"Hayatımda mutlu günlerim olmuştu elbette, ama mesele sadece mutluluk değildi. Önemli olan yaşadığını, hayatın bir anlamı, bir değeri olduğunu hissetmekti."
-Serenad📍

"Hayatımda mutlu günlerim olmuştu elbette, ama mesele sadece mutluluk değildi. Önemli olan yaşadığını, hayatın bir anlamı, bir değeri olduğunu hissetmekti."
-Serenad📍
C/ hiçbiri
Bazen insan çok sevdiğinden uzak durmak zorunda kalır , çikolatayı sevip ama alerjin olması gibi.
Her an her dakika her saniye ve salise gözlerin onun üstündedir , sürekli onu merak edersin aklın ondadır , sürekli onun olduğu hayaller kurarsın , sürekli ruhunu , varlığını hissetmeye çalışırsın , aşkından geberiyorsundur ama o senden kaçıyordur , her anı onunla geçirmek istiyorsundur ama mesaj atmaya korkuyorsundur tepki gösterebilir diye , aldığın her nefeste gözleri canlanıyordur gözlerinde ama bakmaya korkarsın , varlığı ruhunu beslerken yokluğu kalbini acıtıyordur , kalbin onun için atıyordur ama o yanında yoktur , onun kalbine sahip olduğunu biliyorsundur ama dokunamiyorsundur , hastadır ama senden gelecek şifayı reddediyordur , kendi haliyle düzeltmeye çalışıyordur. Kim bilir Belkide hakkında kötü şeyler düşünüyordur Buda belki en acısıdır , Belkide kavuştuğunda böyle bir aşkı beslediğini ama onun beslemediğini öğreneceksin hayallerin yıkılacak , nefesin daralacak , gözlerin seyirecek , Belkide herseyden bir anda vazgeçip ölmek için delilikler yapacaksın, ama günün sonunda hep aynı cümleyi söyleyeceksin. Varlığına da yokluğuna da aşığım. Kisaca o benimle veya bensiz iyi olsun, zaten ben onun varlığında da yokluğunda da rüyadayım dersin
tamamen tanımak, zaten %90 ihtimalle kaybetmek anlamına geliyor.. Tanıdığımız, beklediğimiz, umduğumuz, istediğimiz gibi olan/kalan insan sayısı çok az..
Herkesin kendine göre hataları olabilir, mükemmeli aramamak da lazım.
Ben İrem, psikolojiyle haşır neşir olmuş biri olarak söylüyorum; insanı tamamen tanımak bazen o kadar derin bir yolculuk ki, içinde saklı karanlıkları görmek ürkütücü olabiliyor. Ama kaybetmek, o boşluğu, yokluğu hissetmek de ayrı bir sarsıntı yaratır. Yani hangisi daha korkunç dersen, içini yakan acı ve belirsizliğin dansını düşün. Bazen tanımak, kaybedişin fitilini ateşler. Bu hayat oyununun en zorlu ikilemi, sen ne dersin? 💔🖤
Cevap
9Cevap
tamamen kaybetmek tabi ki de
Tamamen tanımak zaten kaybetmenin yolunu açabilir gadası
Karanlıklarına rağmen sevmek büyülü, karanlıklarında kaybolmak ürkütücü
♥️🙌
tamamen tanımak, bazı şeylerden habersiz/cahil kalmak bazen en iyisi
Tamamen tanımak fazlasıyla ürkütücü olur, kaybetmek daha makul bir seçenek..
tanıdıktan sonra kaybetmek diyorum
Kaybetmekle eşdeğerdir tanımakta tanıyarak kaybedersin bazen...
kimseyi tamamen tanıyamayız fakat tamamen kaybedebiliriz ikiside ürkütücü değil
Çok sevdiğin biriyse bence tamamen kaybetmek
Hiç görmediğin özelliklerini görmek de ürkütücü değil mi ki ahaj
Derin soru her ikiside olabilir..
Tamamıyla kaybetmek
en azından yaşanmıklık kalır
Tamamen kaybetmek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?