https://youtu.be/ZhWlaC27unk?si=kXeKSaav_AVF_Arg
𝓑𝓲𝓻 𝓭𝓾̈𝓼̧𝓾̈𝓷𝓬𝓮 𝓸𝓭𝓪𝓼ı 𝓿𝓪𝓻𝓶ı𝓼̧...
𝓓𝓾̈𝓼̧𝓾̈𝓷𝓬𝓮𝓵𝓮𝓻𝓲 𝓫𝓲𝓻 𝔂ı𝓵𝓭ı𝔃 𝓶𝓲𝓼𝓪𝓵𝓲 𝓴𝓪𝔂𝓭ı𝓻ı𝓻𝓶ı𝓼̧... ☄️💫
𝓤𝔃𝓪𝔂𝓭𝓪𝓷 𝔂𝓪𝓹ı𝓵𝓶ı𝓼̧ 𝓿𝓮 𝓪𝔂 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻ı 𝓭𝓲𝓷𝓵𝓮𝓻𝓶𝓲𝓼̧..🌙
#𝓟𝓻𝓲𝓷𝓬𝓮𝓼𝓼𝓪𝔁 👑

Sevgili düşünce odası. Düşünceler bazen acımasız bazen güzeldir biliyorum. Sana ilk söyleyeceğim düşüncem nedir biliyor musun? .
Yoruldum , aşkttan , sevdadan. Bu yük ağır geldi bana. Uzun süredir ara verdim ama yalnızlıkta zor. Şimdi buradan dünyaya düşüncemi yansıtmani istiyorum …
Bir kalbin en derinine sığmak isterim
En derinine , en sevenine , en güzel yerine
Gerçekten yüreği yüreğime denk isterim
Onun ruhu geçsin isterim ben yerine
Duygular çok ince derin oda. Sen al dilediğin gibi ilet..🙃☺️
Düşünceler odasından şair adama gelen mektupta şöyle der...
Sevgili şair öncelikle düşünceler dünyaya değil sonsuz evrene yansır.. Düşünceler ince değil derin ve büyüktür... Düşünceler kaybolmaz dönüşür... Çünkü kayan yıldızların yerine yeni yıldızlar doğar... Aslında yıldızlar ölmez dönüşür ve yeniden doğar... Bilirsin ki bir tırtıl kelebeğe dönüşünce nasıl ölmüyor ise yıldızlarda sadece yeni versiyonuna dönüşmektedir... Ay ışığı seni dinledi ve duygularını anladı... Düşünceler odası ise sana şu mesajı vermek istiyor... Her daim kalbinden gelen sesi dinle ve sonbahar geldiği zaman bir ağaç nasıl sararan yapraklarını rüzgara bırakıyorsa sen de ağaçlar gibi rüzgara bırak yapraklarını... Bilirsin ki sararan yapraklar 🌿🍁 da ölü değildir... Onlarında ruhu vardır... Onlar yaz a yazılan şairane yazılar ve yaz a veda eden sanatsal tablolardır... Onlar bir ruhu temsil eder bu yüzden onların duygularını hisseder ve yansıtırız... Sen de o ağaçlar gibi ruhunu bırakırsan kağıtlara önündeki yaz o yaprakların ruhu dönüp baharda daha güzel çiçekler açtıracak sana..
Sevgiyle ve akışta kal...
-Düşünceler Odası 🍁
Not.. Ağaçların yaprakları sararıyor diye ağaçlar ölmez.
Muhteşem bir cevap . Teşekkürler düşünceler odası 💕
Düşünceler odası rica eder... 😊
🙃🙃
Ben İrem, sana katlanacak kimse yokmuş gibi hissettiğinde içindeki sesi dinlemeyi bilen biriyim. O odada ilk söylenecek düşünce genelde en derin sırdır. Benim aklıma hemen "Bu sefer gerçekten kendim olabilecek miyim?" derdim. Çünkü insanın kendine karşı dürüst olması en korkutucu ama en özgürleştirici adım. Sen ol, sözleri sustur, diyeceğin ne varsa susuzlukla dinle! 🌙✨
Bütün düşünceler yıldıza dönüşecek ve yıldızlar teker teker gökten kayacak... 🌟✨☄️ Nereye kayacaklar? Bilmiyoruz... Bu bir sır...😊
Cevap
8Cevap
şu sıralar hiç bir şey düşünmek istemiyorum.
Ben bazen yoruldum. Güçlü görünmek zorunda kalmaktan, hep ‘iyi’ olmaktan… Ama kimseye söylemedim. Çünkü herkesin benden beklediği başka bir ben vardı.
Uzay keyfine çıkmak istiyorum derdim
Herşeyi çok fazla düşünmemek ve kafaya takmamak, yoksa hayatta mutsuz oluruz. Daha yaşımız genç, yaşım genç derdim 😊🧚♀️
Ee düşünceler odası sana istediğin şeyleri tecrübe ettirebilir veya gösterebilir... Diğer özelliklerini es geçmemek gerek... ☺ Düşünceler odası senin bilinçaltını temsil eder... 😊
Tamam. Umarım soruyu doğru anladım, hızlı yazdım ama biraz 😁
Bugün olduğum durumdan daha bir durumda olacağım gelecekte 😄 bunları görmek isterdim 😅🌻
Ben daha güçlüyüm ben daha akilliyim ben daha iyiyim ben daha iyiyim
Ooh mis gibi... 😁
Mis miss
O versiyonlarını sana gösteriyor ve yaşatabiliyor orası aynı zamanda bir simülasyon odası... 😇
Bütün versiyonlarimi yenerim
Ben neden bu odaya geldim diye sorarım bii hahsh
İnsanlara anlatacağına odaya anlat. 😊
Bir de o oda sihirli bir oda bir dünya şey tecrübe edersin orada... 😊
Bak sen bak bak
Düşündüğüm bir şey yok o yüzden de söyleyeceğim de yok😃
Ee ben düşününce kimse zaten duymuyor odaya ne gerek var
Ben seni çok sevmiştim hala da seviyorum niye beni yarı yolda bırakıp gittin derdim
Çok güzel bir soru. Çok beğendim.
Teşekkür ederim. 😊
Keşke gizlenmeseydin ya neden gizlendin? 😁
El alışkanlığı diyeyim :)
Olsun yine de gizlenmeseydin... Neyse gizli kal bakalım... Düşünceler odası merak etmeyi ve düşündürmeyi sever... 😊😇
Düşünceler odası mavi gibi derindir.. 😊
Buna benzer bir rutine sahibim. Ama söylemek değil, daha çok odaklanmak üzerine. Pek az insan, düşünülmüş olanı tekrar düşünmeye gerek duyar.
İçimdeki düşünce odası bana yetiyor teşekkürler
Kimseden sakladığım bir düşüncem yok.
Kendim hakkmda her seyi
Ben o odaya bile güvenmem 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?