site çok sıkıcı bir hal aldı. Özellikle üyeleri tanıdıkça yalanlarını oyunlarını gördükçe...
İlk burayı açmak hayalimdi. Çünkü kadınlara bilimsel bilgiler vermek benim için güzel şeylerden birisi. Lakin hesap açınca fark ettim ki pavyon gibi. Baldız fantazisi mi dersin, kullanılmış iç çamaşırı satış dükkanı mı dersin, cinsellik sosyal platformu mu... Artık ne dersen de. Hiçbir şeyin eski anlamının kalmadığı gibi buranın da anlamı kalmamış.
Kişilik & Karakter konusunda 15,7b cevap paylaştı.
Aşırı fark var Sadom, ilk zamanlarda buradan ciddi ilişki çıkabileceğini düşünürken, ilerleyen zamanlarda bunun bir hüsrandan ibaret olduğunu gördüm. Kitleyi de epey masum sanıyordum fakat şeytandan beter, dedikoducu, ortalığı katıcı üyeleri olduğu da bariz ortada iken, bu siteye ilk zamanlardaki düşüncelerimle bakmam imkansızdır.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
pek fazla fark yok sadece kimlerin ne olduğunu anlamış oldum.. çok karaktersiz insan tanıdım fakat bir o kadar da kalbi temiz güzel arkadaşlıklar da kurdum zaten benim için de arkadaşlıklar daha önemlidir tabi ki de
Şöyle söyleyeyim bana başlarda ilk düsündügüm cok komik ve eglenceli geliyordu canım sıkıldıgında girerim düsüncesi vardi hep bende bazenleri ise bu sitede benim ne işim var ergence gelmeye basladi dedigim de oldu eskiler yavas yavas birakiyor birakanlar cok oldu önceden daha iyi kaliteli eglenceli sorular vardi degisir mi bilmiyorum bu gidisle sanirim bende birakirim gibi zaten bu hesabi kapatirsam birdaha acmamayi düsünüyorum
2
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ben kapatmıyorum ama çokta girmiyorum. Bir gün evlenmeye karar verirsem o zaman silerim.
Sitenin ÖRGÜTLENMESİ şu şekilde 😀 1. Egoliçeler 👸 2. Nasılcılar 3. İyi yapmismiyimcilar 4. 30 yaş üstü olgunlar kulübesi 5. 18 yaş üstü keskin nişancılar 💃 6. Engelliler derneği 🧑🦽 7. Showgirl ekibi ❤️ 8. Herkes bana hayrancılar 😎 9. Kıroyum ama para bendeciler 🤑 10. Reklamcılar 11. Kendi halindeciler 12. Zaten senin babanı da sevmezdimciler
Siteye ilk üye olduğumda sevgili kürkmantoluhayri sorumu beğenip süper soru seçmişti kim bu ne alaka demiştim o günleri ne kadar safmıştım diye hatırlıyorum 😅
İlk başta burada npclerin takıldığını düşünüyordum. Tamamen bot basılmış bi site olduğunu düşünüyordum. Bi kaç hafta önce sıkıntıdan girdim şu anda da çıkamıyorum.