Radikal kararlar alma noktasında kendine güvenir misin, aldığın kararları uygulayabilir misin? Testere Necmi'nin en radikal kararı Çakır'ın kalemini kırmaktı ve uygulamıştı. :)
Radikal kararlar alma noktasında kendine güvenir misin, aldığın kararları uygulayabilir misin?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Her zaman büyük kararlar almak zorunda kalmadım açıkçası.. Gerçi büyük ya da küçük karar olup olmaması da kişilerin algılarına ve yaşam biçimlerine göre değişir.. Benim için büyük bir karar gibi durmayan bir eylem bir başkası için büyük sorumluluk gerektirebilir ya da tam tersi.. Hayatımın belli başlı zamanlarında kendimle alakalı radikal kararlar verdim ve bunları da uyguladım.. Hayatın bazı evrelerinde insanın sınırlarını test etmeye ve kendisini denemeye ihtiyacı var kesinlikle.. Bekleyerek bir yere varamayız bazen harekete geçmek gerekir.. Keyifli günler..
Radikal alınan kararlar genelde doğru yola götürmez ani alınan kararlar yeterince düşünülmeden alınır. Düşünülmeden çıkan yolda kazıklanırsınız. Bir şeye karar verirsem enine boyuna düşünür tartarım. O anı yaşıyormuş gibi zihnimde canlandırır beni nelerin beklediğini az çok ön görmeye çalışırım
Kanka testere Necmi Çakır'ın kalemini kırmadı bunu bi düzeltelim önce :) evet radikal karar alabilirim kendime güvenirim ama bazen hiç olmadığı kadar düşünür fikir danışırım.