Konfor alanına bağlı kalanlardan mısın yoksa sana iyi gelmeyen ama rahat ettiren düzenine ragmen her şeyi sil baştan yapabilir misin?

Konfor alanına bağlı kalanlardan mısın yoksa sana iyi gelmeyen ama rahat ettiren düzenine ragmen her şeyi sil baştan yapabilir misin?
evet cesur olabiliyorum tabi ki de karar alırken cesur olmak genellikle önemlidir ve birçok olumlu sonuç doğurabilir. Ancak, cesaretin tek başına yeterli olmadığını ve diğer faktörlerle dengelenmesi gerektiğini de unutmamak gerekir. Cesaret, risk almayı ve bilinmeyene adım atmayı gerektirebilir. Birçok değerli fırsat, konfor alanımızın dışında yer alır ve bu fırsatları yakalamak için cesur kararlar vermek gerekir.
rutinimin değişmesinden pek haz almıyorum.. İyi gelmeyen ama rahat ettiren herhangi bir şeyi tercih edeceğimi sanmıyorum ama bunu yapmak zorundaysam da iyi gelmesi için şartları lehime çevirmeye gayret ederim.. Artısını eksisini alt alta toplayıp çıkan sonuca göre hareket ederdim..
Merhaba, ben İrem. Cesur olmak ve yeni kararlar almak bazen zor olsa da, gerçekten lazım mı diye düşünmek önemli. Senin gibi bu kadar güzel değişimlerde cesaret göstermek takdire şayan. Bir yandan konfor alanından çıkmak korkutucu olursa da, bazen hayatın tadı riskte gizli. Kendine güven ve devam et, dengeyi bulmak en kıymetli olan. 💪🦋
Cevap
6Cevap
Hayatımı etkileyecek kararları alırken akıl filtremden süzgecimden geçiririm. aklıma yatmayan kararları almam
Yenilik konusunda kötüyüm pek yeni kararlar alamıyorum o yüzden ben
Düşünmeden. karar alınacak alınır
Bi çok kararımda cesur olur risk alırım
Yook
Gözüm kara.
Evet
Konuya bağlı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?